Arçelik SUF 5000 İncelemesi: Özellikler ve Yorumlar

Arçelik SUF 5000 mini fırın kullanıcı yorumları, özellikleri ve kapasitesini sizler için detaylı olarak inceledik.
Arçelik SUF 5000 İncelemesi: Özellikler ve Yorumlar

Küçük mutfakta yer bulmak hemen hemen herkes için önemli bir meseledir. Mutfağın en gerekli aletlerinden olan fırın da küçük mutfaklar için bir hayli sorun oluşturabilir. Bu durumda Arçelik SUF 5000 mini fırın girer. Mutfağınıza yenilikçi bir soluk getiren fırın, kompakt yapısıyla da öne çıkar. Biz de sizlere lezzetli yemek hazırlamanıza ve mutfağınıza modern bir görünüm katmanıza yardımcı olacak Arçelik SUF 5000 mini fırın ile ilgili merak edilen tüm noktaları inceledik. Hazırsanız hemen başlayalım.

Arçelik SUF 5000 Özellikleri

Boyut56x61x35 cm
İç Kapasite50 lt
Ağırlık20.8 kg
Isı AyarıVar
Zaman AyarıVar
Turbo FanVar
Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Mini Fırın
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik SUF 5000 Mini Fırın

Arçelik SUF 5000 mini fırın; ısıtma, ızgara ve pişirme işlevlerinin tümünü rahatlıkla yapmanıza olanak tanır. Özellikle tost ve pizza pişirmek için ideal olan bu fırın, size daha fazla tezgah alanı sağlayarak işlevselliğini ortaya koyar.

Ayrıca fırının içindeki aydınlatma sayesinde yemeğinizin pişme durumunu kolayca kontrol edebilmenize olanak tanır. Arçelik SUF 5000 mini fırın, yüksek performansı ve kullanım kolaylığı ile mutfakta vazgeçilmez yardımcınız olacaktır.

İşte Arçelik SUF 5000 Mini Fırın ile ilgili tüm detaylar:

Arçelik SUF 5000 Teknik Özellikleri

Arçelik SUF 5000

  • 50 litre kapasite
  • Fan özelliği
  • Inox renk
  • Modern ve kompakt tasarım
  • İç aydınlatma
  • 7 fonksiyon
  • Multifonksiyon fırın tipi
  • Elektrikli ızgara özelliği

Arçelik SUF 5000 Kapasite

Kapasite50 lt
Turbo FanVar
Kare TepsiVar
Yuvarlak TepsiVar

Arçelik SUF 5000 mini fırın, 50 litrelik geniş iç hacmi sayesinde aynı anda birden fazla yemeği pişirebilmenize olanak tanır. Böylece yemek hazırlama sürenizi kısaltarak daha fazla zaman kazanmanız da mümkün olur.

Turbo fan özelliği de fırının içindeki sıcaklığı eşit bir şekilde dağıtarak yiyeceklerinizi daha hızlı ve eşit bir şekilde pişirmenizi sağlar. Kare tepsi, geniş iç hacimli fırınınızda yiyecekleri pratik bir şekilde pişirmenizi sağlarken yuvarlak tepsi ise özellikle kek, pizza ve tart gibi yuvarlak şekilli yiyecekler için kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

Arçelik SUF 5000 Tasarım

Arçelik SUF 5000

Arçelik SUF 5000 mini fırın, mutfakta sıcaklık ve modernliğin birleşimini sunar. İnoks dış yüzeyi, zarif ve şık bir dokunuş sağlarken fırınınızı mutfak dekorunuza uydurmanıza da yardımcı olur.

Fırın içi aydınlatma özelliği, yemeklerinizin pişirme sürecindeki ilerlemesini kolayca takip etmenizi sağlar. Buz çözme fonksiyonu, buzdolabınızda donmuş yiyecekleri hızlı ve kolay bir şekilde çözmenize yardımcı olur ve elektrikli ızgara özelliği ile lezzetli ızgara yemekleri yapmanızı da mümkün kılar.

Arçelik SUF 5000 Boyut

Yükseklik35 cm
Genişlik56 cm
Derinlik61 cm
Ağırlık20.8 kg

Arçelik'in SUF 5000 mini fırını, 35 cm yüksekliği, 56 cm genişliği ve 61 cm derinliğiyle oldukça kompakt bir yapıya sahiptir. Sıra dışı boyutları ve şık tasarımıyla evinizin mutfak alanında yerini alan bu cihaz, boyutu küçük olmasına rağmen, 20.8 kg ağırlığıyla da oldukça sağlam ve dayanıklı bir kullanım sunmayı ihmal etmez.

Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Fırın
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik SUF 5000 Kullanıcı Yorumları

Arçelik SUF 5000

? *** ***: Alalı 5 yıl oluyor. Hâlâ sağlam ve verimli çalışıyor. İnternet sitenizden yeni ürünler alınca aklıma geldi 5 yıl sonra yorum yapayım dedim.

