Deniz, Kum ve Güneşe Doyamayacağınız 20 En İyi Antalya Oteli

Antalya'da lüks ve konforlu bir tatil istiyorsanız eğer sizin için hazırladığımız Antalya'nın en iyi otelleri içeriğimize göz atabilirsiniz.
Deniz, Kum ve Güneşe Doyamayacağınız 20 En İyi Antalya Oteli

Tatil denildiği zaman akla ilk gelen şehir kuşkusuz Antalya oluyor. Bu sebeple birbirinden güzel otellerin bulunduğu Antalya, sadece yerliler için değil dünyanın birçok ülkesinden gelen turistler içinde vazgeçilmez tatil rotaları arasında yer alıyor.

Yaz turizminin doya doya yaşandığı Antalya'da hangi otele gidilir? diye merak edenler için hazırladığımız içeriğimiz lüksü, temizliği ve konforu bir arada sunan en iyi yaz tatili seçenekleri olarak kullanıcılar tarafından tam not almış. 

Denizine, kumuna, güneşine doyamayacağınız Antalya'nın en iyi otellerini keşfetmeye hazır olun!

En İyi Antalya Otelleri Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1Sueno Hotels Deluxe BelekBelek10/10
2Crystal Sunset Luxury Resort & SpaManavgat10/10
3Maxx RoyalKemer10/9.9
4Kempinski Hotel The DomeBelek10/10
5Kaya Palazzo Golf ResortSerik10/9.9
6Titanic Beach Lara ResortMuratpaşa10/9.9
7Delphin Imperial HotelAksu10/10
8Venezia Palace Deluxe Resort HotelAksu10/9.9
9Gloria Serenity ResortSerik10/9.9
10Calista Luxury ResortSerik10/9.9
11Asteria Kremlin PalaceAksu10/10
12Lara Barut Collection (Barut Lara)Muratpaşa10/9.9
13Concorde De Luxe ResortAksu10/9.9
14Delphin BE Grand ResortMuratpaşa10/10
15Miracle Resort HotelMuratpaşa10/9.9
16Cornelia Diamond Golf Resort & SpaSerik10/9.9
17Rixos Premium BelekBelek10/9.8
18Susesi Luxury ResortSerik10/9.9
19Regnum CaryaSerik10/9.8
20Royal Taj Mahal HotelManavgat10/9.9

20 En İyi Antalya Oteli Tavsiyesi

İşte konforlu bir tatil için en iyi Antalya otelleri:

1. Sueno Hotels Deluxe Belek

Antalya'nın En İyi Otelleri

Sueno Hotel Deluxe Belek, lüks ve eğlenceyi bir araya getiren Antalya'nın en iyi otellerinden biri. Binlerce dönüm arazi üzerine kurulan otel, ünlü isimlerin her yıl verdiği konserlerle öne çıkıyor. Üstelik bu konserlerin konsepti de vip tadında.

Sınırsız ikram ve eğlence özellikle yerli turistleri bu otele çeken faktörlerin başında geliyor. Otel ayrıca bebek bakımı, çocuk yuvası, çocuk eğlence merkezi, yetişkin eğlence merkezi, aqua park, olimpik yüzme havuzları, spa, su sporları, özel restoranlar gibi bir çok seçeneği bünyesinde barındırıyor.

Kendine özel havuzlu oda seçenekleri, havuzlu villa seçenekleri, alışveriş ve yemek sokağı, açık büfe restoranlarıyla deluxe konseptinin hakkını layıkıyla veriyor. Kendine özel plajı ve kumsalı, aynı tesiste bulunan golf sahalarıyla eşsiz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Telefon(0242) 710 30 00
AdresBelek, Kadriye_5 sokak No:5/2, 07525 Serik/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Otelin fiziki özellikleri, aktiviteleri, restoranları, hijyeni, personelin güler yüzü, hizmet kalitesi mükemmeldi. Ününü çokça duyup, ilk kez deneyimlediğim için; neden daha önce gelmediğimi sorguladığım bir tatil deneyimi oldu. Mutlaka gelinmesi gerekilen bir otel.

👤 Öncelikle Sueno Ailesine teşekkür ederim. Benim ikinci kez gidişim ve hiç tereddütsüz gittiğim bir otel, resepsiyonda çalışan Salih bey gayet ilgiliydi ve bütün çalışanlar cok samimi ve güler yüzlüler. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir otel. İlginizden dolayı teşekkür ederim.

