2016 İlkbahar - Yaz Modası Baskı ve Desen Trendleri

2016 ilkbahar yaz modası baskı ve desenler ile dikkat çekiyor. Bu sezon birbirinden farklı desen ve baskılar geniş bir yelpaze sunuyor. Sezonun en trend baskı ve desenleri sizleri bekliyor.
2016 İlkbahar - Yaz Modası Baskı ve Desen Trendleri

2016 ilkbahar yaz sezonu dünyaca ünlü tasarımcı ve markaların defilelerinin podyumlarda yer almasıyla belli oldu. 2016 ilkbahar yaz sezonu için hazırlanan koleksiyonlar muhteşem trendin habercisi oluyor. Bu sezon renklerin ve desenlerin hakim olacağı bir sezon olacak. Sadece kadın modasında değil erkek modasında da çeşitli renk ve desenlerin yer alacağı bir yıl.

2016-ilkbahar-yaz-modasi-baski-ve-desen-trendleri-007.jpg

Öyle ki erkekler de daha canlı renkler ve desenli koleksiyonlardan hoşlanmaya başladı. İlkbahar ve yaz aylarının sevilen botanik ve çiçek desenleri, pötikare, çizgiler ve şeritler, hayvan desenleri, ekose ve baklavalı desenler, grafik desenler yer alıyor. Bu sezon birbirinden muhteşem baskı ve desenler trend öncüsü oluyor.

 

Pötikare

Geçtiğimiz sezonda gördüğümüz pötikare bu sezon da trend oluyor. 2016 ilkbahar yaz sezonu pötikare desen için oldukça farklı ve cesur. Bu sezon canlı renklerden oluşan pötikareler yılın trend deseni oluyor. 

2016-ilkbahar-yaz-modasi-baski-ve-desen-trendleri-004.jpg

 

Çizgiler ve Şeritler

2016 ilkbahar yaz sezonunda çizgiler ve şeritleri sıklıkla göreceğiz. Bu sezon çizgiler ve şeritler olduğundan farklı bir görüntü sergiliyor. Daha fazla çizgiye ve belirginliğe sahip. Çizgili retro pantolonlar, çizgili gömlekler oldukça şık duruyor. Özellikle uzun çizgili ve şeritli gömlekler sezonun trendi olacak. 

2016-ilkbahar-yaz-modasi-baski-ve-desen-trendleri-001.jpg

 

Çiçekli Baskılar

Çiçek desen ve baskılar uzun zamandır bahar ve yaz aylarında trend oluyor. 2016 ilkbahar yaz sezonunda çiçekler baskılar olduğundan daha farklı bir görünümde. Bu sezon baskılar daha gerçekçi bir görüntü sergiliyor. Tasarımlar daha baskın ve gerçekçi görünüyor. Her sezon olduğu gibi bu sezon da çiçek baskılardan vazgeçilmeyecek. Hatta daha baskın daha canlı daha gerçekçi olduğu için olduğundan daha çok tercih edilecek. 

2016-ilkbahar-yaz-modasi-baski-ve-desen-trendleri-009.jpg

 

Basma Kumaş Baskılar

Basma kumaş baskılar ince çiçek desenleri ile zarif bir şıklık yaratıyor. Özellikle basma elbiseler oldukça trend olacak.

2016-ilkbahar-yaz-modasi-baski-ve-desen-trendleri-002.jpg

 

Hayvan Desenleri

Hayvan desenler birkaç sezondur yer alıyor. Geçtiğimiz sezonlarda trend olamayan hayvan desenler bu sezon trend olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. 

2016-ilkbahar-yaz-modasi-baski-ve-desen-trendleri-011.jpg

 

Harita Desenler

Bu sezon oldukça farklı görünen bir desen trend oluyor. Ülkelerin haritaları desen oluyor, kıyafetlerde yer alıyor. 

2016-ilkbahar-yaz-modasi-baski-ve-desen-trendleri-008.jpg

 

Fırça Darbeleri

Boya baskı ve fırça darbeleri oldukça dikkat çekiyor. Estetik ve zarif bir görünüm veren bu desenler 2016 ilkbahar yaz sezonunda trend oluyor. 

2016-ilkbahar-yaz-modasi-baski-ve-desen-trendleri-005.jpg

 

Ekoseli ve Baklava Desen

2016 ilkbahar yaz sezonunda en trend desen, ekoseli ve baklava desenler oluyor. Bu sezon çok sık tercih edilecek. Gömlekler, ceketler, etekler birbirinden farklı kıyafetler bolca görülecek.

2016-ilkbahar-yaz-modasi-baski-ve-desen-trendleri.jpg

 

Grafik Mermer 

Podyumlarda çok sık rastlanmamaktadır. Bu sezon olduğundan fazla görülecek. Hatta canlı ve daha parlak bir şekilde trend olacak.

2016-ilkbahar-yaz-modasi-baski-ve-desen-trendleri-006.jpg

 

Suluboya Baskılar

Suluboya baskılar oldukça ilginç duruyor. Usta ressamların eşsiz eserlerini görmek mümkün.

2016-ilkbahar-yaz-modasi-baski-ve-desen-trendleri-010.jpg

 

Yazılı ve Sloganlı Baskılar

Bir klasik haline gelen yazılı ve sloganlı baskılardan artık kimse vazgeçemiyor. Her sezon olduğu gibi bu sezon da trend. Oldukça dikkat çekici ve şık modeller bulunmakta.

2016-ilkbahar-yaz-modasi-baski-ve-desen-trendleri-012.jpg

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.