2016 İlkbahar - Yaz Aksesuar Modası

2016 ilkbahar - yaz sezonu birbirinden çeşitli aksesuarlarla kendini gösteriyor. Bu sezon gösterişli, abartılı, sportif ve şık modeller görülüyor. Sezonun en trend aksesuarları çok sevilecek.
2016 İlkbahar - Yaz Aksesuar Modası

2016 ilkbahar - yaz modasında aksesuarlar dikkat çekiyor. Bu sezon birbirinden farklı ve çeşitli aksesuarlar yer alıyor. Dünyaca ünlü tasarımcıların defilelerinde gördüğümüz aksesuarlar, günlük yaşamın vazgeçilmez parçaları oluyor. Kadınların vazgeçilmezi olan aksesuarlar, kıyafetleri tamamlayıcı parçalar oluyor. Bu sezon abartılı gösterişli modeller 80’li yılları yansıtıyor.

2016-ilkbahar-yaz-aksesuar-modasi-014.jpg

80’li yılların abartılı ve gösterişli aksesuarlarını bu sezon sık sık göreceğiniz. Geçmişten günümüze gelen bu modellerin yanı sıra modern ve şık aksesuarlar da yer alıyor. Tasarımcıların özel olarak hazırladığı eksantrik aksesuarlar dikkat çekiyor. 2016 ilkbahar - yaz sezonu farklı aksesuarların bir araya gelmesiyle oldukça geniş bir yelpaze sunuyor.

2016-ilkbahar-yaz-aksesuar-modasi-015.jpg

Bu sezon uzun ve gösterişli küpeler, saç aksesuarları, boyunluklar, vücut zincirleri, ince ve büyük kemerler, file aksesuarlar, parmaksız eldivenler, çoklu yüzük ve bilezikler, bezybol şapkaları, kroşe şapkalar, gözlükler, neckties ve neckerchief sezonun en trend parçaları oluyor. Görülen o ki bu sezon aksesuar seçimi zor olacak. 

 

Uzun Küpeler

Dikkat çekici ve gösterişli küpeler karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz sezonlarda daha zarif ve küçük boyutlu küpeler, bu sezon büyük boyutlarda ve ihtişamlı olarak görülüyor.

2016-ilkbahar-yaz-aksesuar-modasi.jpg

 

Saç Aksesuarları

Bu sezon saç aksesuarları ihtişamlı ve şık. Kadınların saçlarını süsleyecek saç aksesuarları çeşitli modellerle dikkat çekiyor. Taçlar, tokalar, bantlar, broşlar ve eşarplar sezonun en trend parçaları oluyor.

2016-ilkbahar-yaz-aksesuar-modasi-003.jpg

 

Boyunluklar

Geçtiğimiz sezon tasma kolyelerin trend olduğunu görmüştük. Bu sezon ise tasma kolyeleri anımsatan boyunluklar yer alıyor. Sportif, şık ve zarif tasarımlı boyunluklar kadınların boyunlarını süsleyecek.

2016-ilkbahar-yaz-aksesuar-modasi-002.jpg

 

Vücut Zincirleri

Vücut zincirleri bu sezon favori aksesuar olurken, gelecek sezonlara göz kırpıyor. Ünlü tasarımcıların defilelerinde gördüğümüz bu parçalar yaz aylarında vazgeçilmez aksesuar olacak.

2016-ilkbahar-yaz-aksesuar-modasi-001.jpg

 

İnce Kemerler

Yaz aylarında ince ve şık kıyafetlerin üzerine kullanılacak ince kemerler, kablo şeklinde oldukça farklı duruyor. Bu kemerler gelişigüzel bağlanarak kullanılıyor.

2016-ilkbahar-yaz-aksesuar-modasi-006.jpg

 

Büyük Kemerler

Bu sezon ince kemerler gibi büyük kemerler de trend parçalar arasında. Beli sıkıca saran büyük kemerler her kıyafetle kombin yapılabilir.

2016-ilkbahar-yaz-aksesuar-modasi-007.jpg

 

File Aksesuarlar

File aksesuarlar bu sezon daha farklı kullanılıyor. File çoraplar ayakkabıların üzerine giyilirken; saç fileleri topuz için değil, daha farklı kullanılıyor.

2016-ilkbahar-yaz-aksesuar-modasi-008.jpg

 

Parmaksız Eldiven

Bu sezon parmaksız eldiven trend yolunda ilerliyor. Metalik, altın rengi, file ya da taşlı modeller dikkat çekiyor.

2016-ilkbahar-yaz-aksesuar-modasi-004.jpg

 

Çoklu Yüzük

Bu sezon çoklu kullanılan aksesuarlar trend oluyor. Çoklu yüzükler bir arada kullanılarak gösterişli bir hava veriliyor.

2016-ilkbahar-yaz-aksesuar-modasi-012.jpg

 

Çoklu Bilezik

Yüzükler gibi bilezikler de sezonun trendleri arasında yer alıyor. Özellikle çoklu kullanılan bilezikler favori olacak.

2016-ilkbahar-yaz-aksesuar-modasi-011.jpg

 

Neckerchief

Neckerchief yani boyun atkısı, bu sezon en şık aksesuarlardan biri oluyor. Boyuna bağlanan fular, hem şık hem de sportif bir görünüm veriyor. Bu fularlar sadece boyna değil, ayak ve el bileğine de sarılarak farklı bir stil oluşturuluyor.

2016-ilkbahar-yaz-aksesuar-modasi-010.jpg

 

Beyzbol Şapkası

Beyzbol şapkaları genellikle sportif bir stili yansıtır. Sportif stili sevenler için beyzbol şapkaları ideal bir tercih olacak.

2016-ilkbahar-yaz-aksesuar-modasi-009.jpg

 

Okuma Gözlüğü

Okuma gözlüğü modelindeki gözlükler sezonun en trend gözlük modeli oluyor. Büyük boyutlardaki gözlükler, farklı renklerde bulunuyor. 

2016-ilkbahar-yaz-sac-aksesuarlari-008.jpg

 

Şeyma TOKUR / NeOldu.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.