2. Crystal Sunset Luxury Resort & Spa

Antalya'nın En İyi Otelleri

Antalya’da güzel bir otelde tatil geçirmek isteyenlerin Side’de tercih ettiği en iyi otellerden bir tanesi olan Crystal Sunset Luxury Resort & Spa, sizlere harika bir hizmet vermeyi kendisine görev edinmektedir.

Her türlü aktiviteyi gerçekleştirebileceğiniz Crystal Sunset Luxury Resort & Spa, hem denize doyasıya girebilir hem de oldukça büyük ve her yaşa hitap eden havuzlarında serinleyebilirsiniz. Hizmette sınır tanımayan bu otele, aynı zamanda oldukça kolaly bir şekilde de ulaşım sağlayabilirsiniz.

Telefon444 0 558
AdresSide, Süleyman Demirel Blv. 9/1, 07330 Manavgat/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Yemeklerden oldukça memnun kaldık. Otel gerek temizliği gerek personel güler yüzlüğü açısından çok güzeldi. Her şey çok lezzetliydi.. aktivitelerden de aşırı derecede memnunduk. Yoga dans hocası razalinde hanım çok sevecen, güler yüzlü çok dinamik bir bayandı ve animasyon ekibinden ümit bey tüm tatil boyunca bize enerjilerini çok güzel yansıttılar ve çok güzel ilgilendiler.. ikisine de çok teşekkür ederiz buradan..

👤 Otelin odaları gayet geniş, temiz, personel ilgili. Havuz ve aqua parkı olanakları çok yeterli ve tatmin edici. Yemekler çok taze çeşitli ve lezzetli. Çocuk dostu bir otel. Animatör Merve’ ye teşekkür ederiz. Eşim Zumba derslerini çok beğendi ve çok keyifli idi.

3. Maxx Royal

Antalya'nın En İyi Otelleri

Kemer merkeze 6 km uzaklıkta olan Maxx Royal, Antalya'nın en iyi otelleri arasında yer alıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, su parkı ve el değmemiş plaj imkanı sunan bu otel, hem yetişkinlerin hem de çocukların doyasıya eğlenebilmesine yardım ediyor.

Antalya'da unutulmaz bir tatil geçirmek için tercih edebileceğiniz bu otel, dünya mutfağına sahip restoranlarıyla da beğeniliyor.

Telefon(0242) 813 60 60
AdresKiriş Mh., Kiriş Cad. No:88, 07980 Kemer/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Kusursuz bir tatil deneyimi söylenecek tek kötü bir yönü yok. Tüm personel işinde uzman ve yetenekli. Deniz çok güzel prıl prıl. Eşsiz bir koy. Ve tabi tatlı yaban keçileri doğal güzelliği bozulmamış mimariyi süslüyor ❣️

👤 Şüphesiz, Türkiye'nin kalite yönünden, sayılı otellerinden birisi. Hizmet, ilgi ve konfor olağanüstü düzeyde idi.

4. Kempinski Hotel The Dome Belek

Antalya'nın En İyi Otelleri

Selçuklu mimarisine uygun olarak dekorasyon edilmiş olan Kempinski Hotel The Dome, Antalya'nın Belek ilçesinde yer alıyor.

Son derece konforlu ve lüks bir tatil imkanı sunan bu otelde çocuk kulübü de bulunuyor. Bu sayede çocuğunuz güvende oyun oynarken size sakince tatil yapmak düşüyor.

Telefon(0242) 710 13 00
AdresKadriye, 3 Sokak No: 8 D:7A, 07500 Serik/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Balayı için geldik, ödenen ücret aldığınız hizmete değer. Burada herkes severek çalışıyor. Sessiz ve dinlenmek isteyenlerin ilk tercihi olacaktır. Kocaman yüzme havuzu ve aktivite leri ile butik bir otelden fazlası. Teşekkürler Kempinski Ailesi.

👤 Güler yüzlü ve ilgili çalışanlar, her yer pırıl pırıl ama en önemlisi çok sakin. Bayramda bile havuz etrafı da deniz kısmı da çok sakin. Dinlenme tatili için mükemmel. Bir de Beef Wellington’ı muhteşemdi.

5. Kaya Palazzo Golf Resort

Antalya'nın En İyi Otelleri

Özel havuzlu suitlerden çocuk kulüplerine kadar her detayıyla lüksü hissedebileceğiniz Kaya Palazzo Golf Resort, ailecek Antalya'da tatil yapabileceğiniz oteller arasında yer alıyor.

