Luxell LX-3675 Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri & İnceleme

Luxell LX-3675 mini fırın ile ilgili kullanıcı yorumları, özellikleri ve kapasite bilgisini sizler için araştırdık.
Luxell LX-3675 Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri & İnceleme

Sıcacık ekmek, kızarmış tavuk, lezzetli pizza... Hepimiz evde pratik bir şekilde bu tarifleri yapmak isteriz. Luxell LX-3675 mini fırın, tam da bu noktada devreye girer. Bu fırın, küçük boyutuna rağmen büyük işler başarır. Hem evde hem de ofiste kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

LX-3675, benzersiz tasarımıyla her mutfağa uyum sağlar. Beyaz gövdesi ve modern tarzı ile göz kamaştırır. Geniş cam kapısı sayesinde yemeğinizin pişme sürecini kolayca takip etmenizi mümkün kılar. Luxell LX-3675 mini fırın ile ilgili tüm detayları bu içerikte bulabilirsiniz.

Luxell LX-3675 Özellikleri

Güç1800 W
İç Kapasite42 L
Isı AyarıVar
Zaman AyarıVar
Turbo FanVar
Amazon
Fiyatını Gör
Luxell
Mini Fırın
Aradığın
Fiyatı Gör

Luxell LX-3675 Mini Fırın

Luxell LX-3675 mini fırın, kompakt boyutu, modern tasarımı ve çok yönlülüğü ile mutfağınızın vazgeçilmez bir parçası olur. Luxell LX-3675 fırının çıkarılabilir rafı, temizliği kolaylaştırırken fırının üstündeki ızgara, çeşitli yiyecekleri lezzetli bir şekilde pişirmenize olanak tanır. Ayarlanabilen zamanlayıcısı da yemeklerinizin pişirme süresini kontrol altında tutmanıza yardımcı olur. Ayrıca fırının sıcaklığı ayarlanabilir, böylece yemeklerinizin pişirme sıcaklığını kendi istediğiniz ölçüde belirleyebilirsiniz.

İşte Luxell LX-3675 Mini Fırın ile ilgili tüm detaylar:

Luxell LX-3675 Teknik Özellikleri

  • 1800 Watt güç
  • 42 litre kapasite
  • Turbo fan özelliği
  • Zaman ve sıcaklık ayarı
  • İç aydınlatma desteği
  • Yuvarlak ve kare tepsi
  • Izgara raf
  • Beyaz ve minimal tasarım

Luxell LX-3675

Luxell LX-3675 Kapasite

Kapasite42 lt
Turbo FanVar
Kare TepsiVar
Yuvarlak TepsiVar

Luxell LX-3675, 42 litrelik iç hacmi sayesinde küçük boyutuna rağmen büyük bir kapasite sunar. Her türlü yemeğinizi rahatlıkla pişirmenize olanak tanır. Küçük bir mutfakta bile bu fırın sayesinde lezzetli yemekler hazırlamanız mümkün olur.

Beş farklı programı sayesinde pişirmek istediğiniz yemeğe uygun programı seçebilirsiniz. Fırın fonksiyonları arasında fanlı pişirme, alt ızgara, üst- alt ızgara, üst- alt ızgara ve fanlı pişirme gibi seçenekler bulunur. Farklı pişirme yöntemleri de yemeklerinizin tadını ve kıvamını istediğiniz gibi ayarlamanızı mümkün kılar.

LX-3675 mini fırının turbo fanı da yemeklerinizin her köşesini tamamen pişirmenize yardımcı olur. Fanlı pişirme modunda yemeğinizin iç ve dış kısımları aynı anda pişer, bu da kısa sürede lezzetli bir yemek hazırlamanıza olanak tanır.

Luxell LX-3675 Tasarım

Luxell LX-3675

Luxell LX-3675 mini fırın, beyaz rengiyle modern ve şık bir görüntüye sahiptir. Her türlü mutfağa uyum sağlayan bu fırın, göz alıcı bir görünüme sahiptir.

Fırının içindeki aydınlatma lambası, yemeklerinizin pişirme sürecini kolayca takip etmenizi mümkün kılar. Bu özellik de yemeğinizi istediğiniz kıvamda pişirmenize yardımcı olur.

Fırın gücü 1800 Watt olan ürünün, üstün gücü yemeklerinizi hızlı bir şekilde pişirir ve kısa sürede hazırlar. Zaman ayarı özelliği de yemeğinizin pişirme süresini kolayca kontrol etmenizi mümkün kılar.

Luxell LX-3675 mini fırın kompakt boyutuna rağmen çok yönlü bir kullanım sunar. Alt ve üst ızgaraları sayesinde yemeklerinizi farklı pişirme yöntemleriyle hazırlayabilmeniz de mümkün olur. Fırının turbo fan özelliği de tamamen pişmiş yemeklerin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Luxell LX-3675 mini fırın, beyaz modern tasarımı, aydınlatmalı iç kısmı, yüksek gücü ve zaman ayar özelliği ile ideal bir kullanım ortaya koyar. 

Amazon
Fiyatını Gör
Luxell
Fırın
Aradığın
Fiyatı Gör

Luxell LX-3675 Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Ürün çok iyi, Simfer'den daha iyi.. çok hızlı geldi tek beğenmedim şey onun tepsisi... ama genel olarak süper bir ürün.. simdi 3 hafta geçti, bir sorun çıkmadı.

? *** ***: Fırın fiyat performans ürünü. Daha çok börek ve tepside pişen yemekler için iyi. Fakat kalıpta kek, tencerede ekmek için çok hızlı pişiriyor ve içi çiğ kalıyor. Keki tepside yapabilirsiniz ya da küçük kalıp kullanabilirsiniz. Onun dışında çok iyi.

