Zuhal Fırat Kimdir?

Mehmet Ali Şahin'in evleneceği isim olan Zuhal Fırat kimdir ve aslen nerelidir? İşte Zuhal Fırat ile ilgili tüm bilgiler;
Zuhal Fırat Kimdir?

Bir dönem Adalet Bakanlığı görevini yapan AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin'in evleneceği kişi olan Zuhal Fırat kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

zuhal fırat

(Fotoğraf: İHA)

3 yıl önce eşini kaybeden TBMM eski başkanı Mehmet Ali Şahin, dün akşam Zuhal Fırat ile nişanlandı. Peki Mehmet Ali Şahin'in müstakbel eşi Zuhal Fırat kimdir?

ZUHAL FIRAT BİYOGRAFİSİ

Dört çocuğu olan 67 yaşındaki Şahin, AK Parti Genel Merkezi'nde sekreter olarak görev yapan 39 yaşındaki Zuhal Fırat ile önceki gün aile arasında gerçekleştirilen bir törenle nişanlandı.

Şahin, Siyasi İşler Başkanı olarak Genel Merkez'de Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken Zuhal Fırat da sekreteri olarak çalışmıştı.

Şahin görevden ayrılınca bir dönem Hayati Yazıcı ile çalışan Fırat, ardından partinin Medya Tanıtım Başkanlığı'nda görevde bulundu. Fırat, partiden ayrılarak sosyal medya hesaplarını da kapattı.

zuhal fırat

(Fotoğraf: İHA)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum