Ahmet Tan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya Milletvekili olan Ahmet Tan, 1965 yılında Kütahya’da doğmuştur. Bu içeriğimizde Ahmet Tan ile ilgili tüm merak edilenleri derledik.
Ahmet Tan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ahmet Tan Biyografisi

Özel sektörde 15 yıl muhasebe müdürlüğü yapan Ahmet Tan, KİT Komisyonu üyesidir. 26. ve  27. dönemde Kütahya Milletvekili olarak seçilmiştir. İngilizce ve Arapça bilen Tan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

ahmet-tan-biyografisi.jpg


Ahmet Tan'ın Eğitim ve Çalışma Hayatı 

1988 yılında da İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun olduktan sonra İstanbul’da özel sektörde çalıştı. Gediz İlçesi Milli Gençlik Vakfı, Gediz Genç İş Adamları Derneği, Gedizi Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği ve Gediz Hastanesini Yaptırma ve Yaşatma Derneği gibi kurum ve kuruluşlarda görev aldı. 

ahmet-tanin-egitim-ve-calisma-hayati .jpg


Ahmet Tan'ın Siyasi Hayatı

1995 yılı Genel Seçimlerinde Refah Partisi Kütahya Milletvekili Adayı olarak siyasi hayatına başladı. 1999 yılı Yerel Seçimlerinde Fazilet Partisi Gediz Belediye Başkan Adayı oldu. 2001 yılında AK Parti Gediz İlçe Kurucu Üyesi olarak görev aldı. 2003-2006 ve 2008 yıllarında yapılan AK Parti olağan İlçe Kongrelerinde üç dönem üst üste İlçe Başkanı seçildi. Ahmet Tan, 26. Dönem seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya Milletvekili olarak meclise girmiştir. 

ahmet-tanin-siyasi-hayati.jpg

Önerilen İçerik;

 Ak Parti MKYK Üyeleri - Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.