Xiaomi Mi 10 T Pro Teknik Özellikleri ve Detaylı İncelemesi

Xiaomi Mi 10 T Pro model akıllı telefonu detaylıca inceledik. İşte yüksek özelliklere sahip Xiaomi Mi 10 T Pro'nun özellikleri...
Xiaomi Mi 10 T Pro Teknik Özellikleri ve Detaylı İncelemesi

Xiaomi Mi 10 T Pro İnceleme

Xiaomi'nin en dikkat çeken akıllı telefon modellerinden biri olan Mi 10 T Pro'yu detaylıca inceledik. İçeriğimizde Xiaomi Mi 10 T Pro hakkında kullanıcı deneyimleri, telefon incelemesi, teknik özellikleri ve fiyat bilgisi yer alıyor.

İşte güçlü işlemciye sahip Mi 10 T Pro hakkında bilgiler...

Teknik Özellikler
EkranQualcomm Snapdragon 665
İşletim SistemiAndroid
İşlemciQualcomm Snapdragon 865
RAM8 GB
Kamera108 MP + 13 MP + 5 MP
Ön Kamera20 MP
Dahili Depolama128 GB ve 256 GB
Batarya5000 mAh
RenkSiyah, Mavi ve Gümüş
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi Telefon
Modelleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 İki günde sarj ediyorum resmen.Bunu alınca fotoğraf makinesi almış gibi oldum geniş açılı çekimi süper özellikle, farklı çekim özellikleri var ve kendinde düzenlemeleri yapıyorum program kullanmaya gerek kalmıyor. Tasarımı asil duruyo dokunmatiği harika donma olmadı, anında neye tıklasan açıyor tavsiyemdir Büşra A****.

👤 Kaliteyi, dayanıklılığı ve performansı aynı telefonda arayanların kaçırmaması gereken bir model. Geniş hafıza, güçlü işlemci ve profesyonel kamera tek cihazda birleşmiş. Fazlasıyla memnunum. Büyük dokunmatik ekranı ve parmak okuyucu gibi bana kullanım kolaylığı sağlayan özellikleri, beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Fiyatına göre oldukça yüksek performansı olan bir ürün. Eşim de çok beğendi, aynı modelden ona da almayı düşünüyoruz. Ahmet G*****.

👤 Xiaomi candır... Herkes zaten telefonun inceleme videolarını seyretmiştir.. Parmak izi okuma, ekran büyüklüğü, ekran hızı, telefonun tuş fonksiyonları, ses hoparlörü, kamera özellikleri vs epey iyi.. Fotoğraf makinası almış gibiyim.. Fotoğraflar videolar çok başarılı... uzun pozlamalar gece modları 108 MP .. bir çok detay şey var şimdi yazmakla uğraşmayayım. Beni fazlasıyla tatmin etti olumsuz tarafı ne diye illa birşey söylemek gerekirse kablosuz şarj olmaması diyebilirim.. Bu fiyata amiral gemisi bir telefon tadından yenmez :) Serkan A****.

İnceleme

1. Xiaomi Mi 10 T Pro modelinde 8 çekirdeğe sahip 64 bit Qualcomm Snapdragon 865 yonga setini kullanmıştır. ARM Cortex-A77 ana işlemcinin yanında ek olarak 2 yardımcı işlemci daha bulunmaktadır.

Xiaomi

2. 8 GB Ram kapasiteli Xiaomi Mi 10 T Pro da 128 GB dahili hafıza mevcuttur. İhtiyacınıza göre 256 GB’lık modeli seçebilirsiniz. Xiaomi grafik işlemcisi tarafında 587 Mhz hızında çalışan Adreno 650 GPU kullanmıştır.

Xiaomi

3. Arka kısmında 3 kamera yer alan Xiaomi de çözünürlükler sırasıyla 108 MP + 13 MP + 5 MP şeklindedir. Dile kolay 108 MP çözünürlüklü kamerası ile 8K video kaydı alabilirsiniz. Ekrana gömülü olarak tasarlanan ön kamerasının 20 MP çözünürlüğü bulunmaktadır. Bu kamera ile 30 fps 1080p video çekebilirsiniz.

Xiaomi

4. Ekran boyutu 6.67 İnç olan Xiaomi Mi 10 T Pro’nun ekranı LCD olup 1080x2400(FHD+) piksel çözünürlüğüne sahiptir. Çerçevesiz tasarımıyla öne telefonun ekran gövde oranı 84.83% olarak ayarlanmıştır.

Xiaomi

5. 218 gram ağırlığında olan telefonun 9.33 mm inceliği bulunmaktadır. Çerçevesi tamamen alüminyum ile kaplanmıştır. Siyah, mavi ve gümüş olmak üzere 3 farklı renk seçeneği kullanıcılara sunulmuştur.

Xiaomi

6. Yan tarafta bulunan parmak izi okuyucusu sayesinde çok çabucak ekran kilidini açarak telefonu kullanabilirsiniz. Corning Gorilla Glass 5 ile korunan Xiaomi, bağlantı tipi olarak USB Type-C kullanmaktadır.

Xiaomi

7. 5000 mAh gibi büyük bir pil kapasitesiyle 20 saate kadar video oynatma imkanı sağlamaktadır. Bu bataryayı 33 W ile hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Telefonun kablosuz şarj desteği yoktur.

Xiaomi

8. Android işletim sistemi kullanan Xiaomi Mi 10 T Pro, MI UI kullanıcı arayüzü kullanmaktadır. Bu modelin suya ve toza karşı dayanıklılığı yoktur. Telefonun çift hat desteği vardır.

Xiaomi

9. Geçtiğimiz aylarda satışa sunulan Xiaomi Mi 10 T Pro şimdilik ülkemizde satılmamaktadır. Tahmini olarak fiyatının 5.800 Türk Lirası olabileceği düşünülmekte.

Xiaomi

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Xiaomi Mi Note 10 LiteXiaomi Mi 10

Sıkça Sorulan Sorular

Xiaomi Mi 10 T Pro suya dayanıklı mı?

Tasarım olarak kusursuz bir görünüme sahip olan Xiaomi Mi 10 T Pro toza veya suya karşı dayanıklı değildir. Ufak sıçramalardan veya damlalardan korkmanıza gerek yoktur ancak telefonunu kesinlikle suya daldrımayınız.

Xiaomi Mi 10 T Pro'nun şarjı kaç watt?

Xiaomi Mi 10 T Pro'nun standart şarj kablosu ve şarj başlığı 33W hızlı şarj teknolojisini destekleyen ürünlerdir. Yani Xiaomi Mi 10 T Pro'yu 1 saat gibi kısa bir sürede tamamen şarj edebilirsiniz.

Xiaomi Mi 10 T Pro'nun şarjı ne kadar gidiyor?

5000 mAh'lık dev bir bataryaya sahip olan Xiaomi Mi 10 T Pro full şarjla 2 güne yakın çalışabilmektedir. Hızlı şarj desteğine sahip olan bu telefonun dolum süresi ise oldukça kısadır.

Xiaomi Mi 10 T Pro nasıl bir telefon?

Yüksek batarya kapasitesi ile uzun saatler boyunca kullanım imkanı sunan Xiaomi Mi 10 T Pro güçlü işlemciye sahip br modeldir. Ekran kısmında sunduğu üstün çözünürlükle öne çıkan bu akıllı telefon ayrıca profesyonel derecede iyi arka kamerası ile mutlaka alınması gereken bir telefon olduğunu gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum