İlkbahar Yaz Sezonunda Trend Olan Saç Modelleri ve Kesimleri

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda modanın kalbi saçlarda atıyor. Bu içeriğimizde ilkbahar yaz sezonunun trend saç modellerini bir araya getirdik.
İlkbahar Yaz Sezonunda Trend Olan Saç Modelleri ve Kesimleri

İlkbahar, Yaz Aylarının Popüler Saç Modelleri

Dünyaca ünlü tasarımcıların defilerinde tercih ettiği saç modelleri, sezonun en çok konuşulan ve trend saçları oluyor. Doğallığın ön planda olduğu bir sezon yaşanıyor. Bu sezon dağınık ve doğal görünümlü saçlar favori olacak gibi duruyor.

Sezonun öne çıkan modellerinden bir diğeri ise kesim modelleri oluyor. Yeni sezonda küt ve süper kesimli modeller de oldukça iddialı. Öyleyse vakit kaybetmeden ilkbahar yaz saç trendlerine geçelim.

1. Küt ve Düz Saçlar

ilkbahar yaz saç trendi

Küt kesilmiş düz saçlar bu sezonun trendleri arasında yer alıyor. Pürüzsüz, düz ve sağlıklı görünüm veren bu saçların oldukça dikkat çekici olduğunu söyleyelim.

2. Süper Kesim

ilkbahar yaz saç trendi

Süper kesim sezonun en iddialı saçları oluyor. Kısacık kesilen saçların cesaret istediğini hepimiz iyi biliyoruz. Her kadının kolaylıkla kullanamayacağı bu saç modelini dünyaca ünlü isimler kullanarak farkını yarattı.

3. Yarım Topuz Saç Modelleri

ilkbahar yaz saç trendi

Geçtiğimiz sezon yarım topuzlar çok kullanıldı. Bu sezon ise model değişti fakat adı aynı kaldı. Geçtiğimiz sezonda saçların yarısı toplanarak yapılan yarım topuzlar, bu sezon saçların tümü toplanarak yapılıyor.

4. At Kuyruğu Modeli

ilkbahar yaz saç trendi

At kuyruğu, kadınların vazgeçemediği saç modellerinden birisidir. Bu sezon at kuyruğu modeli farklı toplanma şekilleriyle dikkat çekiyor. Her zaman kullanılacak olan bu model, hem şık hem de modern bir görünüm veriyor.

5. Doğal Saçlar

ilkbahar yaz saç trendi

Doğal saçlar sezonun en favori saç modelleri olacak gibi duruyor. Doğallığı seven kadınlar kendi tarzını yaratacak. Bu sezonun kadınların doğal ve gerçek saçlarıyla dolaşacağını düşünüyoruz. Yeni sezonda daha şık bir görünüme sahip olmak istiyorsanız makyaj renklerinize de dikkat etmeniz gerekiyor. Aşağıdaki içeriğimize tıklayarak bu renklere göz atabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
İlkbahar Yaz Sezonunda Trend Olan Makyaj Renkleri

6. Örgü Modelleri

ilkbahar yaz saç trendi

Geçtiğimiz sezon favori olan örgüler, bu sezon da kendini gösteriyor. Çeşitli modellerden oluşan örgüler romantik bir görünüm veriyor. Her çeşit örgüyü kullanabileceğiniz bir sezon sizleri bekliyor.

7. Maskülen Saçlar

ilkbahar yaz saç trendi

Kısacık kesilen saç modelleri maskülen stilin öncüsü oluyor. Genellikle maskülen tarzı cesaretli ve farklı görünmeyi seven kadınlar tercih ediyor.

8. Dağınık Toplu Saç Modelleri

ilkbahar yaz saç trendi

Dağınık toplu saçlar hem konforlu hem de havalı bir stili yansıtıyor. Bu sezon gelişigüzel toplanmış dağınık saçlar trend olacak gibi görünüyor. Saç modeli kadar önemli bir şey varsa o da saç aksesuarlarıdır. Dilerseniz içeriğimizi inceleyerek sizin için hazırladığımız aksesuarlara göz atabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
İlkbahar Yaz Sezonunda Trend Olan Saç Aksesuarları

9. Bob Kesim Modelleri

ilkbahar yaz saç trendi

İlkbahar yaz aylarında sıkça görmeye alışık olduğumuz bob kesim modelleri tekrardan karşımıza çıkıyor. Neredeyse tüm saç tipleri ile uyum sağlayan bob kesimler çeneye kadar iniyor. Klasik bir görünüme bürünmek isteyen kişilerin ilk tercihlerinden birisi oluyor. Ayrıca kadına ayrı bir asalet katıyor.

10. Dalgalı Saç Modelleri

ilkbahar yaz saç trendi

Dalgalı saç kesim modelleri sayesinde girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Yazın en çok tercih edilen saç modellerinden olan dalgalı saçlar, hareketli görünümü sayesinde muazzam bir ışıltıya sahip olmanızı sağlıyor. Ayrıca kullanışlı olması nedeniyle, kolayca yapılabiliyor.

Benzer İçerik Tavsiyeleri
İstanbul'un Bayan KuaförleriAnadolu Yakası'nın En İyi Kuaförleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.