? *** ***: Ürün gayet güzel, kaliteli. Pişirme gayet başarılı sadece yapmanız gereken normalde ankastre ürünlerde 220 derecede pişiriyorsanız bu üründe 200 derecede pişirin veya 40 dakika bekliyorsanız 30-35 dk bekleyin.

? *** ***: Hacim küçük olduğundan ısı çabuk dağılıyor ve daha hızlı pişiyor buna dikkat etmeniz gerekli. Fan ve zamanlama sayacı işinizi kolaylaştırıyor. Küçük ebatlı olduğundan pişirme işleminden sonra çabucak soğuyor.

? *** ***: Ben yorumlara bakarak alışveriş yaptığım için yorum yapma ihtiyacı duydum.12 yıldır kullandığım bir fırın. Şimdi hiç düşünmeden hediye olarak aldım.

? *** ***: Çeyizim için aldım bu tarz ürünleri internetten almaya tereddüt ediyorum ama zaten bildiğim bi fırındı iki ablamda var pişirmesi gayet iyi.

? *** ***: Kek börek kurabiye ve yoğurt yaptım tek kelimeyle harika bir ürün çok araştırdım yorumlar sayesinde bu fırını almaya karar kıldım şiddetle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Çok güzel bir ürün, teşekkür ederim sağlam ve hızlı geldi. Mükemmel bir fırın.

? *** ***: Bu ürünü önceden kullandığım ve memnun kaldığım için tekrar aldım. Ancak aldığım bu ürünün öncekiyle hiç ilgisi yok. Izgarasının üzerine bir şey koyduğun zaman aşağı düşüyor. Pişirdiğin her şeyin altını yakıyor.

? *** ***: Alt üstlü ısıtıcılarının ayarlanması, zamanlayıcısının aynı şekilde değişiklik göstermesi hoşuma gitmedi. Kullanışlı değil pek.

Editör Yorumu

Luxell LX-3675

Luxell LX-3675 mini fırın, evde lezzetli yemekler hazırlamak isteyenler için ideal bir seçimdir. Bu fırın, küçük boyutuna rağmen büyük bir kapasite sunar. 42 litrelik iç hacmi, her türlü yemeği rahatlıkla pişirmenizi mümkün kılar. Ayrıca beş farklı program seçeneği de yemeğinizi pişirmek için en uygun programı tercih etmenize yardımcı olur.

Fırının turbo fan özelliği, yemeklerinizin daha eşit bir şekilde pişmesine katkı sağlar. Fanlı pişirme modunda yemeğinizin iç ve dış kısımları aynı anda pişerken lezzetli bir yemek hazırlamanız da mümkün olur. Ayrıca 1800 watt gücü de yemeklerinizin daha hızlı pişmesi noktasında sizi memnun etmeyi başarır.

Aydınlatma lambası da yemeğinizin pişirme sürecini kolayca gözlemlemenizi sağlar. Zaman ayar özelliği sayesinde yemeklerinizi tam zamanında hazırlayabilirsiniz. Bu özellikler de fırının kullanımını daha pratik hale getirir.

Luxell LX-3675 mini fırın, beyaz modern tasarımıyla her mutfağa kolayca uyum sağlar. Kompakt boyutu sayesinde küçük mutfaklarda bile rahatlıkla kullanılabilir. Alt ve üst ızgaraları da yemeklerinizi farklı pişirme yöntemleriyle hazırlamanızı mümkün kılar.

Kısacas Luxell LX-3675 mini fırın, lezzetli yemekler hazırlamak isteyenler için mükemmel bir seçimdir. Büyük kapasitesi, farklı pişirme programları, turbo fan özelliği, aydınlatmalı iç kısmı ve zaman ayar özelliği sayesinde fırının kullanımı pratik ve keyifli hale getiren bu fırın ile yemek hazırlamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Mini Fırın TavsiyesiArçelik SUF 5000 Özellikleri
Beko BSUF 5000 YorumlarıBosch HTB12E428T İnceleme
Vestel MF 42 MG KullananlarSilverline Esty Özellikleri
Arçelik SUF 4000 MEB ÖzellikleriSimfer 7002 Yorum
Arzum AR2002 İncelemeStilevs Jett 4510 Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Luxell LX-3675 mini fırın hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte Luxell LX-3675 hakkında sıkça sorulan sorular:

Luxell LX-3675 mini fırın hangi fonksiyonlara sahip?

Luxell LX-3675 mini fırın, 5 farklı pişirme programına sahiptir: alt ızgara, üst ızgara, alt-üst ızgara, fanlı pişirme ve fanlı alt-üst ızgara. Bu programlar sayesinde, yemeklerinizi farklı pişirme yöntemleriyle hazırlayabilirsiniz.

Luxell LX-3675 mini fırın hangi kapasitede?

Luxell LX-3675 mini fırın, 42 litre kapasitesi ile oldukça geniş bir iç hacme sahiptir. Bu kapasite sayesinde, her türlü yemeği pişirebilirsiniz.

Luxell LX-3675 mini fırın hangi güce sahip?

Luxell LX-3675 mini fırın, 1800 W gücü ile hızlı ve eşit bir pişirme sağlar.

Luxell LX-3675 mini fırın ne kadar güvenlidir?

Luxell LX-3675 mini fırın, aşırı ısınma koruması ve otomatik kapanma özellikleri ile güvenli bir kullanım sağlar. Ayrıca, fırının dış yüzeyi ısınmaz, böylece yemeklerinizi pişirirken yanma riski en aza indirgenir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.