Bosch HTB12E428T İnceleme & Özellikler ve Yorumlar

Bosch HTB12E428T mini fırının kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve kapasitesini sizler için detaylı olarak inceledik.
Bosch HTB12E428T İnceleme & Özellikler ve Yorumlar

Bosch HTB12E428T, mutfakta yemek yapmak için ihtiyacınız olan her şeyi bir araya getiren yaratıcı bir tasarıma sahiptir. Bu fırın hem özellikleri hem de şık tasarımı ile öne çıkar. Geniş iç hacmi sayesinde aynı anda birden fazla yemeği pişirerek zaman kazanmanıza yardımcı olur. Ayrıca çoklu pişirme seçenekleri de yemeklerinizin tadını ve dokusunu dilediğiniz gibi ayarlayabilmenize olanak tanır. Biz de bu içerikte hem profesyonel şefler hem de evde yemek yapmaktan keyif alanlar için ideal bir seçim olan Bosch HTB12E428T ile ilgili merak edebileceğiniz tüm noktaları sizler için araştırdık.

Bosch HTB12E428T Özellikleri

Güç 
İç Kapasite45 L
Ağırlık15.2 kg
Isı AyarıVar
Zaman AyarıVar
Turbo FanVar
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Mini Fırın
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch HTB12E428T Mini Fırın

Bosch HTB12E428T, mutfakta yemek pişirmek için ihtiyacınız olan her şeyi size sunan yenilikçi bir teknoloji ile üretilmiştir. 5 farklı pişirme programıyla yemeklerinizi lezzetli bir şekilde pişirebilir ve istediğiniz kıvamda tutabilirsiniz. Büyük yüzeyli ızgara özelliği de lezzetli ve sulu bir ızgara yapmanıza yardımcı olur. 

İşte Bosch HTB12E428T Mini Fırın ile ilgili tüm detaylar:

Bosch HTB12E428T Teknik Özellikleri

  • 45 litre kapasite
  • 5 farklı pişirme programı
  • Turbo fan özelliği
  • 120 cm güç kablosu
  • Kompakt ve minimal boyutlar
  • 15.2 kg ağırlık
  • Zaman ayarı özelliği
  • Sıcaklık ayarı

Bosch HTB12E428T Kapasite

Kapasite45 lt
Turbo FanVar
Kare TepsiVar
Yuvarlak TepsiVar

Bosch HTB12E428T mini fırın, 45 litre iç hacmi ve 5 farklı pişirme programı ile mutfakta yemek pişirmek için geniş bir alan sunar. Büyük yüzeyli ızgara seçeneği ile ızgaralarda enfes yemekler pişirmeniz ve seçeneği ile çıtır çıtır yiyecekler hazırlamanız mümkün olur. Alt ısıtma seçeneğiyle de güzel kabuklu ekmekler pişirebilirsiniz.

Sıcak hava dolaşımı sayesinde fırında pişireceğiniz tüm yiyecekler eşit bir şekilde pişer. Fanlı alt ısıtma seçeneği de pizza, börek ve pide gibi hamur işlerini kusursuz bir şekilde pişirmenize olanak tanır. Bu özelliklerin yanı sıra mekanik zamanlayıcısıyla da yemeklerinizin pişirme sürelerini ayarlayabilir ve fırının sıcaklığına göre kontrol edebilirsiniz.

Bosch HTB12E428T mini fırın, çok fazla yer kaplamazken yemek pişirme konusunda geniş bir seçenek sunar. Böylece evde profesyonel bir mutfak deneyimi yaşamak isteyenler için ideal bir seçenek olduğunu kanıtlar.

Bosch HTB12E428T Tasarım

Bosch HTB12E428T

Bosch HTB12E428T mini fırın, beyaz renkli modern tasarımıyla mutfaklara ferahlık ve şıklık katar. Kolay temizlenebilir yüzeyi, kullanışlı ayarlama düğmeleri ve ergonomik tasarımı sayesinde mutfakta yemek pişirmeyi keyifli bir noktaya taşır.

Fırının dış yüzeyi, kolay temizlenebilir özelliği sayesinde hijyenik koşulların korunmasını sağlarken fırının ayarlama düğmeleri de oldukça pratik bir kullanım sunar. Bu düğmeler, fırının 5 farklı pişirme programını seçmenizi, pişirme süresini ayarlamanızı ve sıcaklık düzeyini kontrol etmenizi kolaylaştırır.

Ayrıca, Bosch HTB12E428T mini fırın, kompakt tasarımı sayesinde mutfakta az yer kaplar. Bu özelliği de mutfakta alan sorunu yaşayanlar için kullanım kolaylığı sağlar. 

Bosch HTB12E428T Boyutları

Yükseklik327 mm
Genişlik590 mm
Derinlik458 mm
Ağırlık15.2 kg

Bosch HTB12E428T mini fırın, kompakt 327 mm yüksekliği, 590 mm genişliği ve 458 mm derinliğiyle mutfakta yer kaplamayan bir cihazdır. Oldukça pratik bir kullanım sunan bu fırın, mutfakta alan sorunu yaşayanlar için ideal bir seçimdir. Ayrıca sadece 15.2 kg ağırlığıyla da taşınması oldukça kolay bir cihazdır. Bu özelliği sayesinde fırını dilediğiniz yere taşıyarak kullanabilme imkanı bulabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Fırın
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch HTB12E428T Kullanıcı Yorumları

Bosch HTB12E428T

? *** ***: Fırın elime ulaşalı 1 hafta oldu. Gelir gelmez denemek için kek yaptım. Sonuç beklediğimden çok çok iyi. İç hacim oldukça geniş. Fanı sessiz, yok gibi. İç lambası parlak.

