Yavuz Seçkin Kimdir

Avrupa Yakası isimli dizide canlandırdığı Sertaç karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Yavuz Şeçkin, 2 Ocak 1969’da İstanbul’da dünyaya geldi.
Yavuz Seçkin Kimdir

Yavuz Seçkin Biyografisi

Lise eğitiminden sonra ticaretle uğraşmaya başladı. İner misin Çıkar mısın isimli yarışmada birinci olmasıyla hayatı değişmeye başladı. Ardından On Parmak On Marifet isimli yarışmaya katıldı ve taklit yeteneğini fark etti. İsmail Baki Tuncer ile tanışmasıyla da birlikte program yapmaya başladı. İlk evliliğini Havva Tavukçu ile yaptı. Bu evlilikten 2 çocuğu oldu. İkinci evliliğini ise balerin Dicle Güler ile 2010’da yaptı.

2004’te yayınlanmaya başlayan Avrupa Yakası isimli dizide Sertaç karakterini canlandırdı. Avrupa Yakası isimli dergi, muhallebici ve bir apartmanda yaşayan modern insanların yaşadıkları komik olaylar anlatılıyor. 6 sezon boyunca dizide yer aldı. Dizinin başrollerinde ise Gülse Birsel, Ata Demirer, Gazanfer Özcan, Hümeyra, Şenay Gürler, Levent Üzümcü ve Tolga Çevik yer aldı. 2006’da ise Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu isimli filmde Anadol karakterini canlandırdı. Film, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu olan Kartal Kaptan hiç görmediği dünyayı süper güçleri ve kıvrak zekası ile kurtarır. Filmin başrollerinde ise Cüneyt Arkın, Mehmet Ali Erbil, Deniz Seki, Ayşen Gruda ve Ali Erkazan  yer aldı.

Seslendirme çalışmları da yapan komedyen, Sevimli Dinazor, Sevimli Dinazor Tatilde gibi animasyonlarda sesiyle yer aldı. 2012’de ise Oğlum Bak Git isimli filmde yer aldı. Film, kısmetsizlikleri yüzünden hayatı kötü giden Orhan isimli bir adamın kendini bir anda başka bir felaketin içinde bulmasını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Yavuz Seçkin, Metin Yıldız, Esra Sönmezer ve Selahattin Taşdöğen yer aldı. 2013’te ise Galip Derviş isimli dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. Dizi, başarılı bir dedektif olan Galip Derviş’in olayları çözmesi ve komik şeyler yaşamasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Engin Günaydın, Ersin Korkut ve Algı Eke yer aldı.

Görev Aldığı Film ve Diziler :

  • 2008 - Comedya
  • 2006 - Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu
  • 2006 - Sevimli Dinozor – (Seslendirme)
  • 2004 – 2009 - Avrupa Yakası (Sertaç)
  • 2002 - Hastayım Doktor

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.