Xiaomi Mi A3 Teknik Özellikleri ve Fiyatı | İnceleme

Fiyat performans açısından oldukça iyi bir telefon olan Xiaomi Mi A3'ü detaylıca inceledik. İşte Xiaomi Mi A3 özellikleri ve hakkında bilinmesi gerekenler.
Xiaomi Mi A3 Teknik Özellikleri ve Fiyatı | İnceleme

Yaptığı işler ile her zaman kendisine dünya basınında yer edinen Xiaomi, adeta yeni bir bomba daha patlatıyor. Xiaomi'nin daha önceki akıllı telefonlarında da gördüğümüz gibi, son derece başarılı işlere imza attığını söyleyebiliriz. Bu içeriğimizde Xiaomi Mi A3'ü detaylı bir şekilde inceleyeceğiz.

İşte Xiaomi Mi A3'ün özellikleri ve incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemciSnapdragon 665
Depolama128 GB
RAM6 GB / 8 GB
Pil4.000 mAh
Arka Kamera48 MP + 8 MP + 5 MP
Ön Kamera32 MP
Ekran6.09 inç
İşletim SistemiAndroid 10 tabanlı One UI 2.0
Ekran TipiAMOLED
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi Mi
A3 Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

? Harika bir telefon. Öncesinde Samsung mu alsam diye düşünmüştüm ama fiyatı ve özellikleri daha iyi olan bu telefonu seçmiştim. İyi ki almışım. Şarjı 1,5 gün dayanıyor. Gerçekten çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. G*** Ç.

? Telefon 2 günde elime ulaştı. Bu markayı ilk defa kullanıyorum. Şarjı çok iyi, işletim sistemi, ekranı gayet başarılı. Çok memnunum. A**** G.

İncelemesi

1. Öncelikle şunu söylemeliyiz ki Xiaomi Mi A3, hem dış görünüm olarak hem de teknik özellik açısından son derece kapsamlı bir akıllı telefon olmuş. Ön kamerasını içerisine alan bir damla çentiğe sahip olan Xiaomi Mi A3, parmak izi sensörünü optik olarak ekrana entegre etmektedir.

Xiaomi Mi A3

2. İnce bir çerçeveye sahip olan Xiaomi Mi A3, oldukça şık bir tasarıma sahip. Aldığımız bilgilere göre Xiaomi Mi A3, tıpkı Mi A2 serisinde olduğu gibi Android One altyapısıyla bizleri karşılayacak.

Xiaomi Mi A3

3. Xiaomi Mi A3'ün çıkmasıyla birlikte Xiaomi şirketi, Mi A3 Lite serisini de piyasaya süreceğini açıkladı. Oldukça güzel bir ikili olduklarını söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi A3

4. Xiaomi Mi A3, 6,09 inç 1560x720 piksel AMOLED özellikli harika bir ekrana sahiptir.

Xiaomi Mi A3

5. Önünde bulunan kamerasının özelliği tam olarak 32 megapikseldir. Gerçekten de inanılmaz öyle değil mi?

Xiaomi Mi A3

6. Arka kameralarında ise sırasıyla 48 megapiksel, 8 megapiksel ve 5 megapiksellik kameralar bulunmaktadır.

Xiaomi Mi A3

7. İşlemci olarak alıştığımız ve son derece memnun kaldığımız Snapdragon 665 adlı işlemci kullanılıyor. Xiaomi, kullanıcılarına her zamanki gibi hızlı bir akıllı telefon sunuyor.

Xiaomi Mi A3

8. 18W hızlı şarj destekli tam 4.000 mAH pille karşımıza çıkan Xiaomi Mi A3, şarj konusunda sizleri kesinlikle mağdur etmeyecek. Xiaomi'nin şarj konusunda tutumunu elbette biliyoruz. Yeni çıkardığı Xiaomi Mi A3, sürümünde de kendi kalitesini göstermiş gibi görünüyor.

Xiaomi Mi A3

Benzer Tavsiye Önerileri
Huawei P Smart 2019 İncelemeXiaomi Mi 9 İnceleme
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
A3 Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi Mi A3 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında Xiaomi Mi A3 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Xiaomi Mi A3 hakkında sıkça sorulan sorular.

Xiaomi Mi A3'de hızlı şarj desteği var mı?

Xiaomi Mi A3, 18 W hızlı şarj desteğine sahiptir. Bu sayede telefonunuzu kısa sürede şarj edebilirsiniz.

Xiaomi Mi A3 batarya performansı nasıl?

4000 mAh'lik bataryaya sahip olan cihaz, oldukça uzun süreler kullanmanıza rağmen sizi gün boyunca çıkartabilecek bir telefondur. Eğer normal bir şekilde kullanıyorsanız 1.5 gün boyunca şarja takma ihtiyacı duymazsınız.

Xiaomi Mi A3 suya dayanıklı mı?

Xiaomi Mi A3'de suya dayanıklılık bulunmuyor. Bu yüzden telefonunuzu sudan uzak tutun ve temas ettirmemeye özen gösterin.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.