The Walking Dead: World Beyond Konusu ve Oyuncuları

Bu inceleme dizi içeriğimizde The Walking Dead: World Beyond dizisinin konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinme
The Walking Dead: World Beyond Konusu ve Oyuncuları

The Walking Dead: World Beyond Dizisi

Korku ve dram türüdeki yapım olan The Walking Dead: World Beyond Amazon’un çıkardığı dikkat çekici dizilerinden bir tanesidir. Son zamanlarda oldukça kaliteli işlere imza atan Amazon, bu diziyle de bu işlere bir yenisini daha eklemiş oldu. Dram türündeki kaliteli yapımlardan birisi olduğunu düşündüğümüz The Walking Dead: World Beyond dizisini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde The Walking Dead: World Beyond konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.


The Walking Dead: World Beyond Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Dizinin ilk bölümü 2 Ekim 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Yeni bölümleri hafta hafta yayınlanan The Walking Dead: World Beyond dizisi toplam 10 bölümden oluşmaktadır.

the walking dead world beyond yayın tarihi


2. İlk bölümleri itibariyle ilgi çekici bir yapım olduğunu düşündüğümüz The Walking Dead: World Beyond dizisi olumlu izleyici yorumları almaktadır.

the walking dead world beyond izleyici yorumları


3. Dizinin yazarlığını Scott M. Gimple, Matthew Negrete, Charlie Adlard, Dana Farahani, Siavash Farahani, Robert Kirkman, Rohit Kumar, Tony Moore, Elizabeth Padden ve Ben Sokolowski isimleri yapmıştır.

the walking dead world beyond yazarı


4. Dizinin yönetmenliğini ise Sharat Raju, Magnus Martens ve Fear the Walking Dead’in de yönetmenliğini yapan Dan Liu yapmıştır.

the walking dead world beyond yönetmeni


5. Dizinin oyuncuları arasında Aliyah Royale, Nico Tortorella, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Joe Holt, Aaron Snyder, Alexa Mansour, Hal Cumpston, Julia Ormond, Christina Marie Karis, Samantha Lorraine, Al Calderon ve Christina Brucato isimleri bulunmaktadır.

the walking dead world beyond oyuncular


6. Dizi kıyametten on yıl sonra Nebreska’da geçmektedir. Kıyametin ardından yeni nesil, korunaklı yerlerinden çıkıp yavaş yavaş dünyaya yayılmaya başlar.

the walking dead world beyond dizisinin konusu


7. Dizi kıyametin ardından yetişen ilk nesle odaklanıyor. Hayatta kalmayı başaran bir avuç insanın verdiği yaşam mücadelesi dizide anlatılmaktadır.

the walking dead world beyond konusu


8. Bilinen bir serinin devamı olması nedeniyle ve çok fazla alternatifinin olmaması sayesinde The Walking Dead: World Beyond dizisi zaman verilmesi gereken bir yapımdır. IMDb’den aldığı 5,4’lük puanla da bu durumunu desteklemektedir.

the walking dead world beyond imdb


The Walking Dead: World Beyond Hakkında İzleyici Yorumları

Fragmandan anladığım kadarı ile orijinal dizi iyice pembe diziye, Fear the Walking Dead daha da ucube bir şeye dönüşünce, bunları adam etmek yerine bir de Teen Age versiyon yapmışlar. Birkaç sene sonra da komedi versiyonu, müzikal versiyonu… Falan falan gelir herhalde. S*** D.

Salgından sonraki ilk kuşağı anlatacak olan dizi. Normalde çoluk çocuk izlemekten zerre haz etmiyorum ama ilk kuşağın sahip olduğu psikolojiyi de az buçuk merak etmiyor değilim. Zira bu keşmekeşin içinde büyümüş çocukların hayvandan pek bir farkı olmaz. Bakmayın siz Carl'a filan. N*** S.

The Walking Dead ve Fear the Walking Dead dizilerinde görmekten sıkıldığımız ''aman tanrım zombi! Ne yapacağım şimdi?'' mantalitesinde insanlardan ziyade, bu Dünya'da büyümüş, olaya hâkim gençlerin hikayesini anlatacak dizi. The Walking Dead dizilerini izlemeyi bırakalı çok oldu fakat hâlâ daha evrene yeni dizi ve filmler eklemeye çalışmalarını saygıyla karşılıyorum. C*** D.

