Wonder Woman 1984 Filmini İzlemeden Önce Bilmeniz Gerekenler

DC evreninin en sevilen karakterlerinden birisi olan Wonder Woman’ın 2. filmini bu içeriğimizde inceledik. İşte sizin için hazırladığımız Wonder Woman 1984’ü izlemeden önce bilinmesi gerekenler.
Wonder Woman 1984 Filmini İzlemeden Önce Bilmeniz Gerekenler

Wonder Woman 2 Filmi

DC Genişletilmiş Evreninin dokuzuncu filmi olan Wonder Woman 2 sinemalarla aynı anda HBO Max’ta yayına girmiştir. Bu film inceleme içeriğimizde sizin için Wonder Woman 1984 konusu, oyuncuları ve hakkında bilinmesi gereken bazı bilgileri derledik. İşte film hakkında izlemeden önce bilinmesi gerekenler.


Wonder Woman 1984 Filmini İzlemeden Önce Bilmeniz Gerekenler

1. Film sinemada ve HBO Max’ta aynı anda 25 Aralık’ta yayına girmiştir. Wonder Woman 1984 yayına girdiği andan itibaren izleyicileri tarafından olumlu geri dönüş almıştır.

wonder woman 1984 yayın


2. Film içinde bulunduğumuz salgın döneminde en iyi çıkış yapan Tenet filmini geçerek bu dönemde en çok izlenen yapım olmayı başarmıştır.

wonder woman 1984 rekor


3. Filmin süresi 2 saat 31 dakikadır. Film izleyicilerine eğlenceli vakit geçirtmesi sayesinde sevilen ve tavsiye edilen bir yapım olmuştur.

wonder woman 1984 süresi


4. Yapım Wonder Woman’ın devam filmi ve William Moulton Marston’ın kaleme aldığı aynı adlı romandan sinemaya uyarlanmıştır.

wonder woman 1984 devam


5. Filmin yazarlığını Patty Jenkins ve Geoff Johns isimleri yapmıştır. Yönetmenliğini ise kaliteli yapımlara imza atmasından tanıdığımız ve aynı zamanda yazarı da olan Patty Jenkins yapmaktadır.

wonder woman 1984 yönetmeni


6. Filmin oyuncuları arasında Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright, Connie Nielsen, Lilly Aspell, Amr Waked, Kristoffer Polaha, Natasha Rothwell ve Ravi Patel isimleri yapmaktadır.

wonder woman 1984 oyuncuları


7. Film 1980’li yılların ortasında geçiyor. Yeni tehlikeler ortaya çıkmıştır ve onların çok güçlü müttefikleri vardır. Film Wonder Woman’ın bu tehlikeler karşısında verdiği mücadeleyi konu ediyor.

wonder woman 1984 konusu


8. Lakabı Wonder Woman olan Diana Price iki yeni düşmanla karşı karşıyadır. Bunlar zengin bir iş insanı olan Max Lord ve yaşamış olduğu bir trajediden sonra kötü adam olan Cheetah’dır. Bu sırada ise şaşırtıcı bir şekilde Steve Trevor hayata geri döner.

wonder woman 1984 film konusu


9. Macera türündeki kaliteli bir yapım olan Wonder Woman izleyicileri tarafından çok sevilmiştir. Wonder Woman, IMDb üzerinden 5.8 puan almış ve hazırlamış olduğumuz izlenebilir filmler listemize girmeyi başarmıştır.

wonder woman 1984 imdb


Wonder Woman 1984 İzleyici Yorumları:

1984 senesine dair çılgınlığın son halkası. Bu filmde başroldeki süper hatun 1984 senesine gidiyor ve olaylar orada geçiyor. 80'lerin retro havası nedense bu son dönemde moda oldu. 70 yıllık George Orwell romanı bile son iki senedir sanki eskisinden daha popüler hale geldi. Geçmişe olan özlem giderek artıyor, gelecekten ümit kesildikçe. C**** A.

Brezilya'daki etkinlik atmosfer olarak çok iyi olmuş. Fragmana geçiş sunumu çok başarılıydı. Fragman ise şimdilik eh dedirtiyor. İlk filmde kullandıkları teknik formüllerin, hemen hemen aynısına sahip gibi duruyor. 80'ler esprisi lezzet katacak belli ki bu devam filmine. S*** S.

