Yağmurda Mesajlaşmak Phonebrella İle Çok Kolay

Yağmurlu havalarda bir yandan şemsiyeyi tutarken diğer yandan mesaj yazmakta zorlanıyorsanız Phonebrella yardımınıza koşuyor.
Yağmurda Mesajlaşmak Phonebrella İle Çok Kolay

Telefonların büyük boyuttaki modelleri çıktıkça tek elle mesaj yazmak imkansız hale geldi. Hele bir de yağmur yağıyorsa ve elinizde şemsiye varsa bu durum daha da sıkıntılı olabiliyor. Bir yandan şemsiyeyi tutmaya çalışırken diğer yandan mesaj yazmaya çalışıyoruz ki çoğu zaman yanlış yazmış oluyoruz.

Phonebrella

İşte bu durum üzerine düşünen Güney Koreli KT isimli mobil telekomünikasyon şirketi çareyi telefonları değil şemsiyeleri değiştirmekte buldu. Şemsiye saplarını düz yapmak yerine “C” şeklinde üreten firma buluşuna “Phonebrella” adını verdi.

Phonebrella

Phonebrella’yı kullanmak ise çok basit. C harfi şeklindeki sapını bileğinize geçirip şemsiyeyi omzunuza dayıyorsunuz. Böylece kendinizi ve telefonunuzu yağmurda ıslanmaktan koruyorsunuz. Aynı zamanda boş olan ellerinizle de büyük boyuttaki telefonunuzdan rahatça mesaj yazabiliyorsunuz.

Yaptığımız araştırmaya göre dünya üzerinde eşi ve benzeri olmayan buluş doğrudan olmasa da dolaylı yoldan teknolojinin insan hayatını kolaylaştırma çabalarını gözler önüne seriyor.

Phonebrella

Tasarımı ve patenti KT şirketine ait olan Phonebrella Red Dot Tasarım Ödülleri’nin ürün tasarımı kategorisinde “En iyinin de iyisi” ödülüne layık görülerek ne kadar kullanışlı bir dizayna sahip olduğunu bir kez daha gösterdi.

Buluşun sahibi KT firması bir video yayınlayarak ürünü tanıttı ancak henüz konsept aşamasında olduğu için fiyatı ya da ne zaman çıkacağı hakkında herhangi bir bilgilendirme yapılmadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.