Güçlü Emişe Sahip: Xiaomi Mi Vacuum Robot Süpürge İnceleme

Sevilen bir marka haline gelen Xiaomi’nin Vacuum Mop Essential süpürgesini sizler için inceledik.
Güçlü Emişe Sahip: Xiaomi Mi Vacuum Robot Süpürge İnceleme

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

Xiaomi markasının çıkarmış olduğu ve kullanıcılarından tam not almayı başaran Mi Robot Vacuum Mop Essential modelini sizler için inceledik.

Özenle hazırladığımız listemizde bu robot süpürgenin kullanıcı yorumları, teknik özellikleri ve fiyatına da yer verdik.

İşte şık tasarımı ve üstün performansıyla dikkat çeken Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential inceleme:

Teknik Özellikler
Boy80 mm
Aşabileceği Yükseklik18 mm
Çalışma Süresi110 Dakika
Emiş TipiKuru
Siklon FiltreYok
Su Tankı Kapasitesi0,22 lt
Şarj Süresi4 Saat
Ses Seviyesi (dB)72
Pil TürüLi-ion
Ağırlık (kg)3.5
Çalışma Mod Sayısı3
EPA/HEPA FiltreleriVar
Kullanım ŞekliHalı, Düz ve Sert Zemin
Toz Kapasitesi0.6 lt
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi Mi
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

? Kurulumu çok basit. Mi Home ile hemen kendisi bağlandı zaten. Haritalandırma çok detaylı olmasa da yeterli. Mesela salonu 2. kez süpürürken neredeyse hiç çarpmadı.

? İyi süpürüyor. Bazı yorumlarda Mi Home bağlantısı zor denilmiş beceremeyen ürüne laf etmiş ama hiçbir zorluğu yok. Alınabilir.

İnceleme

1. Rüzgar şiddeti olarak adlandırılan 2200 Pa’lık bir emiş gücüne sahip olan makine, nohut tanelerinden en ufak toza kadar süpürebilecek şekilde üretilmiştir.

Xiaomi Robot Süpürge

2. Farklı mekanlar için 4 farklı emiş gücünü bünyesinde barındıran ürün, sessiz, standart, orta güç ve yüksek güç çekiş modlarına sahiptir.

Xiaomi Robot Süpürge

3. Parkelerinizin yıpranmaması ve kırılmaması için özel su kontrolüyle tasarlanmış süpürge düşük, orta ve yüksek olmak üzere 3 farklı ayara sahip. İçine yerleştirilmiş fırçasıyla her tür yüzeyde yüksek bir performans sergileyen model rakiplerinden 10 kat daha güçlü toz temizliği yapabiliyor.

Xiaomi Robot Süpürge

4. Bünyesinde bulundurduğu 3 katmanlı filtre sistemiyle dikkatleri üzerine çeken Xiaomi 3 mikrona kadar küçük tozları filtreleyebilir. HEPA filtresi sayesinde hiçbir tozu sızdırmayacak süpürgenin gövdesi ise 82 mm’dir.

Xiaomi Robot Süpürge

5. Hassasiyet sensörlerine önem veren Xiaomi Mi Vacuum Mop Essential, Akıllı Atalet olarak isimlendirilen teknolojisi ile evinizin hiçbir köşesini atlamayacak, oldukça hijyenik bir ortam sunacaktır.

Xiaomi Robot Süpürge

6. Mi Home uygulaması ile bağlantı kurabileceğiniz süpürge sayesinde evde olmadığınız süre zarfı içinde de temizlik ayarlayabilir, başlatabilir veya durdurabilirsiniz. Detaylı harita özelleştirmeleri ve uzaktan mod değişikliği ile oldukça kolay kullanım sağlayan model Xiaomi’nin en çok tercih edilen robot süpürgelerinden bir tanesidir.

Xiaomi Robot Süpürge

7. En güçlü mod açıkken 4 saate kadar kullanım ömrü bulunan süpürge şarjı bittiği zaman otomatik olarak geri dönecek ve şarjı doldurulduğunda ise temizliğine kaldığı yerden devam edecektir.

Xiaomi Robot Süpürge

8. Yapay zeka teknolojisiyle güncellemeleri anında alabileceğiniz ürün, kızılötesi çarpışma özelliği sayesinde ilk kullanışınızdan itibaren asla çarpmayacaktır.

Xiaomi Robot Süpürge

9. Dünya çapında oldukça fazla satılan ürün ülkemizde ise 1584 TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.Xiaomi Robot Süpürge

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Evdeki temizliği keyifli ve kolay bir hale getiren Xiaomi Mi Robot Mop Essential hakkında merak edilenleri yanıtladık.

Xiaomi Vacuum MOP Essential haritalama var mı?

Hayır, Xiaomi Vacuum robot süpürge modelinde haritalama özelliği bulunmuyor.

Vacuum MOP Essential ne demek?

Vacuum MOP Essential, kablosuz bağlantı ile kontrol edilebilen ve kendi yapay zekasıyla plan yaparak evi temizleyen robot süpürgeye denir.

Mi Vacuum MOP Wi-Fi'sız çalışır mı?

Evet, internet bağlantısı olmadığı zaman robot süpürgeyi çalıştırabilirsiniz. Fakat evde olmadığınız zamanlarda süpürgeyi kontrol etmek istiyorsanız internet bağlantısı şart.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.