Wonder Woman Stranger Things Edition olmuş gibi bir his veren film. Gal'cığım Gadot'cuğumun fragmanın son sahnesinde giydiği takım elbiseye bayıldım, çok yakışmış. Gerçekten güzel bir kadın. 80ler modasını bir erkek olarak çok seviyorum. Neyse konumuza dönecek olursak kızıma adını verdiğim karakterin yeni filmini kızımla izlemek isterdim ama daha çok küçük. Neyse ben bir ön seyir yapayım büyüyünce izleriz beraber. B**** B.

Tercihim DC evreni, favori karakterim Wonder Woman olmasına rağmen; bence ilk film oldukça kötüydü, ikinciden de çok umutlu değilim umarım yanılırım. Hadi bu sefer de Pedro Pascal'ın hatırına izleyelim. C*** H.

İlk filmin baya gerisinde kalmış. Görsel efektlerde kötü olmuş. Diana'nın uçtuğu sahnedeki görsel efektlerde cabası. Gal Gadot'un hastası olduğum için izledim. Yoksa devam etmezdim diye düşünüyorum. D*** İ.

İnsanların süper güçlere bu kadar çabuk adapte olması, şaşırmamaları ve olan olaylar karşısında hızlıca çözüm üretmeleri bir fantastik film için bile absürt geliyor. Belinden sihirli bir kement çıkartıp oradan oraya uçan bir karakteri biraz garip karşılayın. Sakar ve insanlar tarafından hor görülen bir yan karakter kullanmayı bırakmaları lazım. L*** N.

Gal Gadot'ü hiçbir şey yapmasa bile, uzun uzun seyredebilirim. O nedenle film beni sıkmadı. Pedro Pascal muhteşem oynamış. Adam muazzam bir oyuncu cidden. Film değil de bir dizinin ilk bölümü gibi olmuş diyebilirim. Komedi dizisi gibi daha çok. DC'nin karanlık atmosferinden eser yok. DC evreni, saçma sapan yapımcılar ve senaristlerin elinde perişan ediliyor. L*** M.

Filmin ilk yarısı yani karakter tanıtımı, konu girişi gibi olan kısım çok uzun tutulmuş. Sonradan bunun gerekli olduğu anlaşılsa da tempoyu acayip düşürüyor. İkinci yarısında hareketlense de bu sefer de film çok uzun gibi geliyor. Birçok yönden ilk filmi aratıyor. 80'lerde geçen film çekerken o zamanların televizyon dünyasının Wonder Woman'ı Lynda Carter'ı başka rolde bile olsa bu filmde görmek ise ayrı bir keyif. P*** V.


Wonder Woman 1984 Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Aksiyon türündeki son zamanlarda çıkan güzel yapımlardan birisi olan Wonder Woman 1984’de yer alan oyuncuları sizin için inceledik. İşte Wonder Woman 1984 oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bazı bilgiler.


Gal Gadot – Diana Price

Gal Gadot – Diana Price

İsrailli oyuncu ve model olan Gal Gadot henüz 18 yaşındayken Miss İsrael tacını giymiştir. İsrail Savunma Kuvvetlerinde zorunlu askerlik yapan güzel oyuncu Hızlı ve Öfkeli serisinde hayat verdiği Gisele Yashar karakteriyle tanınmıştır. Gal Gadot bu filmde lakabı Wonder Woman olan Diana Price karakterini canlandırmaktadır.


Chris Pine – Steve Trevor

Chris Pine – Steve Trevor

26 Ağustos 1980 tarihinde dünyaya gelen Chris Pine bir Amerikalı aktördür. Daha önceden Star Trek Beyond, Comancheria, The Finest Hours, Stretch, Efsane Beşli ve Unstoppable gibi yapımlarda yer alan yakışıklı oyuncu ilk profesyonel rolünü 2003 yılındaki ER yapımında almıştır. Chris Pine, 2009 yılında rol aldığı Star Trek’teki performansıyla tüm dünya tarafından tanınan bir aktör olmuştur. Chris Pine bu filmde ise sürpriz bir şekilde geri dönen Steve Trevor karakterini canlandırmaktadır.


Kristen Wiig – Barbara Minerva

Kristen Wiig – Barbara Minerva

Yer aldığı yapımlarla herkes tarafından sevilen Kristen Wiig bir Amerikalı aktördür. Kristen Wiig daha önceden How to Train Your Dragon, Despicable Me, Nedimeler, GhostBusters ve Drunk History gibi yapımlarda yer almıştır. Kristen Wiig bu filmde ise Diana Price’ın arkadaşı olan Barbara Minerva karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.