Yarış Pistinde Yer Alacağınız 8 En İyi Yarış Animesi | 2024

Hızlı serüvenlerin insanıysanız listemiz tam da size göre. Sizler için yarış animelerini derledik. İzleyecek olduğunuz animeyle yarışa çıkmaya hazırlanın..
Yarış Pistinde Yer Alacağınız 8 En İyi Yarış Animesi | 2024

Hızlı bir serüvene hazır mısınız? Yarış pistlerinde yer alacaksınız, rakiplerinize karşı geleceksiniz ve ödüllerle dolu bir serüvene atılacaksınız. Bu hissi kusursuz bir şekilde yaşamanız için sizlere en iyi yarış animelerini listeledik. 

İşte 8 En İyi Yarış Animesi...

1. Appare-Ranman!

Yarış Animeleri
19’uncu yüzyılın sonlarında dahi mühendis Sorano ve korkak samuray Isshiki, kendilerini Japonya ve Amerika arasındaki okyanusta bulurlar. Beş parasız olmalarının yüzünden Trans-Amerika Azılı Yarışı’na katılarak ödülün peşinden gitmeye başlarlar. İkili, kendi tasarladıkları buharlı araba ile Los Angeles’tan New York’a doğru boydan boya gezerler.

TürMacera
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2020
OyuncularLin
Gothoni
Emi
Lo
Ivan
Jasso

2. Initial D First Stage

Yarış Animeleri
Takumi, yerel bir tofu dükkanının sahibinin oğludur. Her gece babasının eski Trueno AE86 model arabası ile tofu teslimatına gider. Takumi arabayı çok iyi kullandığının farkında değildir. Bölgenin amatör yol yarış takımı üyeleri ile takıldıkça; arabalar, yollar ve yarışlar hakkında derin bilgiler öğrenir. Bu sayede yarışçılık macerasına başlamış olur. Araba yarışı animesi arıyorsanız bu anime tam anlamıyla bir efsanedir.

TürAksiyonKomedi
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
1998
YönetmenShuichi
Shigeno
OyuncularShin’ichiro
Miki
Steve
Blum
Scott
Menville

3. Next A-Class

Yarış Animeleri
Yakın gelecekte nüfus artmış ve trafik her zamankinden de sıkışık hale gelmişti. Tokyo şehri de bu süreç içerisinde kalmış ve yeni bir yapılanmaya gitmiştir. Belirli zamanlarda belirli yerlerde bölgeye kaydırılarak yolların yerleri değiştirildi. Bu zaman diliminde yaşamış olan bir kadın ve iki erkek, efsanevi Noodle Soup kamyonunu gördükleri gibi amansız bir takibe başlarlar.

TürSpor
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenMizuho
Nishikubo
OyuncularYukimasa
Kishino
Miyuki
Sawashiro
Kenji
Suzumura

4. Redline

Yarış Animeleri
Son beş yılda yapılmış olan en büyük yarışa hazır olun. Erkek ya da kadın olmanız fark etmeden herkes bu yarışa katılma hakkına sahiptir. Tüm hünerlerini sergilemeleri ise her daim mümkündür. Gelecekteki yarışlarda neler olacağı ise tam bir muammadır.

TürAksiyonBilim Kurgu
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenTakeshi
Koike
OyuncularTakuya
Kimura
Yu
Aoi
Tadanobu
Asano

5. Wangan Midnight

Yarış Animeleri
Shuto Otoyolu şehrin bir ucundan diğerine kadar uzanan paralı otoyoldur. Yoğun kamyon trafiği, sabaha kadar yapılan sokak yarışları ve ölümlü trafik kazaları da bu otoyolda yapılmaktadır. Wangan’da, Tatsuya’nın kullanmış olduğu efsanevi Porsche 911 Turba Blackbird’e karşı kaybettikten sonra lise öğrencisi Akio bir araba satın alır. Almış olduğu araba ise kaybedilmiş olan tüm yarışları kazanmak üzere harekete geçer.

TürAksiyonSpor
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2007
OyuncularShun
Oguri
Shin’ichiro
Miki
Reiko
Suho

6. Ex-Driver

Yarış Animeleri
İnsanların bütün taşıma işlemlerinin yapıldığı Al araçlar kolayca kontrolden çıkabilmektedir. Bunun en başta gelen sebebi ise programlanabilir olmasıdır. eX-D üyeleri Lisa ve Lorna başarılı bir takımdır. Lakin hızla artan trafiğe müdahale etmeleri mümkün değildir. Lisa ve Lorna ekibine yeni bir üye almaları gerektiğine inanmaktadır. Bu durum altında Souichi ekibe dahil olur ve yarışlara yeniden dönerler.

TürAksiyonBilim Kurgu
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2000
YönetmenKosuke
Fujishima
OyuncularMiki
Nahasawa
Yoko
Asada
Yumiko
Kobayashi

7. Riding Bean

Yarış Animeleri
Bean ve ortağı Rally, Chicago’da özel kişileri ve çeşitli malları taşıyan bir ekiptir. Büyük bir alışveriş merkezinde yapılan ustaca bir soygun ile hırsızları olay yerinden alarak kaçıran Bean, baştan planlandığı gibi soyguncuları kolay bir şekilde polisin ellerinden kaçırmıştır. İşin sonunda hakkını düşeni alıp bir başka işe geri dönen Bean, küçük bir kızdan başka bir şey bulamaz.

TürAksiyonKomedi
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
1989
YönetmenYasuo
Hasegawa
Osamu
Kamijo
OyuncularHideyuki
Tanaka
Naoko
Matsui
Mami
Koyama

8. Mach GoGoGo

Yarış Animeleri
Mach 5 insanoğlu tarafından yapılmış olan en hızlı ve teknolojik yarış arabalarından birisidir. Çeşitli araç gereçler ve güçlü motorlarla donatılmış olan bu araç herkese zorlu mücadeleler yaratmaktadır. Daisuke oğlunun yarış pistinin yakınlarında bile bulunmasını istemez. Lakin oğlu Go yine de yarışa katılır.

TürAksiyonMacera
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
1967
YönetmenTatsuo
Yoshida
OyuncularKatsuji
Mori
Peter
Fernandez
Corinne
Orr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.