Yumruklar Havaya En İyi 6 Amazon Prime Spor Filmi | 2024

Sporun ne demek olduğunu en iyi şekilde keşfedebileceğiniz Amazon Prime filmlerini derledik.
Yumruklar Havaya En İyi 6 Amazon Prime Spor Filmi | 2024

Boksundan voleyboluna, yüzmesinden futboluna kadar her türlü sporun incelikleri sizlerle. Amazon Prime'da yer alan en iyi spor filmlerini sizler için derledik. 

İşte En İyi 6 Amazon Prime Spor filmi... 

1. Kick Like Tayla

Amazon Prime Spor Filmleri
Carlton Futbol Kulübü için NAB AFL Kadınlar Müsabakasında oynamanın yanında başarılı bir boksörün hayatına hoş geldiniz. Tayla’yı neyin harekete geçirdiğini ve boks, futbol gibi daha nice spor dallarına olan sevgisinin nasıl olduğunu bu yapım ile öğreneceksiniz.

TürBelgeselSpor
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenGil
Marsden
OyuncularBrian
Amatruda
BeansyFaris
Chevalier

2. Rooney

Amazon Prime Spor Filmleri
Dünya çapında bir spor yıldızının ve İngiltere’nin gelmiş geçmiş en büyük forvet oyuncusunun hayatına hoş geldiniz. Kariyeri boyunca eşi benzeri görüşmemiş olan bir erişimi bu film ile Rooney’in mütevazi başlangıcından World Sport’un en ikonik isimlerinden birine uzanan yolculuğunun tüm evrelerini izleyeceksiniz.

TürBelgeselSpor
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMatt
Smith
OyuncularDavid
Beckham
Sven-Göran
Eriksson
Rio
Ferdinand

3. Make Us Dream

Amazon Prime Spor Filmleri
Steven, Liverpool Futbol Kulübü tarihindeki en büyük oyunculardan birisidir. Bunu külünün kazandığı kupaların azaldığı bir dönemde başarmıştır. Kulübü eski günlerine döndürmeyi kendisine hedef olarak belirlediğinde ise Liverpool Futbol Kulübü’ne yüksek bir sadakat duymaya başlar. Lakin hem kendi hem de taraftarlarının beklentilerini karşılamaya çalışırken çok ağır bir yükü beraberinde getirmiştir.

TürBelgeselBiyografiSpor
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenSam
Blair
OyuncularSteven
Gerrard
Michael
Owen
Steve
Bruce

4. Toofaan

Amazon Prime Spor Filmleri
Dongri sokaklarında yaşamakta olan öksüz bir çocuğun, büyüyüp buranın yerel bir ahmağı haline gelmeitir. Lakin ona doğru yola rehberlik ederek amacının farkına varmasını sağlayan genç Ananya ile tanışmasının artık hayatı tamamen değişmişti. Toofaan, Bombay’da geçmektedir ve büyük bir boksçunun doğuşunu incelemektedir.

TürAksiyonDramSpor
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenRakeysh
Omprakash Mehra
OyuncularFarhan
Akhtar
Mrunal
Thakur
Paresh
Rawal

5. Saina

Amazon Prime Spor Filmleri
Dünya Şampiyonu, Olimpiyat Madalyası’nın sahibi ve Hint Badmintonunun Duayeni sizlerle. Saina’nın hayatı ve hayatının üzerinde var olan tüm engeller bu yapım ile sizlere sunulmaktadır.

TürBiyografiDramSpor
IMDb4,4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenAmole
Gupte
OyuncularMukesh
Agrohari
Olga
Anand
Rohan
Apte

6. Sarpatta Parambarai

Amazon Prime Spor Filmleri
1970’lerin tecrit edilmiş Madras’ının Kara Kasabasındaki genç bir adamı düşünün. Boks klanını ve kendisini yıllarca süren yenilgilerden kurtarması için bir fırsat bulmuştur. Peki ya, hayatın engelleri onun bu fırsatı kullanmasına izin verecek mi?

TürAksiyonDramSpor
IMDb8,5
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenPa.
Ranjith
OyuncularAryaPasupathyJohn
Kokken

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.