The Walking Dead 8. Sezonu Başladı

Televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en çok izlenen dizilerinden biri olan 'The Walking Dead' 8. sezonu ile uzun bir aranın ardından geri döndü.
The Walking Dead 8. Sezonu Başladı

Milyonlarca izleyicisi olan 'The Walking Dead' dizisi, 8. sezonu ile ekranlara dönüş yapıyor. İlgiyle takip edilen dizinin bu sezonu 16 bölümden oluşuyor.

walking-dead-gif5

İki parça halinde yayınlanacak dizi geçmiş yıllarda olduğu gibi, bu yılda yılbaşında ara verecek ve Şubat'ta tekrar yayınlanıyor. Çizgi roman serisinden televizyon dünyasına aktarılan ünlü dizi, bir grup insanın zombilere karşı olan mücadelesini konu alıyor. Fakat geçen sezondan itibaren ağırlıklı olarak gruplar arası çatışmanın yaşandığı dizinin, yeni sezonu heyecanla bekleniyor.

walking-dead-gif9

Alexandria ile Kingdom arasında yaşanacak olan savaş, kaldığı yerden devam ediyor. Rick ve Negan arasında geçen amansız mücadele bu sezona damgasını vuracağa benziyor.

 7. sezonu büyük bir heyecan içerisinde biten dizi, bu sezonda muhteşem bir geri dönüş yapıyor. Filmin yapımcıları ise bu sezon ana karakterlerden bir çoğunun sürprizler yaşayacağını söylüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.