Su parkı, havuz, plaj ve spa gibi hizmetler sunan otel, farklı dünya lezzetlerini içeren birçok restoran da sunuyor.

Telefon(0242) 710 40 00
AdresKadriye Üçkum Tepesi Mevki, 07506 Serik/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Mutlaka tekrar gelmek isteyeceğim bir hotel. Yemekler, havuz, temizlik, deniz, aqua park kısacası her şey kaliteli. Özellikle görünen ve görünmeyen tüm personeli alkışlıyorum.

👤 Odalar çok geniş, rahat, konforlu bir otel. Ultra her şey dahil konseptine çok uygun kaliteli hizmet veriyorlar. İş toplantıları tarzında konakladık ve memnun kaldık.

6. Titanic Beach Lara Resort

Antalya'nın En İyi Otelleri

95 bin metrekare alana yayılan Titanic Beach Lara Resort, 586 adet odaya sahip. Tematik mimarisiyle dikkat çeken otel, balayı çiftleri için özel ayrıcalıklar sunuyor.

Eğlence yönünden de oldukça iyi olan otel, dans showları ve plaj partileri gibi etkinliklerle gece gündüz fark etmeden eğlenceli bir tatil yaşatmayı başarıyor.

Telefon(0242) 352 02 02
AdresGüzeloba, Yaşar Sobutay Bul No:36, 07230 Muratpaşa/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 3 sezondur aynı otele severek ve isteyerek geliyoruz bebişlerimizi burada büyüttük diyebilirim. Hamileliğimde de doğum sonrası bebeklerle de çok rahat ettik gece yarısı mama desek pirinç unlu mamamız dahil hazırdı. Çocuklarla aklınız kalmadan gönül rahatlığıyla tatil yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz bir otel. Hele bir yemekleri var ki Allah dedirten her sezon gelmeden diyet yapıyoruz ki o dünyanın en lezzetli yemeklerini yiyebilelim 🌸 Her şey için şerife hanıma atıl beye balık restorandaki ebru hanıma çok çok teşekkür ediyorum. 

👤 Her yıl geldiğimiz otel. Bu bayramda da tercih ettik ailecek. Çalışanları çok sıcak kanlı ve ilgili insanlar. Birçok dünya mutfağı mevcut olduğundan dolayı yemekleri gerçekten çok lezzetli. Şehir merkezine olan yakın konumundan ötürü herkesin rahatlıkla tercih edebileceği bir oteldir. 

7. Delphin Imperial Hotel

Antalya'nın En İyi Otelleri

798 odadan oluşan Delphin Imperial Hotel, Antalya'nın en lüks otelleri arasında yer alıyor. Bowling salonundan, açık ve kapalı havuzlara kadar eğlence için her şeyin bir arada olduğu bu otel Uzakdoğu mutfağından İtalyan mutfağına kadar birçok farklı lezzet deneyimle şansı sunuyor.

Ayrıca canlı müzik, skeç ve showlar, animasyon ve disko gibi eğlence alternatifleri sunan otel, tüm yılın stresini attırıyor.

Telefon(0242) 320 07 07
AdresKemerağzı Mahallesi Yaşar Sobutay Bulvarı No:344, Lara Cd., 07112 Aksu/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 5 günlük tatilimiz harika geçti. Çalışanlar ilgili, güler yüzlü, her yer tertemiz, yemekler harikaydı. Her şey için teşekkürler.

👤 Her gün yapılan oda temizliği çok güzel. Yemekler kaliteli. Otel personelinin ve sorumluların alakaları övülmeye layık. Bilhassa lobby bar personeli Urfalı Şahin :) ve Adanalı Cüneyt :) olmak üzere ismini sayamadığım diğer arkadaşlara da teşekkürlerimi ve selamlarımı sunuyorum.

8. Venezia Palace Deluxe Resort Hotel

Antalya'nın En İyi Otelleri

Birçok ödüle sahip olan Venezia Palace Deluxe Resort Hotel, hem konforlu hem de lüks tatilin kapılarını açıyor.

Havuz ve aqua park imkanı sunan otel, aynı zamanda çocuklu ailelerin rahat etmesi için çocuk kulüpleri sunuyor. Hamam, buhar odası ve spa gibi stresinizi attıracak hizmetlere sahip olan otel, balayı çiftleri için de ayrıcalıklı imkanlar sunuyor.

Telefon(0242) 431 26 26
AdresÖzlü, Lara Kundu, 07110 Aksu/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Genel anlamda memnun kaldık yemekler olsun odalar olsun içecekler olsun beklentilerimizi karşıladı. Animasyon şefi Sercan bey bizi çok onurlandırdı, yakından ilgilendi ve çok profesyonel işini yapıyor, kendisine çok teşekkürler ve herkese öneriyorum oteli ve kesinlikle animasyon şefi Sercan beyi tanımalarını böyle kaliteli personeller barındıran yönetime de ayrıca teşekkürler sunarım.

👤 Venezzia otelde havuz bardaki doruk isimli çalışan otel de konakladığımız süre boyunca muhteşem Güler yüzü davranışlarıyla ve çok iyi kokteyleri ile bizi çok memnun bıraktı.. Teşekkür ederiz.

9. Gloria Serenity Resort

Antalya'nın En İyi Otelleri

Golf severlerin ilk tercihi arasında yer alan yeşilin ve mavinin buluştuğu Gloria Serenity Resort, suit ve villalarda lüks bir konaklama imkanı sunuyor.

Su sporları, tenis, golf gibi spor aktiviteleriyle eğlenceli tatil geçirmenizi sağlıyor. Çocuklar için özel alanların bulunduğu otelde bu sayede çocuklar daha iyi vakit geçirebiliyor.

Telefon(0242) 710 23 00
AdresBelek Mah. Turizm Cad. No: 12B/B, 07506 Serik/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Antalya da en iyi ilk 10 da çok geniş ormanlık alana sahip Golf oteli.

👤 Her zaman her şey harika , 6 dan fazla konakladığım bu otelde kalite hiç değişmiyor , tüm ekibe çok teşekkür ederim.

10. Calista Luxury Resort

Antalya'nın En İyi Otelleri

Antalya Belek'te denize sıfır olarak konumlanan Calista Luxury Resort, çam ağaçlarının yer aldığı ormanın içinden denize doğru açılan bir kapı gibi.

Türkiye'nin ilk Yeşil Yıldız ödülüne sahip olan bu otel, ultra her şey dahil konseptiyle hizmet veriyor. Özel aşçı, butler ve şöför hizmeti de veren otel, ısıtmalı özel havuzla hava şartları ne olursa olsun keyif yapabilmeyi sağlıyor.

Telefon(0242) 710 01 01
AdresKadriye, 07525 Serik/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 28 Mart tarihinde 2 gece konaklama imkanımız oldu. İnanılmaz bir deneyimdi. Bu güne kadar konakladığım oteller arasında ilk 3 ' e gönül rahatlığıyla yazabilirim. Personel in güler yüzlü oluşu, yemekleri ve temizliği 5 yıldızı hak ediyor. Gönül rahatlığıyla konaklayabilirsiniz.

👤 Onlarca konakladığım otel içerisinde bu kadar ilgili, güler yüzlü, saygılı, işini severek ve üst kalitede yapan personeli olan bir işletme ilk defa gördüm. Tüm personele ayrı ayrı şahsım ve ailem adına çok teşekkür ediyorum.

11. Asteria Kremlin Palace

Antalya'nın En İyi Otelleri

Mimarisiyle masalda gibi hissetmenizi sağlayan Asteria Kremlin Palace, Moskova'da yer alan Kremlin Sarayı'nda esinlenerek tasarlanmıştır.

Antalya'nın Kundu ilçesinde yer alan bu otel, geceleri özel şovlar ve partilerle eğlenceli tatil imkanı sunuyor. Spadan çocuk kulübüne kadar her şeyin yer aldığı bu otelde tatil yapmak bütün yılın stresini atıyor.

Telefon(0242) 431 24 00
AdresKundu Mahallesi, Tesisler Caddesi No:440/1, 07110 Aksu/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Fiyat performansı gayet iyiydi. Temizlik ve yemek kalitesi güzeldi. Personeller ilgiliydi. 5 gece boyunca konakladık. 1 akşam haricinde akşam etkinlikleri, müzikleri gayet güzeldi. Gittiğimiz dönemde spor okullarından çok sayıda çocuk misafir olmasına rağmen hiçbir olumsuzluk yaşamadık. Gelecek yıl tekrar tercih edebiliriz.

