2016 İlkbahar - Yaz Güneş Gözlüğü Trendleri

2016 ilkbahar yaz modası güneş gözlükleri ile dikkat çekiyor. Bu sezon gösterişli, cool, şık ve sportif modeller trend oluyor. Sezonun en trend güneş gözlülüğü modelleri...
2016 İlkbahar - Yaz Güneş Gözlüğü Trendleri

2016 ilkbahar yaz sezonuna girdiğimiz şu günlerde sezonun trend güneş gözlükleri karşımıza çıkıyor. Yaz aylarının en gerekli aksesuarı güneş gözlükleri, bu sezon farklı tasarımlarla dikkat çekiyor. Güneş gözlüğü göz sağlığı için önemlidir. Bu nedenle doğru gözlük seçimi yapılmalıdır. Gözlük seçimi kişinin yüz tipine uygun olmalıdır. 2016 ilkbahar yaz sezonunda farklı modellerden oluşan güneş gözlükleri dikkat çekiyor.

2016-ilkbahar-yaz-gunes-gozlugu-trendleri-001.jpg

2015 ilkbahar yaz sezonunda trend olan güneş gözlüğü modelleri bu sezon da trend oluyor. Geçtiğimiz sezonun popüler gözlükleri bu sezon daha da farklılaşarak bu sezon da popüler oluyor. 2016 ilkbahar yaz sezonu gösterişli, cool, renkli ve şık modellerle sezonu açıyor. Çerçevesiz, desenli çerçeveli, aynalı, renkli camlı ve büyük çerçeveli modeller dikkat çekiyor.

2016-ilkbahar-yaz-gunes-gozlugu-trendleri-002.jpg

Materyal gözlük modelleri, farklı materyallerden oluşuyor. Yuvarlak, kedi gözü, pilot modeller geçtiğimiz sezonun trend modelleriydi. Bu sezon ise kedi gözü gözlüklerin boyutu büyüyor. Büyük kedi gözlü güneş gözlükler bu sezon gösterişli modelleri arasında yer alıyor. Yuvarlak modeller ise vazgeçilmeyen bir model oluyor. Bu modelin yani yuvarlak modelin de boyutları büyüyor. 

2016-ilkbahar-yaz-gunes-gozlugu-trendleri-003.jpg

 

Materyal

Farklı materyallerden oluşan bu güneş gözlüğü oldukça dikkat çekici bir görünüm veriyor. Çeşitli renkleri şıklık katıyor. 

2016-ilkbahar-yaz-gunes-gozlugu-trendleri-004.jpg

 

Desenli Çerçeve

Desenli güneş gözlükleri bu sezonun trendleri arasında yer alıyor. Leopar desen yılların vazgeçilmezi iken, bu sezon trend olan grafik mermer deseni dikkat çekiyor.

2016-ilkbahar-yaz-gunes-gozlugu-trendleri-009.jpg

 

Büyük Kedi Gözü

Kedi gözü modeli geçtiğimiz sezon da trend olmuştu. Bu sezon ise daha büyük boyutlarıyla trend oluyor. Bu sezonun gösterişli ve havalı modelleri arasında yer alıyor. 

2016-ilkbahar-yaz-gunes-gozlugu-trendleri-011.jpg

 

Yuvarlak

Yuvarlak model 2015 ilkbahar yaz sezonunda en trend gözlük modeli olmuştu. Bu sezon ise popülerliğini yitirmiyor ve yine trend oluyor. Yuvarlak model gözlük bu sezon daha da büyüyerek farklılaşıyor. 

2016-ilkbahar-yaz-gunes-gozlugu-trendleri-006.jpg

 

Aynalı

Aynalı güneş gözlükler oldukça iddialı ve şık bir görüntü sergiliyor. Bu sezon çeşitli modellerden oluşan aynalı gözlükler sezonun trend gözlükleri arasında yer alıyor. 

2016-ilkbahar-yaz-gunes-gozlugu-trendleri-008.jpg

 

Pilot

Uzun yıllardır popülerliğini yitirmeyen pilot model, bu sezon da trend oluyor. Neredeyse her yüz tipine uyum sağlayan bu model şık ve spor görüntüsüyle dikkat çekiyor. 

2016-ilkbahar-yaz-gunes-gozlugu-trendleri-010.jpg

 

Renkli Cam

Renkli cam güneş gözlükleri retro etkisi altına alıyor. Bu gözlük modelleri sezonu renklendirerek farklı bir hava katacak. 

2016-ilkbahar-yaz-gunes-gozlugu-trendleri-012.jpg

 

Büyük Çerçeve

Büyük çerçeveli gözlükler, oldukça havalı ve gösterişli bir tarz oluşturuyor. 

2016-ilkbahar-yaz-gunes-gozlugu-trendleri-007.jpg

Şeyma TOKUR / NeOldu.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.