Xiaomi Mi Note 10 Lite Fiyatı & Özellikleri ve İncelemesi

Xiaomi Mi Note 10 Lite satışa sunuldu. İşte yüksek teknoloji donanımı ile dikkat çeken Xiaomi Mi Note 10 Lite fiyatı, teknik özellikleri ve incelemesi…
Xiaomi Mi Note 10 Lite Fiyatı & Özellikleri ve İncelemesi

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Akıllı telefon piyasasının en iyi üreticilerinden biri olan Xiaomi şirketi Xiaomi Mi 10 Pro, Xiaomi Mi Note 10 ve Xiaomi Redmi Note 8 Pro gibi çok satan telefonlarından sonra şimdide uygun fiyatlı ve yüksek performanslı yeni akıllı telefonu Xiaomi Mi Note 10 Lite’yi sayışa sundu. Samsung Note 10 Lite, Oppo Reno 3 ve Huawei P40 Lite gibi modellerle yarışan Xiaomi Mi Note 10 Lite’yi inceledik.

İşte uygun fiyatıyla şaşırtan Xiaomi Mi Note 10 Lite fiyatı, teknik özellikleri ve incelemesi…

Teknik Özellikler
Ekran6.47 inç 1080 x 2340 FHD+ Piksel
İşletim SistemiMIUI 11 – Android 10
İşlemciQualcomm Snapdragon 730G
Kamera64MP + 8MP + 5MP + 2MP
Ön Kamera16 MP
Dahili Depolama64 / 128 GB
Batarya5260 mAh
RenkSiyah, Beyaz, Mor
RAM6 GB veya 8 GB
Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi Mi Note
10 Lite Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Apple iPhone x üstü kullanan birisinin Xiaomi ile Android'e geçmesi çok kolay olacaktır. Ancak akıcı deneyim için daha yüksek modelleri tercih etmesi yerinde olacaktır. Kesinlikle iyi bir fiyat performans telefonu. Kamera sizin için acayip şekilde önemli değilse Mi note 10 yerine lite versiyonunu tercih edebilirsiniz. Bunda 64 MP kamera varken normal olanda 128. En büyük temel fark bu iki model arasında kamera. Pro versiyonu ise bu iki modele göre özellik olarak çok yukarda. Burak Y****.

👤 İlk Xioami cihaz deneyimimdi. Açıkcası MIUI 12 güncellemesini de tamamladıktan sonra arayüz tasarım ve özellikleri açısından çok hoşuma gitti. Fatih H*****.

👤 Telefon çok çok şık. Elinize aldığınızda kalitesini hissediyorsunuz. Çok beğendim. Önceden iPhone kullanıyordum. Daha önce başka marka telefon kullanmadığım için açıkçası diğer markalara karşı bir ön yargı vardı kafamda. Ios dan Android'e geçmeye de çekinen biriydim. Şu an ki fiyatlardan dolayı ios dan vazgeçip, android telefon bakmaya başladım. Tavsiye üzerine aldım bu telefonu ve şu an çok memnunum. Kamerası, hızı, pil ömrü, şekli beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Saadet S*****.

İnceleme

1. Xiaomi markası uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonu Xiaomi Mi Note 10 Lite’de Qualcomm Snapdragon 730 G işlemci yongasını kullanıyor. 8 çekirdek ve 64-bit işlemci özellikli yonga sayesinde yüksek hızlarda sorunsuz çalışan Xiaomi Mi Note 10 Lite’ 2.2 GHz CPU frekansı sunuyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite İnceleme

2. 6 GB ve 8 GB LPDDR4x Tipi Ram ile 64 GB / 128 GB dahili depolama birimine sahip farklı modelleri bulunan Xiaomi Mi Note 10 Lite performans özellikleri bakımından bir önceki modeli olan Xiaomi Mi Note 10 ile neredeyse bire bir aynı özellikleri sunuyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite İnceleme

3. 6.47 inçlik büyük ekranıyla fark yaratan Xiaomi Mi Note 10 Lite’nin ekran özellikleri ise; 1080 x 2340 piksel Full HD+ AMOLED ekran’dır. %87.25’lik ekran gövde oranı sunan Xiaom Mi Note 10 Lite’nin ekranı Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite İnceleme

4. Ön tarafında 16 megapiksellik bir selfie kamerası bulunan Xiaomi Mi Note 10 Lite 1080 p görüntü kalitesinde video deneyimi sunuyor. Ayrıca ön kamera damla çentik tasarımıyla ekrana yerleştirilmiştir.

Xiaomi Mi Note 10 Lite İnceleme

5. Arka tarafında 4’lü kamera sistemi yer alan Xiaomi Mi Note 10 Lite’nin; 64 MP Ana Kamera, 8 MP Ekstra Geniş Açılı Kamera, 5 MP makro kamera ve 2MP derinlik algısı kamerasına sahiptir.

Xiaomi Mi Note 10 Lite İnceleme

6. Dörtlü kamera sistemi ile fark yaratan Xiaomi Mi Note 10 Lite 2160p görüntü kalitesine sahip Ultra HD 4K videolar çekebilmektedir. Kameralar telefonun sol üst arka köşesine konumlandırılmıştır.

Xiaomi Mi Note 10 Lite İnceleme

7. Metal gövde malzemesi ve cam kapaklardan oluşan Xiaomi Mi Note 10 Lite Beyaz, Siyah ve Mor renk seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Ayrıca Xiaomi Mi Note 10 Lite sadece 204 gram ağırlığındadır.

Xiaomi Mi Note 10 Lite İnceleme

8. 5260 mAh’lık dev bataryasıyla fark yaratan ve uzun saatler boyunca kullanım imkanı sunan Xiaomi Mi Note 10 Lite 30 W hızlı şarj desteğine de sahiptir. Telefonun parmak izi okuyucu özelliği ise ekran içine konumlandırılmıştır.

Xiaomi Mi Note 10 Lite İnceleme

9. İşletim sistemi olarak Android 10’u kullanan Xiaomi Mi Note 10 Lite’nin arayüzünde MIUI 11 vardır. Ayrıca telefon çift hat kullanım imkanı da sunuyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Xiaomi Mi 10Xiaomi Telefonlar
Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi Mi Note
10 Lite Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Xiaomi Mi Note 10 Lite nasıl bir telefon?

Fiyatına göre yüksek performansı sayesinde tercih edilen Xiaomi Mi Note 10 Lite güçlü işlemcisi sayesinde fark yaratıyor. Ayrıca bu telefonun dayanıklı bataryası 1,5 günden fazla şarj tutması sebebiyle öne çıkıyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite suya dayanıklı mı?

Suya dayanıklılık konusunda herhangi bir sertifikası bulunmayan Mi Note 10 Lite ufak sıçramalardan korunsa da suya düştüğü anda arıza verebilir. Bu sebeple suya ve toza karşı telefonunuzu korumalısınız.

Xiaomi Mi Note 10 Lite hafıza kartı takılır mı?

Mi Note 10 Lite'da hafıza kartı takmak için herhangi bir slot bulunmuyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın ekranı Gorilla Glass mı?

6.7 inçlik dev ekrana sahip olan Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın ekranı Gorilla Glass 3 ile korunmaktadır.

Xiaomi Mi Note 10 Lite kaç fps video çekebiliyor?

Xiaomi Mi Note 10 Lite Ultra HD 4K video kaydı yapabiliyor. bunun yanı sır videoların FPS değeri ise 60 fps'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.