👤 Muhteşem bir tatil geçirdik. Verdiğim parayı sonuna dek hak etti. İyi yorumlar doğruymuş. 3220 numaralı odada kaldık. Yemekler, bar hizmetleri, içki kalitesi, oda temizliği, dışarıdan alınan şovlar, misafir ilişkileri ekibi muhteşem. Personel çok dost canlısı. Her derde deva misafir ilişkileri ekibi var. tekrar geleceğiz..

12. Lara Barut Collection (Barut Lara)

Antalya'nın En İyi Otelleri

4 farklı stilde tasarlanan 24 adet villa ile hizmet veren Lara Barut Collection, konforlu ve lüks bir tatil sunuyor.

Çocukların ve gençlerin eğlenebilmesi için birçok imkan sunan bu otel, hemen hemen bütün spor dallarını rahatlıkla yapabilme imkanı sunuyor. Spa ve masaj odalarıyla da dinlendirici etkisi bulunan otel, yeşillikler içinde hizmet veriyor.

Telefon444 9 600
AdresGüzeloba Mah Yaşar Sobutay Bulvarı No:30, 07235 Muratpaşa/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Havuz başındaki bar mükemmel. Buraya giderseniz kesinlikle uğrayın. Mustafa tanıdığım en iyi barmen, kendisine sıcaklığı ve ilgisinden ötürü sonsuz teşekkürler.

👤 Balayı otelim ah Barut Lara sen harikasın. Kusursuz tatil arayanların adresi temizlikten, yemeklere, personelden havuzlara her şey kusursuz.

13. Concorde De Luxe Resort

Antalya'nın En İyi Otelleri

Antalya'nın en iyi otellerinden biri de hiç kuşkusuz Concorde De Luxe Resort. Uçak Concorde’dan ilham alınarak dizayn edilen bu tematik otel, denize sıfır olmasından dolayı beğeni topluyor.

Ultra her şey dahil konseptiyle hizmet veren otel, spor, eğlence spa ve masaj gibi birçok hizmet sunuyor. Sadece konaklamanın değil düğün gibi organizasyonlarında sık sık yapıldığı bu otel, çiftler için özel avantajlar sunuyor.

Telefon(0242) 782 40 50
AdresGüzeloba, Site, Tesisler Cd No:358 D:1, 07980 Aksu/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Otel ve yemekler harika. Etkinlikler gayet iyi. Akşam programları çok eğlenceli. Canlı müzik güzel. Otel odaları geniş ve rahat. Otelin pool partileri çok eğlenceli. Otelde çok sayıda alacarte restorant mevcut. İçecekler çok çeşitli ve güzel. Ailemle birlikte çok iyi vakit geçirdik. Tekrar gelmeyi düşünüyoruz.

👤 Otelde 20-25 Haziran 2022 tarihleri arasında 2 çocuk ve eşimle konakladım, tatilim devam ediyor. Genel çok güzel bir otel. Odalar oldukça temiz. Yeme-içme başarılı çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Çok memnun kaldım tekrar gelmeyi düşünüyorum. Bir önerim, bar bolumünde ve dondurma alanında küçük çocuklar için basamak olması.

14. Delphin BE Grand Resort

Antalya'nın En İyi Otelleri

Mimarisiyle büyüleyen Delphin BE Grand Resort, Antalya'nın en lüks ve en büyük otelleri arasında yer alıyor. Spordan eğlenceye birçok aktivite sunan otel, eşsiz bir spa deneyimi sunuyor.

Kleopatra süt banyosu ile daha önce yaşamadığınız deneyimleri sunan otel, oyun alanları ve Dünya lezzetlerinin yer aldığı restoranlarla ailecek lüks bir tatil imkanı sunuyor.

Telefon(0242) 320 09 00
AdresGüzeloba, Yaşar Sobutay Bulvarı No:38, 07112 Muratpaşa/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Antalya'da beş yıldızlı her şey dahil olan oteller arasında bence en iyilerden biri. Eksik olan hiç bir şey yok, en önemlisi başarılı bir personel ve kusursuz işleyen bir düzenleri var. Sorunsuz çok güzel bir tatildi.

👤 Şimdiye kadar gittiğim en güzel otellerden biri. O kadar güzel bir tatil olmuştu anlatamam. Herkese tavsiye ederim. Personeller Güler yüzlü. Her şey titiz ve tertemiz. Plajı tertemiz harika.

