Ankara Eskişehir Arası Kaç Saat ve Kaç Km? | Yol Tarifi

Ankara Eskişehir arası araba, otobüs, uçak, tren ve yürüme mesafesi kaç km ve kaç saat? Sefer saatleri ve en uygun bilet seçenekleri neler?
Ankara Eskişehir Arası Kaç Saat ve Kaç Km? | Yol Tarifi

Ankara Eskişehir arası; araba ya da otobüsle Dumlupınar Blv. üzerinden 2 sa. 49 dk. (233,2 km), yürüyerek Dumlupınar Blv. ve Ankara Eskişehir Yolu/Dumlupınar Blv./D200/E90 üzerinden 47 sa. (233,4 km), trenle Ankara Expresi üzerinden 3 sa. 10 dk. ve YHT ile Ankara Gar'dan 1sa. 26 dk. sürmektedir. 

Ankara - Eskişehir Arası

Araba Mesafesi233,2 km
Otobüs Mesafesi270,2 km
Uçuş Mesafesi46 dk. 
Yaklaşık Mesafe233,2 km
Araba Süresi2 sa. 49 dk.
Otobüs Süresi3 sa. 11 dk.
Yürüme Mesafesi47 sa.
En Ucuz Bilet50 TL
Otobüs Sefer Sayısı90
Tren Sefer Sayısı14

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

Ankara Eskişehir arası yol güzergahı haritası;


Eskişehir Önerileri
Gezilecek YerlerNe Yenir?En İyi Oteller

Ankara - Eskişehir arası yolculuk kaç saat?

Ankara - Eskişehir arası yolculuk süresi otobüs veya arabayla ortalama Dumlupınar Blv. üzerinden 2 saat 49 dakika,  Dumlupınar Blv./D200/E90 üzerinden 3 saat 11 dakikadır. 

Ankara - Eskişehir arası otobüs güzergahı ne?

Ankara - Eskişehir arası otobüs güzergahı, Beştepe'de yer alan Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali (AŞTİ) kalkışlı, Dumlupınar Blv. üzerinden Şeker, Sivrihisar-2 Cd., 26120'de yer alan Şehirlerarası Eskişehir Otobüs Terminali varışlı olarak ortalama 2 saat 49 dakikadır.

Ankara - Eskişehir arası kaç saat?

Ankara - Eskişehir arası Dumlupınar Blv. üzerinden 2 saat 49 dakika (233,2 km), Dumlupınar Blv./D200/E90 üzerinden 3 saat 11 dakika (270 km) sürmektedir. 

Ankara - Eskişehir arası otobüs firmaları neler?

Ankara - Eskişehir arası sefer yapan otobüs firmaları arasında: Pamukkale, ES Turizm, Ali Osman Ulusoy, KamilKoç, Nilüfer, İnan Turizm, SES, As Adana, Rize Ses, Tokat Seyahat, Topçam, Aydoğanlar, Köksallar, Öz Sivas, Metro, Başkent Turizm günün hemen her saati  yer alıyor.  

Ankara - Eskişehir arası otobüs fiyatları ne kadar?

Ankara - Eskişehir arası otobüs fiyatları firmadan firmaya, hizmet kalitesine ve akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak değişiklik göstermekte olup en ucuz 50 TL, en yüksek 170 TL'dir.  

Ankara - Eskişehir arası hızlı tren ne kadar?

Ankara - Eskişehir arası tren fiyatları YHT 65 TL, İzmir Mavi Tren 50 TL ve Ankara Ekspresi 60 TL'dir. 

Ankara - Eskişehir arası tren saatleri ne?

Ankara - Eskişehir arasın tren saatleri ilk sefer 06:00'da başlarken son sefer 22:00'dır. 

Ankara - Eskişehir arası arabayla kaç saat?

Ankara - Eskişehir arası arabayla ortalama Dumlupınar Blv. üzerinden 2 saat 49 dakika sürerken Dumlupınar Blv./D200/E90 üzerinden 3 saat 11 dakika sürmektedir.

Ankara - Eskişehir arası hızlı tren kaç saat?

Ankara - Eskişehir arası hızlı tren Ankara YHT Garı kalkışlı, Eskişehir YHT Garı varışlı olarak 1 saat 21 dakika sürmektedir. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum