Zeynep Dörtkardeşler Kimdir

Akasya Durağı isimli dizide canlandırdığı Tuğçe karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Zeynep Dörtkardeşler, 26 Ağustos 1989’da İzmir’de dünyaya geldi.
Zeynep Dörtkardeşler Kimdir

Zeynep Dörtkardeşler Biyografisi

Babası sporcu annesi ise bankacı olan Zeynep Dörtkardeşler, lise eğitiminden sonra üniversiteye açıköğretim fakültesinde devam etti. Sporla ilgilenen Zeynep Dörtkardeşler, uzun süre Karşıyaka Spor Kulübü’nde voleybol oynadı. Ardından modellik yapmaya başladı. 2005’te Best Model of Turkey’e katıldı ve en iyi fizik seçildi. Kamera karşısına ilk kez Doktorlar isimli dizi ile geçti. 2014’te sunucu ve oyuncu Alp Kırşan ile evlendi. 

2008’de Akasya Durağı isimli dizide Tuğçe karakterini canlandırdı. Dizi, küçük bir taksi durağında yer alan şoförlerin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Suat Sungur, Melek Baykal, Berk Oktay, Onur Şan ve Levent Ülgen yer aldı. 2011’de ise Dinle Sevgili isimli dizide Hande karakterini canlandırdı. Dizi, aynı radyo kanalında çalışan Mehmet ve Hande’nin birbirlerine olan aşkını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Cem Kılıç, Zeynep Dörtkardeşler, Selma Güneri, Ceyda Tepeliler ve Bülent Fil yer aldı. 

 

zeynep-dort3.jpg

 

2012’de ise Umutsuz Ev Kadınları isimli dizide rol aldı. Dizi, aynı sokakta yaşadıkları yakın dostlarının intiharından sonra uzun süre bu olayın üzerine yoğunlaşan bir grup kadının yaşadıklarını anlatıyor. Desperate Housewiwes’ın uyarlaması olan dizinin başrollerinde ise Evrim Solmaz, Bennu Yıldırımlar, Songül Öden, Ceyda Düvenci ve Özge Özder yer aldı. 2013’te ise Tv 8’e yayınlanmaya başlayan Sine 8 isimli programın sunuculuğunu üstlendi. 

Filmleri ve Dizileri : 

  • 2012 - Umutsuz Ev Kadınları - 2. Sezon (TV Dizisi) 
  • 2011 - 2012 - Dinle Sevgili (Hande) (TV Dizisi) 
  • 2010 - Maskeli Balo (TV Dizisi) 
  • 2008 - Akasya Durağı - 1. Sezon (Tuğçe Güneş) (TV Dizisi) 
  • 2007 - Kader (TV Dizisi) 
  • 2007 - Doktorlar 2. Sezon (Aslı) (TV Dizisi) 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.