Unknown Origins Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Netflix’in yeni yapımlarından biri olan Unknown Origins hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu içeriğimizde sizin için Unknown Origins filmini konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte detaylar…
Unknown Origins Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Unknown Origins Filmi

Aksiyon ve macera türünde bir yapım olan Unknown Origins bir İspanyol filmidir. Son zamanlarda oldukça kaliteli işler çıkaran İspanya sinema endüstrisi, bunun gibi yapımlarla izleyiciyi kendisine çekmektedir. Aksiyon türündeki güzel bir yapım olduğunu düşündüğümüz Unknown Origins filmini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde Unknown Origins konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gereken bilgileri derledik.


Unknown Origins Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Film 28 Ağustos 2020 tarihinde seyircileriyle buluşmuştur. Toplam 1 saat 40 dakika uzunluğunda olan bu film boş zamanınızda izleyebileceğiniz çerezlik yapımlardan birisidir.

unknown origins yayın tarihi


2. Aksiyonu ve macerayı güzel bir şekilde birleştirip bize sunan Unknown Origins filmi değer verilmesi gereken bir yapımdır. İyi bir hikâyeye ve kaliteli oyunculara sahip olan Unknown Origins filmi izleyicileri tarafından da beğenilmiştir.

unknown origins izleyici yorumları


3. Film David Galán Galindo’nun aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Filmin yazarlığını Veronica yapımından bildiğimiz Fernando Navarro ve David Galán Galindo isimleri yapmıştır. Yönetmenliğini ise yine David Galán Galindo yapmıştır.

unknown origins yönetmeni


4. Filmin oyuncuları arasında Javier Rey, Verónica Echegui, Brays Efe, Antonio Resines, Ernesto Alterio, Carlos Areces, Juanfra Juárez, Álex García, Leonardo Sbaraglia, Mario Díaz ve Jonathan D. Mellor isimleri vardır.

unknown origins oyuncuları


5. Bir seri katil şehirde kaos yaratmaktadır. Bilinen bir bağlantısı olmayan insanlar, en bilinen süper kahramanların görünüşlerini taklit ederken öldürülüyor.

unknown origins konusu


6. Film çok zeki ve ağırbaşlı olan dedektifin bu seri katili bulma macerasını anlatmaktadır. Seri katil ardında bazı ipuçları bırakmaktadır. Bu ipuçlarını ise sadece akıl hocasının çizgi roman meraklısı oğlu çözebilmektedir.

unknown origins dizisinin konusu


7. Aksiyon türünde ortalama kalitede bir yapım olduğunu düşündüğümüz Unknown Origins filmi zaman ayrılabilir içeriklerden birisidir. IMDb’den aldığı 6,0’lık puanla da bu durumunu desteklemektedir.

unknown origins imdb


Macera Türündeki Unknown Origins Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

? Şu İspanyollara hayranım sinemada her filmleriyle şaheser yaratıyorlar. Sinemanın orijinal senaryo çıkarmada kabızlık dönemine girdiği bu zamanlarda Origenes Secretos çölde vaha gibi doğuyor. Senaryo enfes, espriler enfes, oyunculuklar enfes, referanslar enfes ve ters köşe de enfes. 10 üzerinden 9 puan. H**** B.

? Bu tam benim sokağımdaydı. Süper kahramanları seviyorum. Yabancı filmleri de umursamıyorum, bu yüzden bu iyi bir seçimdi. Şimdiye kadarki en iyi film değil ama yeterince ilginç. Konu, oyunculuk ve yönetmenlik hepsi iyiydi. Yol boyunca bazı güzel kıvrımlar var ve bazen oldukça komik oluyor. En iyisi değil, ama kesinlikle en kötüsü değil. Baştan beri iyi eğlenceler. J*** B.

? İyi bir hikâye ve yaratıcı ama doğru ortamda uygulanmadı ve hikâyede eksik parçalar olduğunu hissettirdi. Belki bunu kurtarmak için bir Hollywood yeniden yapımı olabilir. Jack Black'i çizgi roman ineği olarak hayal edebilirdi. Son 2 gün içinde 2 İspanyol filmi izledim ve harika fikirleri var gibi görünüyor. Ama uygulaması kötü. B*** D.