15. Miracle Resort Hotel

Antalya'nın En İyi Otelleri

Antalya’nın Lara bölgesinde hizmet veren ve hizmeti ile beraber gelen müşterilerini kendisine hayran bırakan Miracle Resort Lara, her yönden güzel tatil geçirmek isteyenlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Hizmet klasmanında birçok otelden çok daha iyi bir duruma sahip olan bu otelde, tatil yaptığınız gün boyunca her türlü eğlencenin doruklarına çıkabilir, her kesime hitap eden havuzlarında serinleyebilirsiniz. Denize oldukça yakın olan Miracle Resort Lara, deniz sevdası olan müşterilerin de tercih sebebi oluyor.

Telefon(0242) 352 21 21
AdresGüzeloba, Yaşar Sobutay Bulvarı No:34, 07230 Muratpaşa/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Otelinizde inanılmaz memnun kaldık iyi ki sizi tercih etmişiz özellikle saat 24.00 ten sonra lobi bardağı Yusuf garsonun profesyonel yaklaşımı ve müşteriye olan ilgili yaklaşımı için kendisine ayrıca teşekkür ederiz. Tekrar görüşmek üzere.

👤 Miracle otelde ailemle güzel bir hafta sonu geçirdik. Gece eğlenceleri amfitiyatro bar bölümünü çok beğendik çalışanların kalitesi ve ilgisi çok iyiydi. Ayrıca GameCenter Beratcan Beye ilgisinden ve hoşgörüsünden dolayı çok teşekkür ederiz çok eğlenceli vakit geçirdik.

16. Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Antalya'nın En İyi Otelleri

Farklı mimarisiyle dikkat çeken Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, bütün yılın stresini atabilmeniz için harika bir seçim olacaktır.

Konfor ve lüksün bir arada yer aldığı bu otelde, gündüz aktivitelerinden gece eğlencelerine kadar her şey yer alıyor. Çocuklar için özel alanlara sahip olan otel, çocuk ve gençlerin unutulmaz bir tatil yaşamasını sağlıyor.

Telefon(0242) 710 16 00
Adresİskele Mevkii, Turizm Cd. No: 2/A, 07506 Serik/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Sakin, temiz ve elit bir otel, genelde orta yas ve üzeri. Yemekler güzel, en güzeli de acik büfe kargaşasi yok. Menüden secip ,garsonlardan da hizmet alabiliyorsunuz. Deniz kum 👍🏻Didem Er

👤 Son derece kaliteli bir hizmet anlayışı var. Keşke ücretler de yurt içi turizm yani vatandaşlarımız için makul olsa. Sinan Uslu

17. Rixos Premium Belek

Antalya'nın En İyi Otelleri

Çam ormanlarının arasında yer alan Rixos Premium Belek, kendisine ait plajıyla beğeni topluyor. Konserden şovlara kadar birçok eğlenceli aktiviteye yer veren otel, birçok spor seçeneği de sunuyor.

Çocuklu ailelerinde rahatça tatil yapabileceği bu otel, havuz ve spa hizmetlerinde de oldukça iyi.

Telefon(0242) 710 20 00
AdresIleribasy Mevkii, 07506 Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Gerçekten 10 numara tesis, oldukça temiz ve düzenli, personel ilgili, Mart ayı olmasına rağmen hem kalabalıktı hem de hemen hemen her şey açıktı. Yemek lezzeti ve çeşitleri iyiydi. Yine gitmek isterim.

👤 Konaklama için tek kelimeyle mükemmel bir otel. Özellikle personel çok güler yüzlü. Aktiviteler ve ortam harika.

18. Susesi Luxury Resort

Antalya'nın En İyi Otelleri

Antalya Belek’te bulunan ve Belek’in en iyi otelleri arasında yer alan Susesi Luxury Resort, modern imkanlarıyla müşterilerin zevkine hitap eden bir yapıya sahiptir.

Yaz turizminde denize girmeyi sevenler için Antalya’nın deniz manzarasına sahip otelleri arasında yer almaktadır. Ailecek ya da arkadaşlarınıza gidip her türlü aktiviteyi yapabileceğiniz Susesi Luxury Resort, her kesime uygun oda hizmeti de vermektedir.