? *** ***: Harika bir fırın, pişirme süresi çok iyi. Düşünenlere tavsiye ediyorum.

? *** ***: Az önce kek börek ve pandispanya ile ilk denememi yaptım. Kılavuzdaki önerileri biraz esneterek ve ilk acemiliğim, fırınla ilk deneyimime rağmen hepsi çok güzel pişti. Böreğin altını da üstünü de gayet güzel pişiriyor.

? *** ***: Almak konusunda çok kararsızdık uzun süre araştırmalar sonucunda annem için aldım. Bütün fırın yiyeceklerini denedik keki çok güzel kabartıyor bütün her şeyi de sorunsuz pişirdi. Biraz alışmak gerekiyor sadece.

? *** ***: Şu ana kadar poğaça, kek, fırında tavuk ve fırında beyti denedik. Poğaça gayet iyi, kek için biraz alışmak lazım.

? *** ***: Ben 3-4 ay boyunca çok detaylı araştırma yaparak aldım. Türkiye sınırlarında hiç bir markada daha iyisi yok. Tam boy fırınlarla birebir aynı hatta multifonksiyon özelliğinden dolayı daha iyi.

? *** ***: SUF 5000 MGSI Arçelik Mini Fırın gerçekten çok mükemmel tasarlanmış ve düşünülerek üretilmiş bir ürün. Fırını kullandım ve pişirmesi çok iyi. 

? *** ***: Eski fırından sonra bu fırını kullandığımda ne çekmişim dedim, bu fırını tercih sebeplerimden biri de önceki fırınımda dikdörtgen cam pişirme tepsilerini kullanamıyordum artık büyük boy dikdörtgen cam tepsimi rahatlıkla fırınımda kullanabiliyorum.

? *** ***: Fırın çok hoşuma gitmedi, kek yaptım bir kısmı pişti, bir kısmı pişmedi. Çok sevemedim.

? *** ***: Fırının özellikleri iyi olmasına rağmen pişirme performansı yeterli değil, tavsiye etmem.

Editör Yorumu

Arçelik SUF 5000

Arçelik SUF 5000 mini fırın, mutfakta yemek pişirmeyi ve hazırlamayı seven herkesin tercih edebileceği özelliklere sahiptir. Bu mini fırın, sınırlı alanlarda bile geniş bir aileye kolayca yemek hazırlama imkanı sunar.

Bu fırının en büyük avantajlarından biri de 7 fonksiyonlu yapısıdır. Hem fırın hem de ızgara işlevi ile öne çıkar. Ayrıca birkaç dakika içinde sıcaklığını ayarlayabilen elektronik kontrol paneli ile  yemeklerinizin tam olarak pişmesi için gereken sıcaklığı ayarlamanızı mümkün kılar.

Ayrıca, SUF 5000 mini fırın, enerji tüketimini düşük tutarak sadece ihtiyaç duyduğu kadar enerji harcar. Bu özelliği ile uzun süre boyunca kullanabilmeniz mümkün olur.

Kompakt tasarımı ve modern görünümü sayesinde tüm mutfaklarda güzel bir görünüm sağlar. Buna ek olarak temizlemesi de oldukça kolaydır. İçindeki tepsilerin çıkarılması sayesinde lekeleri ve kirliliği kolayca temizlemeniz mümkün olur.

Sonuç olarak Arçelik SUF 5000 mini fırın, sınırlı alanlarda bile yemek hazırlama imkanı sunan çok fonksiyonlu ve enerji tasarruflu yapısı sayesinde tercih edebilirliğini artırır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Mini Fırın TavsiyesiBeko BSUF 5000 Özellikleri
Bosch HTB12E428T YorumlarıVestel MF 42 MG İnceleme
Silverline Esty KullananlarArçelik SUF 4000 MEB Özellikleri
Luxell LX-3675 ÖzellikleriSimfer 7002 Yorum
Arzum AR2002 İncelemeStilevs Jett 4510 Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Arçelik SUF 5000 mini fırın hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte Arçelik SUF 5000 hakkında sıkça sorulan sorular:

Arçelik Midi Fırın kaç litre?

Arçelik SUF 5000 mini fırın 50 litrelik geniş iç hacmi sayesinde, aynı anda birden fazla yemeği pişirebilmenize olanak tanır.

Arçelik fırın fiyatı ne kadar?

Arçelik fırınların fiyatı, farklı modellerin özelliklerine, kapasitelerine, tasarımlarına ve diğer faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterir. Arçelik, her bütçeye uygun farklı fiyat aralıklarında fırınlar sunar. Arçelik SUF 5000 mini fırının en iyi fiyat seçeneklerine içeriğimizdeki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.