Ayşenur Kurtoğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

1962 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. 2001 yılında kurulan Ak Parti'de kurucu üyeler arasında yer alan Ayşenur Kurtoğlu hakkında bilmek isteyeceklerinizi bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Ayşenur Kurtoğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ayşenur Kurtoğlu Biyografisi

Ayşenur Kurtoğlu 1962 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. Lise yıllarının ardından İstanbul Üniversitesi'nde eğitimini sürdürdü. Üniversitenin Edebiyat fakültesinde Felsefe üzerine eğitim alan Ayşenur Kurtoğlu yüksek lisansını da aynı alan üzerinden devam ettirdi. Oldukça başarılı bir eğitim süreci geçiren Kurtoğlu doktorasını ise Sosyal Bilimler Enstitüsü ile sosyoloji alanında gerçekleştirdi.  Oldukça başarılı araştırmalara ve makalelere imza atan Kurtoğlu özellikle kadın yaşamı üzerindeki tarihsel ve toplumsal sorunları irdeleyerek son derece faydalı ve nitelikli çalışmalarda bulundu. Ayşenur Kurtoğlu, 2001 yılında kurulan Ak Parti'de kurucu üyeler arasında yer aldı ve partinin zorlu ilk dönemlerinde son derece önemli çalışmalar gerçekleştirdi.

aysenur-kurtoglu-biyografisi.jpg


Kurtoğlu Ak Parti Kurucu Üyesi

Son derece yoğun bir eğitim yaşamının ardından siyasi çalışmalara başlayan Ayşenur Kurtoğlu Ak Parti kuruluşunda kurucu kadrolar arasında yerini edindi ve partinin ilk döneminde partiye oldukça önemli faydalar sağladı. Özellikle kadın yaşamı konusunda oldukça başarılı araştırmalara ve makalelere imza atan Kurtoğlu Ak Parti’nin kurucu listesinde de yer alıyor.


Ayşenur Kurtoğlu Rehberlik Uzmanlığı Yaptı

Ayşenur Kurtoğlu eğitimi sonrasında oldukça yoğun bir çalışma hayatına girişti. Farklı eğitim kurumlarında danışmanlık ve aynı zamanda rehberlik gibi hizmetler arz eden Ak Parti Kurucu üyesi Ayşenur Kurtoğlu parti içerisinde oldukça saygın bir konumda yer alıyor.


Ayşenur Kurtoğlu Hala AKP Üyesi

Kuruluşundan bu yana Ak Parti üyeliğini devam ettiren Ayşenur Kurtoğlu partinin kurucu üyeleri arasında yer almaya devam ediyor ve aktif olarak çalışmalarını da yürütüyor. Uzun yıllardır sivil toplum kuruluşlarında oldukça başarılı danışmanlık hizmetleri ve görevler edinen Kurtoğlu İngilizce de biliyor ve oldukça uzun yıllardır araştırmacı kimliği ile parti ve topluma hizmet etmeye devam ediyor.

Önerilen İçerik;

 Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.