Telefon(0242) 710 24 00
AdresBelek, İskele Mevkii, 07450 Serik/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Otel denize yakın, temiz ve personeli ilgiliydi. Sezonun başlamadığı bir zamanda gittiğimiz için de hizmet konusunda hiç sorun yaşamadık. Çocuklara yönelik klüp etkinlikleri var ama gölge alanlara çocuk salıncağı kaydırak konulabilir. Yemekler oldukça güzeldi.

👤 Yeni yıla da burada girmiştik. Her mevsimi ayrı güzel. Zengin menü, büyük&temiz odalar, güler yüzlü& ilgili personel, geniş alan, her lezzeti bulabileceğiniz restoranlar, keyifli müzik etkinlikleri...Daha ne olsun. Çok memnun kaldık. Öneririm.☺️👏💃

19. Regnum Carya

Antalya'nın En İyi Otelleri

Antalya Belek’te en iyi oteller arasında yer alan bir başka kusursuz otelde Regnum Carya Golf & Spa Resort Oteli’dir. Tesiste yemekler, oda ve hizmetler çok kaliteli olmakla beraber, oldukça büyük alana hakim.

Belek’te bulunan oteller gibi Regnum Carya Golf & Spa Resort’ta ulaşım yönünden oldukça kolay bir konuma sahip. Ailecek gideceklerin hiç çekinmeden tercih edebilecekleri bu otel ile hem hizmetin hem de eğlencenin dibine vurabilirsiniz.

Telefon(0242) 710 34 34
AdresKadriye Bölgesi, Üçkum Tepesi Mevkii, 07500 Serik/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Kesinlikle muhteşem bir otel😍 özellikle havuzlu villaları inanılmaz konforlu servis harika yemekler müthiş ala carte restoranların yemekleri servisi dekorasyonu kısacası her şeyiyle muhteşem bir otel. Çocukları için bulunan kids clubın hem çalışanları hem de düzenledikleri etkinlikler çok eğlenceli🌸

👤 Bir otelden bekleneceklerin üstünde bir hizmet anlayışıyla gerçekten hizmet verir. Kendi bölgesinin zaten en fazla rezervasyon yaptırılan ve tercih edilen premium konseptinde tek konaklama yeridir regnum Carya Golf Spa Resort 👑

20. Royal Taj Mahal Hotel

Antalya'nın En İyi Otelleri

Otelin isminden de anlayacağınız üzere adeta bir Taj Mahal mimarisine sahip bir olan Royal Taj Mahal Hotel, sizlere adeta Hindistan havası estirmektedir.

Sahile yakın olması ve denizinin Side’nin en güzel denizlerinden bir tanesi olması bu oteli cazip kılan seçeneklerdendir. Antalya'da kalacağınız en iyi oteller arasında bulunan Taj Mahal, Manavgat'ta yer almaktadır.

Telefon(0242) 763 66 66
AdresEvrenseki, 07620 Manavgat/Antalya

Google Müşteri Yorumları

👤 Çalışan emekçiler çok ilgili yemekler diğer gittiğimiz hotellerin çok üzerin de çok iyi temizlik üst seviyede odalar mükemmel şiddetle tavsiye ederiz .

👤 Harika bir otel. Sürekli hizmet var. Günün her saati sizinle ilgileniyorlar. Her zaman bir yetkiliye kolayca ulaşabilirsiniz. Teşekkür.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Antalya'da Gezilecek YerlerAntalya Hakkında Bilgi
Antalya'nın Meşhur Lezzetleri

Antalya'nın en iyi otelleri hangisi?

En iyi Antalya otellerine gelecek olursak; Sueno Hotels, Crystal Sunset, Maxx Royal, Kempinski, Kaya Palazzo, Titanic Beach, Delphin Imperial, Venezia Palace, Gloria Serenity, Calista, Calista, Kremlin Palace, Barut Lara, Concorde, Delphin, Miracle, Cornelia, Cornelia Diamond, Rixos, Susesi ve Royal Taj Mahal her şey dahil, denize sıfır, 5 yıldızlı Antalya otelleri arasında yer alıyor.

Antalya'nın en lüks oteli hangisi?

Titanic Mardan Palace, Antalya'nın Lara bölgesinde yer alıyor. Dünya Turizm ödüllerinde en lüks oteller arasında yer alan Titanic Mardan Palace, ayrıca Akdeniz'in en büyük havuzuna sahiptir.

Antalya'da 7 yıldızlı otel var mı?

Ülkemizde ilk 7 yıldızlı otel özelliğine sahip otel Antalya'da yer alan Xanadu Resort Hoteldir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.