Yıldırım Yapı Grubu Kuleli Evleri Bomonti Projesi ve Fiyatları

Kuleli Evleri Bomonti, Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Projede ayrıca 1 yıllık kira garantisi veriliyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Yıldırım Yapı Grubu Kuleli Evleri Bomonti Projesi ve Fiyatları

" Yıldırım Yapı Grubu "nun İstanbul Bomonti’de inşa ettiği " Kuleli Evleri Bomonti " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

9 bin 920 metrekare gibi büyük bir alanda yükselen Kuleli Evleri Bomonti, Avrupa Yakası'nın önemli iş, eğlence, kültür, sanat ve alışveriş merkezlerine, üniversitelere, (Mimar Sinan Üniversitesi, Şişli Meslek Yüksek Okulu, Bilgi Üniversitesi) hastanelere (Memorial Hastanesi, SSK Okmeydanı Hastanesi) oldukça yakın.

2 bloktan oluşan projede toplamda 94 konut bulunuyor. Kuleli Evleri Bomonti’de aynı zamanda fitness merkezi, sinema ve teras gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Kuleli Evleri Bomonti projesinde 1+1’den 3+1’e kadar daire tipleri bulunuyor.


Kuleli Evleri Bomonti Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Beyaz Park Topkapı projesinde " 1+1, 2+1 ve 3+1 " olmak üzere çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

1+1 Daireler; " 65 ile 90 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 620.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 94 ile 115 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 710.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 130 metrekare " olarak tasarlanmış.


Kuleli Evleri Bomonti Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Kuleli Evleri Bomonti projesinden ev sahibi olmak isteyenlere kişiye özel ödeme seçeneklerinin yanı sıra daireler banka kredisine uygun durumda.

  • 18 ay sıfır faiz,
  • 36 ay %0,25,
  • 48 ay %0,39,
  • 60 ay %0,53,
  • 120 ay %0,79 oranında faiz uygulanıyor.

Kuleli Evleri Bomonti Kira Garantisi Ne Kadar?

Kuleli Evleri Bomonti’de " 1 yıl kira geliri garantisi " sunuluyor. Aynı zamanda proje kira getirisi olarak en az 1.500 TL olarak öngörülüyor.


Kuleli Evleri Bomonti Nerede? (Konum ve Adres)

Paşa Mahallesi, Bahçe Sk. 18-1, 34379 Şişli/İstanbul


Kuleli Evleri Bomonti Proje Fotoğrafları

Kuleli Evleri BomontiKuleli Evleri BomontiKuleli Evleri BomontiKuleli Evleri Bomonti

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.