Avcılar İnşaat İzmir Cadde Bostan Bornova Projesi ve Fiyat Listesi

Cadde Bostan Bornova, Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Avcılar İnşaat İzmir Cadde Bostan Bornova Projesi ve Fiyat Listesi

Avcılar İnşaat ”ın İzmir’de inşa ettiği “ Cadde Bostan Bornova ” son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

25000 metrekare gibi büyük bir alan üzerine yükselen Cadde Bostan Bornova projesinde 203 daire bulunuyor. Cadde Bostan Bornova projesi 1.500 metrekare büyüklüğündeki sosyal tesisi ile dikkat çekiyor. Bu sosyal tesis ile konut sakinlerine aktivite alanları sunuluyor. Sosyal tesis içerisinde kapalı yüzme havuzu, sauna, spa, mini bar, cep sineması, bilardo, masa tenisi, karaoke ve spor karşılaşmaları izlenebilecek odalar yer alıyor.

Haziran 2019'da teslim edilmesi planlanan Cadde Bostan Bornova projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 20'nin üzerinde prim sağlaması öngörülüyor. Projede yer alan 2+1 dairelerin kira getirilerinin 750 TL ile 1.500 TL arasında değişiklik göstermesi bekleniyor.

Cadde Bostan Bornova projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Cadde Bostan Bornova Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Cadde Bostan Bornova projesinde " 2+1, 3+1 ve 4+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 61 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 299.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 95 ve 115 metrekare " arasında tasarlanmış.

4+1 Daireler; " 172 metrekare " arasında tasarlanmış.


Cadde Bostan Bornova Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Cadde Bostan Bornova projesinde yüzde 35 peşinat verip 0.79 oranlı banka kredisi kullanılıp 120 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. Ayrıca yüzde 50 peşinat ile yüzde 50'lik kısmı 60 ay 0 faiz ile ödeme fırsatı sunuluyor.


Cadde Bostan Bornova Projesi Nerede? (Konum ve Adres)

364/1 Sok. No: 25/A Bornova/İzmir

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.