? Bu harika ve eğlenceli! Süper kahramanların ve onlara hayran olanların hızla ilerleyen, sevgi dolu bir kutlaması. Harika oyuncular. Bunun bir devamını veya bir diziyi gerçekten görmek isterim. İspanyolca lütfen, bize bu filmi getiren orijinal insanlar tarafından yapılmıştır. ABD'de üretilen ısınmış bir versiyonu görmek istemiyorum. Son bir devam filmi önerebilir. Parmaklar kesişti. A*** G.

? Bu film oldukça sağlam bir B filmi gibi karşımıza çıkıyor. Yine de hoşuma gitti ve bir Hollywood yenilemesi veya devam filmi için daha fazla para yatırıldığını görmeyi kesinlikle umursamıyorum. Bu filmle ilgili en büyük sorunum, tüm hikâyenin aceleye getirilmiş olması. Hikâyenin daha detaylı anlatılması gereken unsurları saniyeler içinde ortaya çıktı, ancak bir daha asla bahsedilmedi. Bu filmin ihtiyaç duyduğu adaleti sağlamak için mini bir dizi olarak geri gelmesini çok isterim. Ayrıca jeneriğin sonundaki Paskalya yumurtasına bayıldım. F*** P.

? Evet hoşuma gitti. Ama bu filmin Fincher's Seven'ın tam bir kopyası olduğunu görebilen tek kişi ben miyim? Hatta baş dedektiflerin adı, tarzı ve tavrına kadar. Tek fark, bu filmin 7 ölümcül süper kahramanı değil, 7 ölümcül süper kahramanı olmasıdır. Hâlâ izlemeye değer. Ama aldanmayın, bu Seven değil. K**** H.

? Bu dublajı izlemeye başladım, aptalca olduğu için kapatmak üzereydim, ama sonra orijinal İspanyolca ve İngilizce altyazıları açtım, iyi ki yaptım. Çok benzersiz ve ferahlatıcı bir hikâye. Doğru yapılmış bir başlangıç ​​hikayesi. Teşekkürler film yapımcıları, lütfen bir devam filmi yapın. E*** E.

? Altyazılı Avrupalı ​​dedektif seri katil şeylerimi ve çizgi roman süper kahraman tarzımı seviyorum ve hepsi bu. Bakması harika, şık, gizemli ve mükemmel oyuncular. İnşa ediyor, inşa ediyor ve sizi bağlıyor. Kıvrımlar ve dönüşler geldiğini hiç görmedim. Bir film olduğunu düşünerek başladım ama bir dizi kadar iyi çalışıyor. Hiçbir şey görmedim ve sevdim. Bunu yapan herkese aferin. Öyleyse, tarzın ve cinayetlerin çözülmesini istiyorsanız, film budur. Gerçekten türünün tek örneği. M*** D.


Unknown Origins Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Güzel bir dram yapımı olduğunu düşündüğümüz Unknown Origins filmini sizin için inceledik. İşte Unknown Origins oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bazı bilgiler.


Javier Rey - David Valentín

Filmdeki başrol oyunculardan birisi olan Javier Rey bir İspanyol aktördür. Daha önceden Kokain Sahili, Velvet Hache, Velvet Colección ve Beyaz Kentin Sessizliği yapımlarından oynayan yakışıklı oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Javier Rey bu filmde bir seri katilin peşine düşen dedektif olan David Valentín karakterini canlandırmaktadır.

unknown origins david


Verónica Echegui – Norma

Filmdeki önemli oyunculardan biri olan Verónica Echegui bir İspanyol aktördür. Daha önceden Gizli Hedef, You're Killing Me Susana, Avcı'nın İntikamı ve Family United yapımlarında yer alan güzel oyuncu Goya En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne aday olarak gösterilmiştir. Verónica Echegui bu filmde ise Norma karakterini canlandırmaktadır.

unknown origins norma


Brays Efe - Jorge Elias

Filmdeki önemli oyunculardan bir diğeri olan Brays Efe bir İspanyol aktördür. Daha önceden Paquita Salas, One Way or Another, Cómo Sobrevivir a Una Despedida, Get Her... If You Can ve The Year of The Plague yapımlarında oynayan Brays Efe kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Brays Efe bu filmde ise bir seri katilin ipuçlarını çözecek olan Jorge Elias karakterini canlandırmaktadır.

unknown origins jorge

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.