İlk bölüm girişi ve sonu efsaneydi özellikle ''the civil republic military'' ayrıntısı oldukça cezbedici. Bu arada diziyi amazon prime videodan izleyebilmek de acayip efsane bir şey. The Walking Dead evrenini seven herkesin seveceğini düşünüyorum. İlk bölüm olarak belki bazı sahnelerde sıkıcı ama hikâye bakımından gayet içine çekiyor. İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim. K**** T.

Evet, biraz daha çocukça, daha az aksiyon var, ama aktörler o kadar da kötü değil. İnsanların burada yazdıklarını görüyorum, izlemesi kolay ve hikâyeye bağlanabilirsiniz. Ama bence hikâye kendi kendine açılacak. Bence izlemek komik ve hikâye o kadar da kötü değil. R*** N.

Dereceye uygun dizi. The Walking Dead’in aynı dünyasında geçtiği için eleştirmiyor ama TWD'den daha iyi değil. Çoğu bu yüzden kötü yorum yapmış. Çünkü ana diziden daha iyi olmasını istiyor. Diziyi şimdiden diğerleriyle karşılaştırmayın. Dizi ve yeni karakterler hâlâ gelişiyor. The Walking Dead’in başlangıcıyla da aynı. T**** G.

IMDb hakkında daha önce hiç inceleme yazmadım ama sadece en kötü derece ve bunun aldığı yorumlar karşısında şaşkınım. İlk 2 bölüm TV'deki en harika şeyler mi? Hayır. Ama kesinlikle korkunç değil. Aslında yarı yarıya iyi. Walking Dead Universe’ye farklı bakışlardan zevk alıyorum. Ve dizinin geri kalanını dört gözle bekliyorum. J*** B.

İlk bölüm bir giriştir. Gösteri, izleyicilere bu özel Walking Dead dünyasına özgü arka plan bilgisi veriyor. Açıkça zombi kıyametini anlıyoruz, ancak burada bir başlangıç ​​seviyesinin ayarlanmasına ihtiyacımız var. Ve anlıyoruz. Fear WD’e yaptığım gibi diziye bir şans veriyorum. Bu şovun izleme listemde Fear'dan daha uzun sürmesini umalım. Ve umalım ki Scott Gimple, seyirci kazanma şansı olmadan onu yok etmesin. M*** K.


The Walking Dead: World Beyond Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Dram ve korku türündeki yapımlardan birisi olan The Walking Dead: World Beyond dizisinde yer alan oyuncuları sizin için inceledik. İşte The Walking Dead: World Beyond oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Aliyah Royale - Iris Bennett

Dizideki başrol karakterlerden birisi olan Aliyah Royale bir Amerikalı aktördür. Daha önceden The Red Line, War Paint, Attached at the Soul ve Rescuing Madison gibi yapımlarda yer alan genç oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Aliyah Royale bu dizide kıyametten sonra yaşayan Iris Bennett karakterini canlandırmaktadır.

the walking dead world beyond Iris


Nico Tortorella - Felix Carlucci

Sinema kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Nico Tortorella bir Amerikalı aktördür. Daha önceden Younger, Çığlık 4, The Beautiful Life ve The Fallowing yapımlarında yer alan yakışıklık oyuncu gelecek vaat eden aktörlerden birisidir. Nico Tortorella dizide zombi istilasından on yıl sonra yaşayan Felix Carlucci karakterini canlandırmaktadır.

the walking dead world beyond felix


Annet Mahendru – Huck

Dizideki önemli oyunculardan birisi olan Annet Mahendru bir Afganistan asıllı aktördür. Daha önceden Yarından Kaçış, The Americans, The Romanoffs ve The Blacklist yapımlarında yer alan güzel oyuncu sinema kariyerinde iyi bir şekilde ilerlemektedir. Annet Mahendru bu dizide kıyamet dedikleri zombi istilasından 10 yıl sonra hayatta kalmayı başaran Huck karakterini canlandırmaktadır.

the walking dead world beyond huck

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.