Eskişehir'in En İyi Otelleri

Eskişehir' de rahat ve konforlu bir şekilde konaklamak istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz otelleri inceleyebilirsiniz.
Eskişehir'in En İyi Otelleri

Senna City Hotel

Senna City Hotel, konumu sebebiyle Eskişehir’in en iyi oteller listesinde ilk sırada geliyor. Otel şehir merkezinde bulunmaktadır. Porsuk çayının muhteşem manzarası huzurlu bir konaklama sunuyor. Otel terasında güzel manzarayı izleyip kahvaltınızı yapabilirsiniz. Otelde misafirlerin ihtiyacını karşılayacak imkanlar bulunmaktadır. Otel tren istasyonuna 10 dakikalık, tramvaya ise 2 dakikalık yürüme mesafesindedir.

 

eskisehirin-en-iyi-otelleri-006.jpg

Adres: İstiklal Adalar Sok. No:1 Odunpazarı / Eskişehir

Tel: (0222) 333 0505

 

Arus Hotel

Eskişehir merkezde bulunan otelin 66 odası bulunmaktadır. Otel Eskişehir Havaalanına 3 km uzaklıktadır. Alışveriş merkezi, barlar sokağı ve hızlı tren garına yürüme mesafesindedir. Tatil ve iş amaçlı bu otelde konaklayabilirsiniz.

 

eskisehirin-en-iyi-otelleri-005.jpg

Adres: Eskibağlar Mah. Oğuz Sok No:1 Eskişehir

Tel: (0222) 233 0101

 

Divan Express Hotel

Divan Express Hotel, Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde yer almaktadır. Otelin 110 odası bulunmaktadır. Otelde bulunan restoranda yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Eskişehir Havaalanı'na 4 km uzaklıktadır. Rahat ve konforlu bir konaklama için Divan Express Hotel’ de kalabilirsiniz.

 

eskisehirin-en-iyi-otelleri-002.jpg

Adres: Hoşnudiye Mah. Şahin Cad. No 738/A Eskişehir Özdilek AVM Karşısı Tepebaşı / Eskişehir

Tel: (0222) 235 1111

 

The Merlot Hotel

Eskişehir merkezde yer alan The Merlot Hotel, 80 odası ile hizmet vermektedir. Sabahları açık büfe kahvaltı yapabilir, akşam ise otelde bulunan restoranında yemeğinizi yiyebilirsiniz. The Merlot Hotel’in teras ve barı da bulunmaktadır. Espark alışveriş merkezine 1,2 km uzaklıktadır.

 

eskisehirin-en-iyi-otelleri-003.jpg

Adres: Hosnudiye Mah.738 Sok. No 2 Merkez / Eskişehir

Tel: (0222) 310 0000

 

Rixos Eskişehir

Rixos Eskişehir, mükemmel bir manzaraya sahiptir. Konumu ile Eskişehir’ i ziyarete gelenlerin tercih ettiği oteller arasındadır. Yeşillikler arasında termal bir oteldir. Otelde misafirlere her imkan sağlanmaktadır. Açık ve kapalı yüzme havuzu, spa, sauna, hamam ve fitness merkezi bulunmaktadır. Ayrıca doğal ve şifalı su imkanı bulunmaktadır. Otel restoranında Türk ve dünya mutfağından yemekler servis edilmektedir. Konforlu ve rahat bir konaklama için Rixos Eskişehir misafirlerini ağırlamaktadır.

 

eskisehirin-en-iyi-otelleri-001.jpg

Adres: Dede Mah. Haktanır Sok. No:1 Eskişehir / Province

Tel: (0222) 211 0300

 

Madame Tadia Hotel

Madame Tadia Hotel, Tepebaşında yer almaktadır. Eskişehir tren istasyonuna 3 dakikalık yürüme mesafesindedir. Otel misafirlerine her imkanı sunmaktadır. Barlar sokağına 250 metre uzaklıkta bulunan bu otelde rahat bir konaklama yapabilirsiniz.

 

eskisehirin-en-iyi-otelleri.jpg

Adres: Hoşnudiye, Safiyet Sok. No:55 Tepebaşı / Eskişehir

Tel: (0222) 222 2122

 

Abacı Konak Otel

Abacı Konak Otel, Eskişehir Odunpazarı ilçesinde yer almaktadır. 1923 yılında Bağdadi mimari tekniği ile inşa edilmiştir. Konak tipi Türk evlerinden oluşmaktadır. Abacı Konak Otel restoranında Türk yemekleri servis edilmektedir. Gösterişli ve ihtişamlı odaları sarayları anımsatmaktadır. Eskişehir Havaalanı’na 5 km, Eskişehir Otogarı’na ise 5 km uzaklıkta bulunmaktadır.

 

eskisehirin-en-iyi-otelleri-004.jpg

Adres: Odunpazarı Akarbaşı Mah. Türkmen Hoca Sok. No:29

Telefon:(0222) 333 0333

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.