2016 İlkbahar - Yaz Moda Trendleri

2016 ilkbahar - yaz sezonu en trend tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Bu sezon birbirinden farklı stiller en iddialı parçalarla sezonun trendi oluyor.
2016 İlkbahar - Yaz Moda Trendleri

Cut Out

Sezonun en seksi ve iddialı tasarımları cut out olacak. 2016 ilkbahar - yaz sezonuna damga vuracak.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-005.jpg

 

Geçmişten Esintiler

60’lı ve 70’li yılların parçaları bu sezonun trend parçaları olacak. Nostalji sevenler için mükemmel tasarımlar…

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-017.jpg

 

Floral Detaylar

İlkbahar ve yaz aylarının vazgeçilmez deseni: çiçekler… Çiçek motiflerinden oluşan farklı kumaşlardan yapılan tasarımlar 2016 ilkbahar ve yaz sezonunun trendi oluyor. 

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-006.jpg

 

Kroşe

Nakışlar ve tığ işleri 2016 ilkbahar yaz sezonunun trendi oluyor. Bu sezon el işlerinden oluşan parçalar en şık tasarımlar olacak. 

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-007.jpg

 

Romantik

Danteller, soft renkler, uçuşan kumaşlar sezonun en romantik trend parçaları olacak. İlkbahar yaz sezonu en romantik yılını yaşayacak. 

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-008.jpg

 

Çizgiler

Çizgiler, ilkbahar yaz aylarının sevilen deseni oluyor. Marin modasını ifade eden bu desenler bu sezon da trend oluyor.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-018.jpg

 

Delikler

Delikli parçalar sezonun en havadar tasarımları oluyor. 2016 ilkbahar yaz sezonunda delikli kumaşlardan oluşan farklı tasarımlar yer alıyor. Bu parçalar file trendi olarak biliniyor. File trend bu sezonun iddialı ve güçlü tasarımı oluyor.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-009.jpg

 

Fırfır Detaylar

2016 ilkbahar - yaz sezonuna damga vuracak trendlerinden biri de fırfırlar... Bu sezon fırfırlar detaylar şık bir görünüm yaratıyor. Özellikle fırfır detaylı bluzler sezonun en trendi parçası olacak.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-003.jpg

 

Hacimli Siluetler

Kabarık kollar, 2016 ilkbahar - yaz modasının en havalı tasarımları oluyor. Dünyaca ünlü modacıların bu sezon için hazırladıkları hacimli ve kabarık tasarımları bu sezona ilham kaynağı oluyor. Elbiseler, bluzlar hacimli siluetler olarak karşımıza çıkıyor.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-010.jpg

 

Püsküller

Püskül modası geçtiğimiz sezonlardan bu yana trend olmaktan vazgeçmiyor. Sonbahar ve kış aylarında dahi trend olan püskül, 2016 ilkbahar - yaz modasında da en trend detay oluyor. Bohem rüzgarları estiren püsküller, bu sezon oldukça ince… 70’li yılları anımsatan tasarımlar sezonun trendleri arasında yerini alıyor.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-011.jpg

 

Jean

Jean, her sezon olduğu gibi bu sezon da kendini gösteriyor. Jean tasarımlar sezonlar geçtikçe farklılaşıyor. 2016 ilkbahar - yaz sezonunda jean parçalar trend olmaktan vazgeçmiyor.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-016.jpg

 

Midi

Midi etekler, geçtiğimiz sezon da trend olmuştu. Bu sezon midi etekler tekrar trend oluyor. Diz altında biten bu etekler, oldukça şık bir görünüm sağlıyor.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-015.jpg

 

Maksi

Maksiye dönüş var… Maksi etekler, pantolonlar ve elbiseler sezonun trend parçaları oluyor. Oldukça uzun olan bu tasarımlar havalı bir görünüm veriyor.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-014.jpg

 

Pililer

Geçtiğimiz sezon da trend olan pililer, bu sezon hiç görünmeyecek kadar ince… 2016 ilkbahar - yaz sezonunda pili tekrar trend oluyor. Bu sezon mikro pililer karşımıza çıkıyor.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-004.jpg

 

Latin

2016 ilkbahar - yaz sezonunda Latin rüzgarları esecek. Bu sezon kırmızı rengin hakim olduğu, fırfırlı, havalı ve kabarık parçalar sezonun en ateşli tasarımları olacak.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-012.jpg

 

Omuz Detaylar

Omuz detaylar geçtiğimiz sezon da trend olmuştu. 2016 ilkbahar - yaz sezonunda omuz detaylı parçalar trend oluyor. Şık ve sportif modellerle yer alan omuz detaylı kıyafetler kadınların ilgi odağı olacak.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri.jpg

 

Pijama

Pijama türü gecelik görünümlü elbiseler bu sezon trend parçalar arasında. İddialı ve gösterişli bu tasarımlar cesaret istiyor. İp askılı, dantelli ve saten elbiseler seksi bir kadın imajı çiziyor. Saten kumaşlarıyla gecelik görüntüsü olan bu elbiseler, yalın kesimlerde ve soft renklerde sofistike bir tarz yaratıyor.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-013.jpg

 

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.