Yüksekdağ Gayrimenkul Evim Yüksekdağ ve Satılık Daire Fiyatları

Evim Yüksekdağ, Yüksekdağ Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Yüksekdağ Gayrimenkul Evim Yüksekdağ ve Satılık Daire Fiyatları

" Yüksekdağ Gayrimenkul "un İstanbul Esenyurt’ta inşa ettiği " Evim Yüksekdağ " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

64 bin metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Evim Yüksekdağ 363 konuttan oluşuyor. Projede ev sahiplerinin temel ihtiyaçlarına cevap verecek 2 bin metrekarelik ticari üniteler bulunuyor. Ana cadde üzerinde yer alan Evim Yüksekdağ projesi gözde lokasyonu ile trafik ve yol gürültüsü olmayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda inşa ediliyor. Evim Yüksekdağ projesinde özel verandalı ve bahçe kullanımlı daireler de mevcut durumda.

Projede aynı zamanda yüzme havuzu, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.

Evim Yüksekdağ projesinde 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Evim Yüksekdağ Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Evim Yüksekdağ’da " 2+1 ve 3+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 90 ile 123 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 310.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 142 ile 148 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 400.000 TL " olarak belirlenmiş.


Evim Yüksekdağ Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Evim Yüksekdağ projesinde yüzde 35 oranında peşinat ödeniyor. 12. ve 24. aylarda yüzde 10'luk iki ara ödeme yapılıyor. Kalan yüzde 45'lik konut bedeli 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Peşin ödemelerde ise yüzde 10'a varan indirimler uygulanıyor.


Evim Yüksekdağ Nerede? (Konum ve Adres)

Yeşilkent Mah. Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt/İstanbul


Evim Yüksekdağ Projesi ve Örnek Daire

Evim YüksekdağEvim YüksekdağEvim YüksekdağEvim Yüksekdağ

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.