Ucuz Abiye Elbise Nerede Alınabilir ?

Düğün ve mezuniyet sezonunda, sizde en yakın arkadaşınız ya da akrabanızın düğününde en şık kadınlardan biri olmak istemez misiniz ?
Ucuz Abiye Elbise Nerede Alınabilir ?

Haziran ayı okulların kapanması ile birlikte mezuniyetin ve düğünlerin habercisidir. Mezuniyette ya da düğünde kadınlar şık olmak için birbiriyle yarışır. İnsanlarda bunun için çok para harcanmalıdır düşüncesi vardır. Fakat biz size bunun tam tersinin mümkün olduğunu söylesek;

Artık tek gece giyeceğiniz abiye kıyafetlere dünyanın parasını vermek istemiyorsanız, ikinci el abiye kıyafetleri tercih etmeniz mümkün. Bu kıyafetler sadece özel günlerde giyildiği için bir kaç saatlik giyiliyor ve bir daha kullanılmamak üzere kadınların dolabın da yerini alıyor. Abiyelerinin dolabında kalmasını istemeyen kadınlar, internet üzerinden kıyafetlerini satışa sunarak hem belli bir miktar parayı geri almış oluyorlar hem de kıyefetlerin dolapta kalması yerine başka insanların yararlanmasını sağlıyorlar. Alıcılar ise artık her özel günde ayrı bir masraf yapmaksızın, internet üzerindeki bazı sitelerden uygun fiyata ikinci el abiye bulabiliyorlar.

Duygu FURUNCU / NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.