Ayşe Böhürler Kimdir? & Hakkında Bilgi

1 Ocak 1963 yılında Nevşehir de dünyaya gelen Ayşe Böhürler'in hayatı hakkında bilgileri bu içeriğimizde bulabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz.
Ayşe Böhürler Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ayşe Böhürler Biyorgrafisi

Ayşe Böhürler ismi 24 Haziran seçimlerinde kurulacak kabinede aile bakanı olacak diye basına yansımıştı. 24 Haziran seçimlerinde İstanbul 2. Bölgeden 16. Sırada milletvekili adayı olmuş ancak seçilememiştir. Ak Parti’nin kurucu üyelerinden olan Ayşe Böhürler gazetecilik mesleğinin yanı sıra siyasi hayatı ile de gündemde olan bir isimdir.

Ayşe Böhürler Biyorgrafisi


Ayşe Böhürler Kimdir?

Ayşe Böhürler 1963 yılında Nevşehir'de doğmuştur. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi gazetecilik ve halkla ilişkiler üzerine tamamlamıştır. Evli ve 3 çocuk annesidir.

Ayşe Böhürler Kimdir


Ayşe Böhürler İş Hayatı

İzlenim ve Aksiyon dergisinde Aile ve Eğitim bölümü editörlüğü görevlerinde bulundu. Belgesel, kadın, çocuk, eğitim gibi birçok konuda programlar hazırlayıp sundu. Hazırlayıp sunduğu birçok program ile ödüller aldı. Yoğun iş hayatının yanı sıra siyasi hayatında da adından söz ettiren bir isimdir. Ak parti kurucu üyeleri arasında yer alır. MKYK üyesi olan Ayşe Böhürler halen bir gazete de yazmaya devam etmektedir. MÜSİAD araştırma ve yayın komisyonunda çalışmıştır. 2010 dünya kültür başkenti İstanbul danışma kurulu üyeliğinde görev almıştır.

Ayşe Böhürler İş Hayatı


Ayşe Böhürler Eserleri

Ayşe Böhürler birçok alanda program yapımcısı ve yönetmeni olarak görev almıştır. 2005 ve 2008 yılları arasında duvarların arkasında isimli bir belgesel hazırlayıp sunmuştur. Kendi kurduğu şirketinde yapımcı olarak çalışmaya devam etmektedir. Haftalık olarak yayınlanan bir tartışma programını hazırlayıp sunmaktadır. Müslüman ülkelerde kadın, İngiliz Müslüman kadınlar, Hayme ana, Orhun yazıtlarından Nobel’e Türk edebiyatı, Ali emiri efendi, Avrupa’nın mültecilerle imtihanı, Anadolu İrfanı gibi birçok belgeselin yapımcısıdır. Belgesel, eğitim ve kültür programlarının yapımcılığı kadar yazarlığı da ön plandadır. Duvarların arkasında, yazmazsam ölürdüm, bi ters bi düz isimli yayınlanmış 3 kitabı vardır. Televizyon hayatında kültür ve sanat programlarının sorumlusu ve yapımcısı denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden biridir.

Ayşe Böhürler Eserleri

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum