2016 İlkbahar - Yaz Makyaj Trendleri

2016 ilkbahar - yaz sezonu makyaj trendleri iddialı ve cool tarzı ile dikkat çekiyor. Bu sezon doğallık ve aykırı stil yaza damga vuracak. Sezonun en trend makyaj stilleri haberimizde...
2016 İlkbahar - Yaz Makyaj Trendleri

2016 ilkbahar – yaz makyaj modası kendini en mükemmel haliyle gösteriyor. Her geçen gün daha da farklı bir görünüm yaratan makyaj trendleri, bu sezon da ilgi odağı oluyor. Günümüzde klasik makyajın yerini son moda trendler alıyor. Bu şekilde kadınlar daha havalı ve daha modern bir görünüm elde ediyor.

Farklılığı seven ve değişimi yakalamak isteyen kadınlar, 2016 ilkbahar - yaz makyaj trendlerine göz atarak kendi tarzını yakalamalı. Bu sezon birbirinden farklı renklerin kullanıldığı makyajlar, doğal görünümler, dikkat çekici dudaklar, derin bakışlı gözler moda...

 

Doğal Makyaj

Doğal makyaj geçtiğimiz sezondan bu sezona kadar kendini korumakta. Kadınların da bu makyaj tarzını çok sevdiğini görüyoruz. Doğal makyaj trendi, kadınların doğal güzelliğini ortaya çıkarıyor. Sade ve hoş bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Görünen o ki 2015 2016 sezonunda trend olan bu akım uzun süre bizlerle olacak. Sadeliği ifade eden doğal makyaj, ilkbahar ve yaz aylarında saf bir güzellik yakalamanızı sağlayacak. Bakımlı ve hiç yokmuşçasına yapılan makyaj stili doğallığa dönüşü yansıtıyor. Fondötensiz ciltler trendlerin başında yer alıyor.

2016-ilkbahar-yaz-makyaj-trendleri-006.jpg

 

Altın Tonları ve Işıltılar

Altın tonları bu sezon altın çağını yaşayacak. Bu makyaj trendi ile kadınlar ışıl ışıl parlayacak. Altın tonlarının ve ışıltıların kullanıldığı bu makyaj stili oldukça dikkat çekiyor. Altın tonu bronz bir görünüm alarak yaz aylarında en sevilen makyaj trendi olacak.

2016-ilkbahar-yaz-makyaj-trendleri-007.jpg

 

Koyu Renk Dudaklar

2015 sezonundan bu sezona yitirilmeyen koyu renk rujlar, her kadının sevdiği tonlar arasına girmiş bulunmakta. En dikkat çekici renklerin kullanıldığı bu makyaj akımı, 2016 ilkbahar - yaz sezonunda da en sık kullanılan trendler olacak. Bordo, mor ve siyah tonlarının kullanıldığı bu makyaj stilinde dudaklar ön plana çıkıyor. Genellikle doğal makyajın üzerine yapılarak dudaklarda iddialı bir görünüm elde ediliyor. Bu renklerin yanı sıra alternatif renkler de denenebilir.

2016-ilkbahar-yaz-makyaj-trendleri-008.jpg

 

Mavi Gözler

Bu sezon mavi oldukça ideal bir renk oluyor. 2016 ilkbahar - yaz sezonunda mavi iddialı ve vazgeçilmez bir renk olacak. Göz makyajı için kullanılan eyeliner, göz kalemleri ve farlar alışılmış renklerin dışına çıkıyor ve mavi tonlarını alıyor. Mavinin mükemmel tonları ile derin ve masmavi bir göz makyajı yakalayabilirsiniz.

2016-ilkbahar-yaz-makyaj-trendleri.jpg

 

Gözlerde Çiçek Renkleri

Sadelik her zaman ön planda olsa da makyaj modasında aykırı renkler ve stiller her zaman farklı bir yerdedir. 2016 ilkbahar - yaz sezonunda göz makyajında çiçek renklerinin olacağını göreceğiz. Özellikle neon renklerden oluşan göz makyajları aykırı bir stili yansıtıyor. Sade görünümden sıkılan kadınların tarzına uyum sağlayacak bir stil.

2016-ilkbahar-yaz-makyaj-trendleri-005.jpg

 

Dağınık Göz Kalemi

Bir klasik olan siyah ve kahverengi göz kalemleri, bu sezon en iddialı haliyle karşımıza çıkıyor. Gelişigüzel çekilerek dağınık bırakılacak bu renkler doğal bir etki yaratacak. 90’ ların grunge tarzından ilham alınan dağınık göz kalemi, dünden kalma bir görünüm sağlıyor. Bu makyajın temel makyaj ürünü, siyah göz kalemi oluyor. Taze bir cilt ile bütünleşen bu akım, iddialı bir görünüm yansıtıyor.

2016-ilkbahar-yaz-makyaj-trendleri-003.jpg

 

Parlak Cilt

Işıl ışıl, parlak ve gösterişli bir cilt mükemmel bir görünümün ana kaynağı. Bu sezon parlak bir cilt aydınlatıcı kullanılıyor. Cilde muazzam derece aydınlık ve ışıltı veren aydınlatıcılar, sezonun vazgeçilmeyecek trendleri olacak. Makyaj bazı ya da makyaj sonrası aydınlatıcı olarak kullanılabilir.

2016-ilkbahar-yaz-makyaj-trendleri-009.jpg

 

Kedi Göz Eyeliner

Uzun yıllardır kullanılan eyeliner, geçtiğimiz sezon da altın çağını yaşadı. 2016 ilkbahar - yaz sezonunda ise eyeliner stili farklı bir görünümle kendini gösteriyor. Kedi göz eyeliner, 2016 ilkbahar - yaz sezonunda damga vuracak. 

2016-ilkbahar-yaz-makyaj-trendleri-002.jpg

 

Yabani Kaşlar

Kalın kaş modası 2015 sezonundan bu yana kullanılan ve çok sevilen bir stil oldu. 2016 ilkbahar - yaz sezonunda ise kalın kaşlar dağınık kullanılarak yabani bir görünüm elde ediliyor. Bu sezon yabani kaşlar iddialı ve sıra dışı oluyor. Yukarı doğru taranmış ve dağınık kaş modelleri, bu sezon en sağlam stillerinden olacak. 

2016-ilkbahar-yaz-makyaj-trendleri-001.jpg

 

NeOldu.com / Şeyma TOKUR

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.