Şık ve Kaliteli 15 En İyi Takım Elbise Markası

Moda tutkunlarını büyüleyen, her adımda iyi hissetmenizi sağlayan en kaliteli takım elbise markalarını sizlere sıraladık. 
Şık ve Kaliteli 15 En İyi Takım Elbise Markası

Takım elbise, erkek giyiminde asaletin ve sofistike görünümün sembollerinden biridir. Moda dünyasında yeri asla kaybolmayan takım elbiseler, her dönemde şık davetlerin ve günlük kullanımın vazgeçilmez ürünlerinden biri olmayı başarıyor. İş hayatının ve özel gecelerin yıldızı olan takım elbiseler sayesinde her adımınızda dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Elbette kaliteli ve modern ürünler sayesinde bu efekti yaratmak mümkün.

Her Adımda Dikkatleri Üzerinize Çekeceğiniz En İyi Takım Elbise Markaları

Takım elbise markaları gardrobunuzda kalite timsali olmak için sizleri bekliyor. Birbirinden eşsiz tasarım ve yüksek kaliteli kumaşlar sayesinde vücudunuzla tam uyum yakalayabilir ve ideal görünüme kavuşabilirsiniz. Modern, şık ya da klasik kesimlerde birbirinden farklı marka ve model sizlere sunuluyor. Moda tutkunlarını büyüleyen, her adımda iyi hissetmenizi sağlayan takım elbiseleriyle her an gözleri üzerinize çekebilirsiniz. En kaliteli markalardan seçim yaparak en şık görünüme kavuşmanız için sizlere en kaliteli takım elbise markalarını araştırdık.

İşte en iyi takım elbise markaları;

1. Brioni

Kalitesini İspatlayan En İyi Takım Elbise Markaları Brioni

Brioni, 1945 yılında Roma, İtalya’da açılan, lüks ve uzmanlığın zirvesini temsilen karşımıza çıkan markalardan biridir. Brioni, ilk butiğin açılmasından sonra tüm dünyada terzilik sanatının emsali bir marka haline gelir. Zegna’nın yüksek kalite kumaşları, dönemin trendini yakalayan kesimleri ve lüks kalitesiyle en ideal takım elbise markalardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda markanın 2021 koleksiyonunun reklam yüzünde tüm dünyada sevilen oyuncu Brad Pitt'in yer aldığını görüyoruz. Dünyanın en kaliteli takım elbise markalarından biri olan Brioni, eşsiz tasarımları ve kalitesi sayesinde listemizde ilk sırayı almayı başarıyor.

2. Ermenio Zegna

Kalitesini İspatlayan En İyi Takım Elbise Markaları Ermenio Zegna

Zegna, 1910 yılında Trivero, İtalya’da Ermenio Zegna tarafından kurulan erkek giyim markasıdır. İtalya’nın en ünlü işletmelerinden biri olan Zegna, üst kalite ürünleriyle tüm dünyaya adını duyurmayı başarıyor. ‘’Milano’dan Şanghay’a kadar uzanan yolculuğunda herhangi bir yere ait olma hissiyle yeni ufuklara açılıyoruz’’ sözleriyle markasını tanıtan Zegna markası, 1910 yılından bugüne zamanın trendlerini sunan bir markadır. Aynı zamanda fikirlerin kumaşa dönüşmesini sağlayan eşsiz markalardan biridir.

3. Hugo Boss

Kalitesini İspatlayan En İyi Takım Elbise Markaları Hugo Boss

Hugo Boss, 1924 yılında Metzingen, Almanya’da kurulan bir giyim markasıdır. Erkek ve kadın giyim konusunda tüm dünyada bilinen marka, uzmanlaşmış hazır giyim ürünlerini sunar. Kurucusu moda tasarımcısı Hug Boss, 110 ülkede en az 6100 satış noktasında hizmet veriyor. Geniş ürün yelpazesine sahip olan markanın, en iyi takım elbiseleri sunduğunu söyleyebiliriz. Klasik ve modern çizgilerin kumaşta yarattığı eşsiz görünüme ulaşmak için Hugo Boss takım elbiselerini güvenle tercih edebilirsiniz.

4. Brunello Cucinelli

Kalitesini İspatlayan En İyi Takım Elbise Markaları Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli, 1978 yılında Passignano Sul Trasimeno, İtalya’da kurulan kadın giyim ürünleriyle serüvenine başlıyor. Zamanla yelpazesini genişleten Brunello Cucinelli, saf İtalyan stilini sevenler için ideal markalardan biridir. Kadınların ve erkeklerin gardrobunda eşsiz ve yüksek kalite ürünlerin olmasını amaç edinen marka, her ürününde kalitesin belli ediyor. Stil ve felsefeyi harmanlayarak sizlere sunan markanın, tasarım dünyasında eşsiz ürünleri sunduğunu söyleyebiliriz. Brunello Cucinelli takım elbiseleri, kalitesini her an hissedeceğiniz vücudunuzla uyumlu, tasarım harikası ürünlerdir.

5. Tom Ford

Kalitesini İspatlayan En İyi Takım Elbise Markaları Tom Ford

Tom Ford, uzun yıllar Gucci markasında çalışarak markanın büyümesini sağlayan en büyük etkilerden biridir. 2004 yılında kendi markasını açmaya karar veren Tom Ford, kendi adıyla açtığı markayı 2006 yılında bizlere sunuyor. Öncelikle Tom Ford’un yetenekli bir moda tasarımcısı ve film yönetmeni olduğunu biliyoruz. Yetenekleri sayesinde tüm dünyayı etkisi altına alan Tom Ford, kısa zamanda tüm dünyanın en iyi markalarından biri olmayı başarıyor. Tom Ford takım elbiseleri ise modern görünümüyle herkesi etki altına almanızı sağlayan yüksek kalite ürünlerden biridir.

6. Giorgio Armani

Kalitesini İspatlayan En İyi Takım Elbise Markaları Giorgio Armani

Giorgio Armani, 1975 yılında Milano, İtalya’da kurulan bir moda evidir. Giyim, aksesuar, kozmetik ve konfeksiyon ürünleri gibi birçok kaliteli ürünü sizlere sunar. Tüm dünyayı etkisi altına alan kaliteli markalardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Giorgio Armani takım elbiseleri genelde zarif tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Hem klasik hem de rahat kesimli takım elbiseleri sayesinde tarzınıza en uygun ürünü bulabilirsiniz. Yaratıcı kesimler oluşturan marka, minimalist detaylar sayesinde Armani imzasını taşımanızı sağlıyor. Yüksek kalite kumaş kalitesi ve modern görünümüyle tercih edebileceğiniz en iyi takım elbise markalarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

7. Prada

Kalitesini İspatlayan En İyi Takım Elbise Markaları Prada

Prada, 1913 yılında Milano, İtalya’da Mario Prada ve kardeşi Martino tarafından deri ürünleri mağazası olarak açılıyor. Fratelli Prada ismiyle açılan mağaza, zamanla tüm dünyaya ismini duyuran modanın öncülerinden biri oluyor. Prada takım elbiseleri ise modern ve modanın kalbini yansıtan şık tasarımlarıyla sizlere sunuluyor. Modern, şık ve kaliteli Prada takım elbiseleriyle markanın imzasını taşıyabilir ve eşsiz görünüme sahip olabilirsiniz.

8. Beymen

Kalitesini İspatlayan En İyi Takım Elbise Markaları Beymen

Beymen, 1971 yılında İstanbul’da ilk mağazasını açarak kaliteli ürünlerini piyasaya çıkarıyor. Türkiye’nin en iyi hazır giyim markalarından biri olan Beymen, Oscar Boyner tarafından kurulur. Meymen Club, Beymen Blender, Beymen Multibrand Stores ve Beymen Shu adlarıyla alt markalarını kuran marka, Türkiye’nin en kaliteli markalarından biridir. Beymen Club ve Beymen Collection takım elbiseleri ise sizlere modern tasarımlarla sunulur. Yüksek kalite kumaş kalitesi ve şık tasarımla karşımıza çıkan Beymen takım elbiselerini güvenle tercih edebilirsiniz.

