Binance TR Borsası Giriş: Üyelik Nasıl Alınır? | Resimli

İlk kez üye olacaklar için Binance yeni kullanıcı hesabı nasıl açılır?
Binance TR Borsası Giriş: Üyelik Nasıl Alınır? | Resimli

Binance: içerisinde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Binance Coin (BNB) dahil toplamda 100'den fazla sanal parayla alım-satım sunan popüler bir kripto para borsasıdır. Binance ücretsiz üyelik için buraya tıklayın.


Binance Nasıl Üye Olunur?

Binance Hesap Açma

Dijital para birimlerine artan ilgiyle beraberinde birçok kullanıcı dünyanın en büyük kripto para borsası olma unvanına sahip Binance üyelik işlemlerini nasıl yapacağı konusunda araştırmalar yapıyor. Kuruluşundan bu yana toplamda 10 milyonu aşkın kullanıcıya kripto alım satım imkanı sunan site, kullanıcılarına sunduğu güvenilir hizmet, düşük işlem ücreti ve yüksek likidite ayrıcalıklarıyla dünyanın lider kripto borsası olarak biliniyor. Aşağıda belirtilen adımları izleyerek ve buraya tıklayarak Binance üyelik işleminizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. 

Yatırımcılara birbirinden farklı ayrıcalıklar sunan Binance yeni kullanıcı hesabı oluşturmak için:

1. Binance Web sitesine giriş yapın.

Binance Yeni Üyelik Açma

Binance üyelik hesabınızı "Binance Web" adresi veya "Binance Mobil" uygulaması üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Güvenliğiniz için binance resmi web adresine giriş yaptığınızdan ve URL'nin binance.com olduğundan emin olunuz. Hemen ardından sitenin sağ üst köşesinde yer alan "Kayıt Ol" butonuna tıklayarak üyelik işlemlerinizi başlatınız.


2. E-posta adresinizi ve şifrenizi girin.

Binance Yeni Üyelik Açma

"Kayıt Ol" butonuna tıklamanızın ardından açılan "Ücretsiz hesap oluştur" sayfası üzerinden Binance'da kullanacağınız "E-posta" adresinizi ve "Şifre" işleminizi girin. Hesabınızın güvenliğini daha iyi hale getirmek için uzun ve özel bir parola seçtiğinizden emin olun. Güvenilir bir şifre oluşturma işlemini tamamladıktan sonra "Hesap oluştur" butonuna tıklayın.


3. Kayar yapboz doğrulama kodunu sürükleyin.

Binance Yeni Üyelik Açma

"Hesap oluştur" butonuna tıkladıktan sonra Binance uygulaması sizin bir bot olmadığınızdan emin olmak için kayar yapboz doğrulama ekranı gönderecektir. Açılan kayar yapboz doğrulama kodunu tamamlamak için alt kısımda yer alan "Yapbozu tamamlamak için kaydırın" butonunu kullanarak işlemi tamamlayın.


4. Mail adresinize gelen doğrulama kodunu alın.

Binance Yeni Üyelik Açma

Yapbozu tamamladıktan sonra, Binance üyelik işlemi için kullandığınız mail adresine onay e-postası gönderilecektir. Gönderilen onay kodunu almak için mail adresinize giriş yapınız. "Genel Kutusu" kısmında yer alan "Confirm Your Registration" mailindeki kodu alınız. Eğer ki kodunuz genel kutusuna düşmediyse, mail adresinizin arama bölümünden "【Binance】Confirm Your Registration From" başlığını yapıştırarak gönderilen e-postayı bulabilirsiniz. 


5. Üyelik işlemini tamamlamak için doğrulama kodunu girin.

Binance Yeni Üyelik Açma

Binance kayı işleminde kullandığınız mail adresine gönderilen 6 haneli doğrulama kodunu "Hesap doğrulama" sayfasına yapıştırın. Bu aşamada, mail adresinize gönderilen kodu maksimum 30 dakika içerisinde kullanmanız gerekmektedir. Aksi taktirde "Hesap doğrulama" sayfasının alt kısmında yer alan "E-postayı tekrar gönder" butonuna tıklayarak mail adresinize gelen yeni doğrulama kodunu girmeniz gerekmektedir. 


6. Banance'e Hoş Geldiniz!

Binance Yeni Üyelik Açma

Hesap doğrulama kodunu girmenizin ardından Binance yeni üyelik işleminiz tamamlanacaktır. Artık Binance hesabınız üzerinden alım-satım, para yatırma, kripto yatırma veya kredi kartınızla kripto alımı gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bu işlemlerin yanında hesap güvenliğinizi maksimum seviyeye çıkartmak için ilk kez oturum açtığınızda  "iki faktörlü kimlik doğrulamayı (2FA)" etkinleştirmeyi unutmayın.


Neden Binance Hesabı Açmalıyım?

Binance Yeni Üyelik Açma

İlk olarak 2017 yılında kripto para birimlerinin ticareti için kolları sıvayan Binance, Ocak 2018 yılı itibariyle ticari hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olma ünvanını kazanmıştır. Buda demek oluyor ki Binance güvenilir, hızlı, pratik, düşük işlem ücreti gibi avantajlarla kullanıcıların en çok tercih ettiği kripto para borsası. Zaten günümüzde 10 milyonu aşkın aboneye sahip olmasıda bunun en büyük kanıtı olsa gerek.

Ek olarak, yeni bir ICO'ya sahip olan birçok yeni kripto / token, diğer büyük borsalara kıyasla Binance'de listelenme eğiliminde olacaktır. Dolayısıyla, bir ICO'yu kaçırdıysanız ve belirli bir kripto parayı yakalamak istiyorsanız, Binance daha iyi bir fiyata alım - satım emirleri gerçekleştirmenize olanak sağlayabilecek geniş bir ticaret hacmine sahip.


Binance Hesabıma Nasıl Para Yatırırım?

Binance Yeni Üyelik Açma

Artık Binance üyelik işlemlerinizi tamamladığınıza göre kripto para alımı için Binance hesabınıza para yatırabilirsiniz. Binance para yatırma işlemi için:

  1. Ana sayfanın sol üst köşesinde yer alan "Kripto Al TRY" butonuna tıklayarak size uygun yatırım seçeneğine tıklayın.
  2. Binance hesabınıza Türk Lirası yatırmak için açılan sayfa üzerinden "Papara" veya diğer ödeme seçenekleri arasında yer alan "Advcash Cüzdan" kısmına tıklayın. 
  3. Yatırmak istediğiniz tutar miktarını girin ve "Devam Et" butonuna basın.
  4. Devam et botonuna bastıktan sonra ilgili ödeme yönteminin sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu ekrandan hesap bilgilerinizi girerek Binance hesabınızda belirtmiş olduğunuz para transfer tutarını onaylayın.

Binance Coin (BNB) Nedir?

Binance Yeni Üyelik Açma

Binance Coin (BNB), Binance kripto para borsasında işlem yapmak ve ücret ödemek için kullanılabilen bir kripto para birimidir. Binance Borsası, saniyede 1,4 milyondan fazla işlemi kolaylaştıran dünyanın en büyük kripto para borsasıdır. Binance Coin kullanıcıları, Binance Borsasında işlem ücretlerinde indirim almaktadır. BNB ayrıca Bitcoin , Ethereum, Litecoin vb. gibi diğer kripto para birimleri ile takas edilebilir veya bozdurulabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.