Yiğit Kirazcı Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Son Tercih isimli dizi ile geçen Yiğit Kirazcı, 17 Ağustos 1983'te İstanbul'da dünyaya geldi.
Yiğit Kirazcı Kimdir

Yiğit Kirazcı Biyografisi

İstanbul'da dünyaya gelen Yiğit Kirazcı, lise eğitiminden sonra Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi bittikten sonra oyunculuk üzerine eğitim aldı. Profesyonel olarak oyunculuğa ilk adımı Son Tercih isimli dizide rol aldı. Ardından birkaç dizi ve filmde yer aldı. 

 

2011'de Mavi Kelebekler isimli dizide Kosta karakterini canlandırdı. Dizi, Bosna Savaşı sonrasında yaşanan olayları ve sonunda yaşanları bir grup insanın üzerinden anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Yunus Emre Yıldırımer, Cahit Gök, Oya Okar, Sarp Akkaya, Itır Esen ve İpek Tenolcay yer aldı. 2012'de ise Sudan Bıkmış Balıklar isimli dizide yer aldı. Dizi, üniversite hayalleri ve gençlik enerjisiyle, birbirlerinin hayatlarına dokunan bir grup gencin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Burak Sağyaşar, Ezgi Eyüboğlu, Hakan İlçin ve Feyza Işık yer aldı. 

yigit3.jpg

2013'te Vicdan isimli dizide yer aldı. Dizi, yıllar sonra yaşadığı semte dönen Keriman isimli bir kadının, yaşadıklarını ve döndükten sonra yaşadığı şaşırtıcı olaylarıanlatıyor. Dizinin başrollernde Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe yer aldı. 2014'te ise Güllerin Savaşı isimli dizide Mert karakterini canlandırdı. Dizi, aynı köşte yaşadığı Gülfem isimli kadını kendine idol olarak seçen Gülru'nun zamanla hayatının büyük bir kaosa sürüklenmesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde Damla Sönmez, Canan Ergüder, Barış Kılıç ve Sercan Badur yer aldı.  

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Güllerin Savaşı-2014

  •  Vicdan -2013

  •  Sudan Bıkmış Balıklar -2012

  •  Mavi Kelebekler -2011

  •  Cin Geçidi -2008

  •  Son Tercih -2007

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.