9. Vakko

Kalitesini İspatlayan En İyi Takım Elbise Markaları Vakko

Vakko, 1934 yılında ‘’Şen Şapka’’ marka ismiyle Vitali Hakko tarafından kuruluyor. Sultanhamam ‘da küçük bir şapka satıcısı olarak kurulan marka, 1937 yılında Vitali Hakko’nun abisinin ortak olmasıyla birlikte marka ismini Vakko olarak değiştiriyor. Vakko, zamanla ülkemizin en kaliteli ve beğenilen markalarından biri olmayı başarır. Trend tasarımları, yüksek kalite kumaşları ve modayı takip eden ürünleriyle en sevilen markalardan biridir. Vakko takım elbiseler ise erkekler için ideal tasarımları karşımıza çıkarıyor. Vakko, modern görünüm, şık tasarımlar ve yüksek kalite için tercih edebileceğiniz en iyi takım elbise markalarından biridir.

10. D’S Damat

Kalitesini İspatlayan En İyi Takım Elbise Markaları D’S Damat

D’S Damat, Tween markasını da bünyesinde barındıran ORKA Tekstil tarafından bizlere sunuluyor. ORKA Tekstil 1986 yılında moda sektörüne adım atan global erkek giyim şirketlerinden biridir. Ülkemizde takım elbise denince akla ilk gelen markalardan biri D’S Damat’tır. Birbirinden farklı, her zevke uygun tasarımlarıyla takım elbise modellerinde ön plana çıkar. D’S Damat, kaliteli kumaş ve modern tasarımlarıyla ülkemizde beğeni toplamayı başaran en iyi takım elbise markalarından biridir.

11. Ramsey

Kalitesini İspatlayan En İyi Takım Elbise Markaları Ramsey

Ramsey, Remzi Gür tarafından 1970’li yıllarda Londra’da kurulmuştur. Global giyim markalarından biri olan Ramsey’in Türkiye’den, Almatı’ya kadar birçok ülkede mağazası mevcuttur. Türk erkek parekende şirketlerinden biri olan Ramsey, kaliteli ve modern takım elbiseleriyle de ön plana çıkar. Ülkemizde kaliteli takım elbise arayanlar için ideal markalardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda her zevke hitap eden ideal tasarımlarıyla ve kalitesiyle beğeni toplayan bir takım elbise markasıdır.

12. Network

Kalitesini İspatlayan En İyi Takım Elbise Markaları Network

Network, 1999 yılında AY Marka Mağazacılık A.Ş. çatısı altında kurulan, hazır giyim sektöründe ses getiren yaratıcı markalardan biridir. Markanın kendini her geçen yıl yenileyen, zenginleştiren, dinamik bir yapıya girdiğini söyleyebiliriz. Takım elbise konusunda da ön plana çıkan Network, birbirinden eşsiz tasarımları, modern görünüme sahip olmanızı sağlar. Ülkemizin en kaliteli erkek giyim markalarından biri olan Network, takım elbise için tercih edebileceğiniz en popüler ve en iyi markalardan biridir.

13. Sarar

Kalitesini İspatlayan En İyi Takım Elbise Markaları Sarar

Sarar, Türk hazır giyim sektöründe ön plana çıkan kaliteli markalardan biridir. Markanın 1944 yılında Eskişehir’de yolculuğa başlayarak günümüze kadar en iyi markalardan biri olduğunu görüyoruz. Bu süreçte kaliteli kumaş ve eşsiz tasarımları sayesinde en çok tercih edilen markalardan biri olmayı başarıyor. Sarar, takım elbise konusunda zevklerinize hitap eden farklı modelleri sizlere sunuyor. Şık ve modern görünüme ulaşacağınız eşsiz tasarım ve kaliteli ürünler sayesinde ideal görünüme ulaşabilirsiniz.

