Yahoo Weather Yağmur Yağmadan Haber Veriyor

Akıllı telefonlarda kullanılan en yaygın programların başında hava durumu uygulamaları geliyor. Ancak bu uygulamalar arasında Yahoo Weather farklılık gösteriyor.
Yahoo Weather Yağmur Yağmadan Haber Veriyor

Günlük belki de en çok takip ettiğimiz programların başında hava durumu uygulamaları geliyor. Bu nedenle akıllı telefon mağazalarında hava durumu uygulamaları oldukça fazla bulunuyor. Genellikle bu uygulamaların hava tahmin oranları da birbirine oranla farklılık gösteriyor. Ancak bu standart hava durumu uygulamaları arasında kendini ön plana çıkaran bir uygulama var.

15 Dakika Önceden Uyarıyor

İOS kullanıcıları tarafından en çok kullanılan hava durumu tahmin uygulamalarının başında Yahoo Weather geliyor. Uygulama üzerinde yapılan son güncelleme ile Yahoo Weather artık rakip uygulamalara göre birçok fark sunuyor. Bu farklardan ilki rakiplerine oranla daha doğru tahminler sunması. Diğer farkı ise hiçbir uygulamada olmayan yağmur bildirimi yapması. Barometrik sensörler yardımıyla yağış tahmini bildiren Yahoo Weather, yağmur başlamadan 15 dakika önce uyarıyor. Böylece yağmurdan korunmanız için sizlere fırsat sunuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.