Zeki Yıldırım Kimdir

Zeki Yıldırım, 15 Ocak 1991’de Antalya’da dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve bir dönem yer aldığı Türkiye Genç Milli Takımı’nda orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Zeki Yıldırım Kimdir

Zeki Yıldırım Biyografisi

Zeki Yıldırım’ın Kulüp Kariyeri

Zeki Yıldırım, futbol kariyerine ilk olarak Antalya’nın yerel takımlarından biri olan Antalya Yolspor’da başladı. Burada kendisini gösterme fırsatını buldu ve Antalyaspor’un alt yapısına geçiş yaptı.

2009-10 sezonunda Mehmet Özdilek yönetimindeki Antalyaspor'da profesyonel olan Zeki, Süper Lig’de forma şansı elde edemeden kendisini geliştirmesi için Alanyaspor’a kiralık gönderildi. 2010-2011 sezonunda Alanyaspor ile 27 maça çıktı. Sezon sonunda takımdan ayrılan başarılı futbolcu, 2011-2012 sezonunda alt liglerde mücadele eden Pendikspor’a geçiş yaptı. Bir sezon forma giydiği Pendikspor’da 24 maça çıkıp 4 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

zeki yıldırım antalyaspor

Pendikspor'da gösterdiği performans sayesinde isminden tekrardan söz ettirmeye başlayan Zeki Yıldırım, eski kulübü olan Antalyaspor’a transfer oldu. 2012-2013 sezonunda Antalyaspor ile ilk profesyonel karşılamasına çıktı. 19 maçta 2 gol atarak iyi olan performansını gösterme fırsatını yakaladı ve 2013-2014 sezonunda 20 maça çıkıp 1 gol atma fırsatı yakaladı.

2014-2015 sezonunda da ise kariyerinde zirve yaşayan Zeki, 32 maçta görev alıp 1 kez fileleri havalandırdı. Bu başarılı performansı ile takımını 1. Lig’den Türkiye Süper Ligi’ne yükselme başarısını gösterdi. Zeki Yıldırım, 2015-2016 sezonu itibariyle kariyerine Antalyaspor’da devam etmektedir.

Zeki Yıldırım’ın Milli Takım Kariyeri

Zeki Yıldırım, milli formayı kariyerinde ilk kez 2013 yılında Türkiye A2 takımında giydi. Kariyeri boyunca genç takımda 3 maça çıktı. Milli forma altında tecrübesi bu kadar olan tecrübeli futbolcu daha sonra herhangi bir seviyede forma giyemedi.

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.