Doğayla İç İçe Tatil İsteyenlere 12 En İyi Ağva Oteli

Yemyeşil doğası ve İstanbul'a yakınlığı ile dikkat çeken Ağva'da konaklayabileceğiniz en iyi otelleri liste haline getirdik.
Doğayla İç İçe Tatil İsteyenlere 12 En İyi Ağva Oteli

İstanbul'da hafta sonu doğayla iç içe huzurlu bir tatil yapmak isteyenlerin tercih ettiği Ağva, birbirinden güzel otel ve pansiyonlarıyla kafa dinlemek için iyi bir alternatif sunuyor. Gölleri, şelaleleri, yemyeşil ormanı ve deniziyle İstanbul'a çok yakın ama bir o kadarda uzak bir tatil sunan Ağva, balayından hafta sonu kaçamaklarına kadar tercih edilen ilk yerler arasında bulunuyor.

Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz Ağva'nın en iyi otel ve pansiyonlarından bir liste içeriyor. Listemizde yer alan bu oteller, konfor, hijyen, huzur, ve doğaya olan yakınlığıyla stres atmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

Ağva Otel ve Pansiyonları Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1Mi Norte Boutique & ExclusiveKurfallı10/9.9
2Lethe Exclusive HotelYakuplu Cd.10/9.8
3Alesta Butik OtelYakuplu Cd.10/9.9
4Park MandalinYakuplu Cd.10/9.9
5Dachas Cove Houses AğvaKurfallı10/9.8
6Wineport Lodge AğvaGöçe10/9.9
7The Escape HotelYakuplu Cd.10/9.9
8Mints HotelYakuplu Cd.10/9.8
9Greenline Guest HouseYakuplu Cd.10/9.9
10Beyaz Ev Ağva OtelYakuplu Cd.10/9.9
11Ağva Riverangel HotelYakuplu Cd.10/9.8
12Tranquilla Nehir EviKurfallı10/9.8

En İyi Ağva Otelleri Tavsiyesi

İşte Ağva'da doğayla baş başa kalacağınız en iyi oteller...

1. Mi Norte Boutique & Exclusive

Ağva'nın En İyi Otel ve Pansiyonları

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Hijyen

Ağva'nın en iyi otelleri arasında yer alan Mi Norte Boutique & Exclusive, hizmetleriyle ön plana çıkıyor. Bütün odaları delux olan bu otel, Göksu nehrinin kıyısından bulunuyor. Bütün odalarında TV, jakuzi, şömine ve klima bulunan bu otel, denize olan yakınlığıyla da yazları en çok tercih edilen yer oluyor. Ayrıca havuzu ve bahçesiyle harika bir tatil sunan bu mekan, ateş yakıp etrafına oturmak için bir alan ve açık sinemaya sahip.

Telefon0546 646 67 83
AdresKurfallı, Erseven Sk. No:87, 34000 Şile/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Hafta sonu kız kıza kafa dinlemek için tercih ettiğim bir oteldi. Konumu ve tesisi fotoğraflardakinden çok daha iyi. Havuz tertemizdi, harika vakit geçirdik.Personelin ilgisi sizi rahatsiz etmeyecek şekilde başarılıydı.

? Eşimle birlikte 3 gün konakladık. Bu süre içinde otele giriş anından çıkışa kadar sürekli ilgilenen özellikle işletme sahibi Bulut Beye ve ekibine çok teşekkür ederiz. Konum, hizmet, ilgi, odalar, temizlik, imkanlar yönünden mükemmel. İlk fırsatta tekrar gelmek istiyoruz.

2. Lethe Exclusive Hotel

Ağva'nın En İyi Otel ve Pansiyonları

ARTILAREKSİLER
Konfor
Hijyen
Çalışan İlgisi

Ağva'da gidilecek en iyi oteller arasında olan Lethe Exclusive Hotel, konforuyla ön plana çıkıyor. Doğal taş dekorasyonuyla otantik bir hava sunan bu mekan, Göksu nehrinin kıyısında bulunduğu için doğayla iç içe harika bir tatil sunuyor. Ferah odalarıyla giden herkesi memnu eden bu mekan, odalarda yer alan jakuzi ve şömineyle romantik bir tatil isteyenlerin beğenisini kazanıyor.

Telefon0545 309 04 14
AdresAğva Merkez, Yakuplu Cd. No:250, 34990 Şile/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Bölgenin en iyi oteli. Özellikle mimari özellikleri ve kalitesi harika. Gerçek anlamda exclusive.

? Odalar temiz ve çok konforlu. Personelin ilgisi ve güleryüzü harikaydı.