14. Süvari

Kalitesini İspatlayan En İyi Takım Elbise Markaları Süvari

Süvari, 1967 yılında Adana’da temellerini atarak günümüze kadar ismini duyurmayı başaran başarılı bir markadır. Markanın klasik erkek giyim sektöründe ön plana çıkarak her geçen gün modern ürünlerini sunduğunu görüyoruz. Kaliteli kumaş, modern tasarımlar ve ideal görünüme kavuşabileceğiniz birbirinden farklı takım elbiseleri sizlere sunar. Kusursuz görünüme sahip olmak isteyenler için kaliteli seçimlerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

15. Pierre Cardin

Kalitesini İspatlayan En İyi Takım Elbise Markaları Pierre Cardin

Pierre Cardin, 1950 yılında Mösyö Pierre Cardin tarafından Fransa’da kuruluyor. İlk temellerini Fransa’da atan markanın zamanla tüm dünyaya yayılarak en büyük moda imparatorluklarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Kaliteli ve eşsiz tasarımlarını bizlere sunan marka, her ürününde yüksek kalitesini sunuyor. Pierre Cardin takım elbiseleri ise her zevke hitap eden tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor. Modern, şık ve vücudunuzla uyumlu birçok takım elbise seçeneği olduğunu görebilirsiniz. Ülkemizde en sevilen markalardan biri olan Pierre Cardin, takım elbise arayanların tercih edebileceği kaliteli markalardan biridir.

En İyi Takım Elbise Markaları

#MarkaÜlkeKuruluş Yılı
1Brioniİtalya1945
2Zegnaİtalya1910
3Hugo BossAlmanya1924
4Brunello Cucinelliİtalya1978
5Tom FordAmerika2006
6Giorgio Armaniİtalya1975
7Pradaİtalya1913
8BeymenTürkiye1971
9VakkoTürkiye1934
10D'S DamatTürkiye1986
11RamseyLondra1970
12NetworkTürkiye1999
13SararTürkiye1944
14SüvariTürkiye1967
15Pierre CardinFransa1950

TAKIM ELBİSE ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

  • Beden ve Ölçü: Takım elbise alırken dikkat etmeniz gereken en önemli özelliklerden biri ürünün bedenini ve ölçüsüdür. Ürünün bedeni ve ölçüsü vücudunuza tam olarak uyumlu olmalıdır. Bu sayede ideal görünüme sahip olabilirsiniz.
  • Kumaş Türü: Takım elbiselerin kumaş türü son derece önemlidir. Nefes alabilen konforlu kumaş kalitesine sahip ürünleri tercih ederek gün içinde daha rahat hareket edebilirsiniz.
  • Renk ve Desen: Takım elbisesi açarken en önemli etkenlerden biri de ürünün rengi ve desenidir. Zevklerinize en uygun renk ve desene sahip olan ürünleri tercih edebilirsiniz.
  • Aksesuar Uyumu: Takım elbisenin aksesuarla uyumu önemlidir. Uyumlu kravat, gömlek ve kemer gibi aksesuarlara uygun ürünler tercih edebilirsiniz.
  • Mevsime Uygunluk: Takım elbise seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli özelliklerden biri de ürünün mevsime uygun olmasıdır. Yaz aylarında kışlık bir takım elbise giymeniz önerilmez. Kumaş kalitesini iyi incelemeli ve mevsime uygun ürünleri tercih etmelisiniz.
  • Vücut Uyumu: Takım elbise tam olarak vücudunuzda uyumlu hale gelmelidir. Ölçü ve beden vücudunuza uyumlu değilse terziyle küçük işlemler yaptırabilirsiniz. Bu sayede tam uyum yakalayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.