? *** ***: İçerideki tepsinin her yerini rahatça izleyebiliyorsunuz. Kapak çift camlı. Aksesuar olarak gelen, kare ve yuvarlak emaye tepsileri ve ızgarası kalın malzemeden yapılmış. Alarm sorunsuz. Pişme süresi bitince sinyal sesinden sonra fırın kendini otomatik kapatıyor. Tavsiye ederim.

? *** ***: Bosch kalitesi. Fazla söze gerek yok. İhtiyacı olan başka bir ürüne bakmadan direkt alabilir.

? *** ***: Aldıktan sonra Yorum yazmak için bekledim ekmek, yemek ve kek yaptıktan sonra yazmak istedim . Tereddüt etmeden alabilirsiniz hepsini gayet güzel pişirdi, alt ve üst ısıtıcı, fan, ızgara gibi tüm bölümlerin hepsini denedik.

? *** ***: Bosch markası diyorum, ürün harika pişiriyor hiç sesi yok harika. Düşünenler beklemesin.

? *** ***: Çok kullanışlı tepsiler, biraz küçük ama pişirmesini çok beğendik.

? *** ***: Ürün gerçekten çok güzel. Çok iyi bir pişirme sağlıyor. İstediğiniz değerleri ayarladığınızda eğer doğru ayarladıysanız çok güzel sonuç veriyor. Kapağı çift cam olduğu için fazla ısınmıyor ve fazla ses yapmıyor.

? *** ***: Hem fırının yapımında kullanılan malzeme hem de tepsileri çok kaliteli. Almak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

? *** ***: Ürünün pişirmesinden memnun kalmadım, kek yaptım. Bir kısmı pişti bir kısmı pişmedi, önermem açıkçası.

? *** ***: Fırın görüntüsü güzel ama çalışması hiç iyi değil. Doğru düzgün pişirmiyor.

Editör Yorumu

Bosch HTB12E428T

Bosch HTB12E428T mini fırın, mutfakta kullanımı oldukça pratik olan bir cihazdır. Bütün yemeklerinizi hazırlayabileceğiniz çeşitli pişirme programlarına sahiptir ve 45 litre iç hacmi sayesinde geniş yemek kaplarını rahatlıkla kullanabilmenizi sağlar. Ayrıca ayarlama düğmeleri ve mekanik zamanlayıcısı da işlerinizi kolaylaştırır.

Bosch HTB12E428T mini fırın, beyaz renk tasarımıyla her türlü mutfak dekorasyonuna uyum sağlar. Ayrıca kolay temizlenebilir yapısı sayesinde temizliği de oldukça pratiktir. Bu özellikleriyle mutfakta işlerinizi kolaylaştırmak için ideal bir seçimdir.

Bosch markasının kalitesi de cihazın alınması için bir başka sebeptir. Müşteri memnuniyetine odaklanarak güvenilir ürünler üreten Bosch, HTB12E428T mini fırını ile uzun ömürlü bir kullanım sağlar.

Sonuç olarak Bosch HTB12E428T mini fırın, pratik kullanımı, çeşitli pişirme programları ve kolay temizlenebilir özellikleriyle mutfakta işlerinizi kolaylaştırır. Bizce mutfakta hem işlevsel hem de estetik bir seçim yapmak isteyenler için ideal bir tercihtir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Mini Fırın TavsiyesiArçelik SUF 5000 Özellikleri
Beko BSUF 5000 YorumlarıVestel MF 42 MG İnceleme
Silverline Esty KullananlarArçelik SUF 4000 MEB Özellikleri
Luxell LX-3675 ÖzellikleriSimfer 7002 Yorum
Arzum AR2002 İncelemeStilevs Jett 4510 Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Bosch HTB12E428T mini fırın hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte Bosch HTB12E428T hakkında sıkça sorulan sorular:

Bosch HTB12E428T mini fırın hangi işlevlere sahiptir?

Bosch HTB12E428T mini fırın, 45 litrelik iç hacmi ve 5 farklı pişirme programıyla birçok yemeği hazırlama imkanı sunar. Bu fırın, büyük yüzeyli ızgara, alt/üst ısıtma, alt ısıtma, sıcak hava dolaşımı ve fanlı alt ısıtma olmak üzere 5 farklı pişirme programına sahiptir. Ayrıca, kolay ayarlanabilen düğmeleri sayesinde kullanımı son derece basittir.

Bosch HTB12E428T mini fırının temizlenmesi zor mudur?

Bosch HTB12E428T mini fırın beyaz renkli ve kolay temizlenebilir yüzeyi sayesinde temizliği son derece basittir. Fırın içindeki pişirme kalıpları, emaye tepsi ve ızgara teli gibi aksesuarlar da kolayca çıkarılabilir ve yıkanabilir.

Bosch HTB12E428T mini fırın hangi pişirme programlarına sahiptir?

Bosch HTB12E428T mini fırın, büyük yüzeyli ızgara, alt/üst ısıtma, alt ısıtma, sıcak hava dolaşımı ve fanlı alt ısıtma olmak üzere 5 farklı pişirme programına sahiptir. Bu sayede, çeşitli yemekleri pişirmek için geniş bir yelpaze sunar.

Bosch HTB12E428T mini fırının güç göstergesi var mı?

Hayır, Bosch HTB12E428T mini fırında güç göstergesi bulunmamaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.