3. Alesta Butik Otel

Ağva'nın En İyi Otel ve Pansiyonları

ARTILAREKSİLER
Havuz
Manzara
Çalışan İlgisi

Göl manzarası eşliğinde havuzda yüzmenizi sağlayan Alesta Butik Otel, farklı konseptlerdeki odasıyla Ağva'nın en iyi butik otelleri arasında yer alıyor. Mini havuzu bulunan odasıyla beğeni toplayan bu otel, kış ayları içinde şömineli odalarıyla beğeniliyor. Hafta sonları sakinlik arayanların severek konaklayacağı bu otel, restoran bölümüyle de enfes lezzetler sunuyor.

Telefon(0216) 721 75 95
AdresAğva Merkez, no:252, Yakuplu Cd., 34990 Şile/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Nehire bakan balkonlu odada kaldım, oda fotoğraftakilerin aynısıydı. Temizdi, personel gayet ilgili ve güleryüzlü.

? Biz rezervasyon yapmadan eşimle beraber bir gece Ağva'ya kaçtık alesta butik otel de 1 gece geçirdik Tülay hanım ve personeline ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz. Biz memnun ayrıldık.

4. Park Mandalin

Ağva'nın En İyi Otel ve Pansiyonları

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Manzara
Hizmet Kalitesi

Ağva'da konaklamak isteyenlerin tercih edebileceği Park Mandalin, delux, suti ve bungalov gibi odalarla dikkat çekiyor. Her odasında ayrı bir konfor sunan bu otel, özellikle şömineli, jakuzili ve nehir manzaralı otelleriyle yoğun ilgi görüyor. Yemyeşil bahçesiyle ve nehire sıfır masaları bulunan restoranıyla huzur arayanların tercih edebileceği bu otel, yetişkin oteli olduğu için çocuklar kabul edilmiyor.

Telefon(0216) 721 82 05
AdresAğva Merkez, Yakuplu Cd. No: 246, 34990 Şile/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Erkek arkadaşımla 2 günlük küçük bir tatil için geldik o kadar güzeldi ki keşke bir hafta yapsaydık dedik.

? İçeri girer girmez samimi bir karşılanma ile odalarımıza geçtik odalar tertemiz ağvanın tamamında bulamayağınız zengin ve lezzetli menüsü ile Doğuş bey beraberliğinde çok güzel bi tatil geçirdik şiddetli öneriyorum.

5. Dachas Cove Houses

Ağva'nın En İyi Otel ve Pansiyonları

ARTILAREKSİLER
Doğayla İç İçe
Manzara
Havuz
Özel Evler

Doğayı sevenlerin hiç ayrılmak istemeyeceği oteller arasında yer alan Dachas Cove Houses, sebze bahçesi ve meyve ağaçlarıyla geniş bir bahçe sunuyor. Hem çocuklu ailelerin hem de evcil hayvan sahiplerinin Ağva'da ilk tercih ettiği bu otel, bahçe içerisinde yer alan evleriyle misafirlerinin otelde değil çiftlikte yaşıyormuş gibi hissetmesini sağlıyor. Bahçe içinde yer alan havuzu ve nehir kenarı restoranıyla unutulmaz bir konaklama deneyimi sunan bu mekan, İstanbul'dan uzaklaşmak isteyenler için oldukça ideal.

Telefon0539 573 28 14
AdresKurfallı, Kızılçam Sok No:41, 34980 Şile/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Çocuklu aileler için mükemmel bir yer. Mimari olarak orta avrupa köylerini andıran binalar mevcut. Midillileri öğlen yeşil alana salıyorlar. Çiftlikte keçi, kaz, tavuk gibi hayvanlar mevcut. Konaklama oda kahvaltı şeklinde.

? Yıllardır Ağva da gittiğim yeri bana değiştirtecek tek işletme. Evet fiyatı diğer otellere göre pahalı olabilir fakat sonuna kadar hak ediyor.

6. Wineport Lodge

Ağva'nın En İyi Otel ve Pansiyonları

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Paket Seçeneği
Konfor

King Suite, Deluxe, Queen, Superior ve Standart olarak ayrılan odalarıyla Ağva'da dikkat çeken oteller arasında yer alan Wineport Lodge, özel günlerde romantik bir tatil yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Özellikle King suit odasında yer alan jakuzi, hamam, sauna ve şömineyle herkesin gönlünü çalan bu otel; balayı paketi, evlilik teklifi paketi, romantik paket ve gold paket gibi birçok paket seçeneği sunuyor. Ayrıca restoran bölümüyle de herkesin beğenisini toplayan bu mekan, geniş şarap menüsüyle Ağva'da dikkatleri üzerine topluyor.

Telefon(0216) 725 75 25
AdresGöçe, Dolmabahçe Caddesi No: 48, 34983 Şile/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? 2 günlük bir tatil keyfi için istanbul yakınlarında tercih ettiğimiz bir yer. Sakinlik ve baş başa kalmanın huzurunu doyasıya çıkarabilecek verdiğiniz ücretin hakkını alabileceğiniz ender mekanlardan biri.

? Jakuzili odada kaldık ve odamız çok güzeldi. Balayı için geldik ve dinlendiğimizi sonuna kadar hissettik. Serpme kahvaltı şeklinde olan kahvaltısı oldukça doyurucu ve lezzetliydi.

7. The Escape Hotel

Ağva'nın En İyi Otel ve Pansiyonları

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Manzara
Çalışan İlgisi

Nehir ve orman manzaralı odalarıyla sakin ve huzurlu tatil arayanları memnun eden The Escape Hotel, Ağva plajına 2 km uzaklıkta olduğu için de beğeni topluyor. Konforlu olmasıyla giden misafirlerinin memnun ayrılmasını sağlayan bu mekan, düğün ve davetler için de tercih ediliyor. Restoran bölümünün lezzetleriyle de ön plana çıkan bu otel, canlı müzikle de eğlenceli bir akşam sunuyor.

Telefon(0216) 721 77 04
AdresAğva Merkez, Yakuplu Cd. 234/1, 34990 Şile/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Her bakımdan çok iyiydi. Kafa dinlemek için çok uygun bir otel. Kahvaltısı da bir başka güzeldi. Personeli, odaların konforu, yemekleri, sakinliği ... Her şeyiyle 10 üzerinden 10

? 1 gece eşimle konakladım herkese tavsiye ederim. Temiz ve konforlu .Çalışanlar çok iyi .Akşam Restaurant menüsü ve canlı müzik harika .Bahçesi huzurlu ve sakin.

8. Mints Hotel

Ağva'nın En İyi Otel ve Pansiyonları

ARTILAREKSİLER
Konfor
Manzara
Bahçesi

Otobüs duraklarına yürüme mesafesinden ve plaja 13 dakika uzaklıkta olan Mints Hotel, geniş bahçesiyle ve nehir manzarasıyla insana huzur veriyor. Ahşabın hakim olduğu odalarıyla beğeni toplayan bu otel, üst sınıf odalarında jakuzi, şömine ve balkonla unutulmaz bir tatil sunuyor. 16 yaş ve üzeri için uygun olan bu otel, yaz kış sakinlik arayanların gidebileceği yerler arasında bulunuyor.

Telefon0532 767 21 86
AdresAğva Merkez, Mahallesi, Yakuplu Cd. No: 146, 34990 Şile/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Harika bir otel odaları çok temiz ilk günden son güne kadar çok güzel vakit geçirdik sakin sessiz bir yer büyükşehir in gürültüsünden uzaklaşmak isteyen için harika bir yer tüm kalbimle herkese tavsiye ediyorum.

? Ağva merkezde nehir kenarında tam kafa dinlemelik harika bir otel. Restoranda fiyatlar uygun.

9. Greenline Guest House

Ağva'nın En İyi Otel ve Pansiyonları

ARTILAREKSİLER
Hayvan Dostu
Manzara
Bahçesi
Samimi Ortam

Yine Ağva'da çiftlerin veya tek başına kafa dinlemek isteyenlerin tercih ettiği yetişkin otelleri arasında bulunan Greenline Guest House, geniş nehir manzaralı yemyeşil bahçesiyle beğeni topluyor. Doğayla baş başa hafta sonu kaçamağı yapmayı planlayanlar için uygun olan bu otel, sıcak atmosferi sayesinde giden herkesi kendi evindeymiş gibi hissettiriyor.

Telefon(0216) 721 84 91
AdresAğva Merkez, Yakuplu Sapağı No:284, 34990 Şile/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Birkaç ay önce köpeğimizle konakladık. Öncelikle odada köpeğimiz için yatak, su kabı vs bulundurmaları çok güzel bir ayrıntıydı. Bunun dışında ortamı, yemekleri ve genel hizmeti de beğendik. Mutlaka tekrar konaklama yapacağız.

? Hafta sonu konaklama yaptık. Resepsiyon görevlisi hanımefendi oldukça ilgili ve çözüm odaklı. Odalar gayet temiz, kaliteli. Yemekleri oldukça yeterli ve güzeldi. Yeşil alanı geniş, oturma yerleri fazla. İç içe değilsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum..

10. Beyaz Ev Ağva Otel

Ağva'nın En İyi Otel ve Pansiyonları

ARTILAREKSİLER
Sakin Ortam
Manzara
Çalışan İlgisi

Şık ve konforlu odalarıyla İstanbul'un bütün stresini unutturan Beyaz Ev Otel, 15 yaş ve üstü çocukları misafir ediyor. Bu sebeple oldukça sessiz ve nezih bir ortam sunan bu otel, balayı paketleriyle de evlenecek çiftleri memnun ediyor.

Telefon(0216) 721 87 15
AdresAğva Merkez, Yakuplu Cd. No:256, 34990 Şile/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Bizi balayımızda şahane bir şekilde ağırlayan tüm çalışanlara teşekkür ederiz. Her şey muhteşemdi. Odalar tertemiz. İnanılmaz sessiz sakin ve huzurlu bir yer. İzmir'den gittik biz işletme sahibinin de İzmirli olması bizi mest etti.

? Balayı için iki gece konakladık. Konum, temizlik ve konfor açısından muazzam bir tatil geçirdik. Ayrıca Otel personeli Berat Bey’e de yardımları ve güler yüzlülüğü için çok teşekkür ederiz.

11. Ağva Riverangel Hotel

Ağva'nın En İyi Otel ve Pansiyonları

ARTILAREKSİLER
Konfor
Manzara
Güler Yüzlü Çalışan

Ağva'nın en iyi butik otellerinden biri olan Ağva Riverangel Hotel, bütün odalarının suit olmasıyla beğeni topluyor. Her odasında yer alan SPA küvetiyle tamamen dinlendirici bir tatil sunan bu otel, nehire sıfır alanlarıyla da tamamen huzurlu bir ortam sunuyor.

Telefon(0216) 721 73 00
AdresAğva Merkez, Yakuplu Cd. No:244, 34990 Şile/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Odalar çok temizdi. Personel güler yüzlüydü ve yemekler harikaydı. Otel yöneticisi Müşterilerle bizzat ilgilenmekteydi. Bu kadar sıcak bir karşılama ilk kez gördüm. Herkese tavsiye ederim. ?

? Nehrin dibinde, doğa manzaralı ve spa küvetli temiz odalara sahip nezih bir otel. Kendilerine ait restoranları, temiz ve güzel odası, kahvaltı ve yemekleri, doğası ve manzarasıyla huzurlu bir tatil yaptık.

12. Tranquilla Nehir Evi

Ağva'nın En İyi Otel ve Pansiyonları

ARTILAREKSİLER
Konfor
Manzara
Dekorasyon

Kendiniz doğanın kollarına atarak bütün streslerinizden arınmak istiyorsanız kesinlikle Tranquilla Nehir Evi'ni tercih etmeniz gerekiyor. Ahşabın hakim olduğu suit odalarıyla konforlu bir konaklama sunan bu otel, temizliğiyle de gelen herkesten takdir topluyor.

Telefon(0216) 721 73 77
AdresKurfallı, Nehirboyu Cad. No:9, 34990 Ağva / Şile/Şile/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Hayatımda o kadar çok otel konaklaması yaptım ama bu otelden aldığım keyif hiç birinde olmadı. Çalışanlar olsun, yetkililer olsun her şey mükemmel. Kahvaltı keza öyle. Manzara ve otel konumu zaten söze gerek yok. On yıldız hakkım olsa on yıldız verirdim.

? Erkek arkadaşım bir gece şehirden uzaklaşalım diye burayı tercih etmiş biz genç bir çift olarak bayıldık. Her şey mükemmeldi çalışanlar, temizlik, konumu, yemekler, her şey. Bir daha gitmek için can atıyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Ağva'nın RestoranlarıAğva'da Tatil Yapmak

Ağva'nın en iyi otelleri hangisi?

Ağva'da konaklamanız için tavsiye edeceğimiz oteller arasında; Mi Norte Boutique & Exclusive, Lethe Exclusive Hotel, Alesta Butik Otel, Park Mandalin, Dachas Cove Houses Ağva, Wineport Lodge Ağva, The Escape Hotel, Mints Hotel , Greenline Guest House, Beyaz Ev Ağva Otel, Ağva Riverangel Hotel ve Tranquilla Nehir Evi Ağva'da kalacağınız en iyi otellerdir.

Ağva'da nerede tatil yapılır?

Ağva'da tatil yapılacak yerler arasında Hacıllı köyü, Kalem Köyü, Akçakese ve Aşıklar Yolu Ağva'da tercih edilen yerlerdir.

Ağva'ya hangi aylarda gidilir?

Her dönem farklı bir güzellik sunan Ağva'da denize girmek istiyorsanız eğer Haziran ve Eylül arası gitmeniz gerekiyor. Doğa yürüyüşleri için ilk ve sonbahar, konaklamak ve huzur bulmak için ise kış aylarını tercih edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.