Amazon Prime Yapımı The Tomorrow War İncelemesi, İzleyici Yorumları ve Oyuncu Kadrosu

Online dizi ve film izleme platformu Amazon Prime'ın orijinal yapım bilim kurgu filmi The Tomorrow War'ı detaylıca inceledik. Bu içeriğimizde sizlere film hakkında hiç bir yerde bulamayacağınız ilginç bilgileri ve izleyici yorumlarını sunacağız.
Amazon Prime Yapımı The Tomorrow War İncelemesi, İzleyici Yorumları ve Oyuncu Kadrosu

The Tomorraw War Filmi Hakkında Bilgiler

Amazon Prime Video üzerinden izleyicilere sunulan en yeni filmlerden biri olan The Tomorrow War hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu incelem film içeriğimizde bilim kurgu türünün en yapımları arasına gireceğini düşündüğümüz The Tomorrow War hakkında izleyici yorumları, oyuncu kadrosu ve konusu hakkında bilgiler veriyoruz. İşte son günlerin gözde filmlerinden biri olan The Tomorrow War hakkında ilginç bilgiler.


1. Amerikan yapımı bu bilim kurgu ve fantastik türdeki filmde 2051 yılında yaşanan bir uzaylı savaşı zamanda yolculuk konuları işleniyor. Senaryoya göre tüm dünya devletlerinin uzaylı istilacıların karşısında birleştiğini görüyoruz.

The Tomorrow War Hakkında Bilgiler


2. Filmin bir sahnesinde Dünya liderlerinin vatandaşlarına ve insanlığa yönelik çağrıda bulunduklarını görüyoruz. Uzaylılara karşı birlik olma ve dünyayı koruma çağrısında bulunanlardan biri de Türkiye Cumhuriyeti Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır.  

The Tomorrow War Hakkında Bilgiler


3. Animasyon türünde eserleri ile tanınan başarılı yönetmen Chris Mckay imzalı filmin başrolünde ise Galaksinin Koruyucuları filminden tanıdığımız Chris Pratt'i görüyoruz. Bu arada Chris Pratt'ın The Passenger isimli filmini de mutlaka izlemelisiniz.

The Tomorrow War Hakkında Bilgiler


4. Filmin adından da anlaşılacağı üzere konu yarının savaşı, geleceğin savaşı minvalinde bir senaryoyu işliyor. Filmde fantastik bir anlatım olduğunu söyleyebiliriz ancak yaşanılanlar hiçbir zaman olmayacak şeyler de değil. Kim bilir belki de 2051 yılında bir uzaylı istilası ile karşı karşıya kalabiliriz.

The Tomorrow War Hakkında Bilgiler


5. Filmin konusu şöyle ki 2051 yılında insanlık uzaylı istilacılara karşı büyük bir savaşı kaybediyor ve dünya yok oluşa sürükleniyor. Bu sırada zaman yolcuları 30 yıl geriye giderek dönemin devlet başkanlarından ve ileri gelenlerinden yardım istiyor. Amaç ise 30 yıl önceki aklı, gücü ve insan sayısını kullanarak dünyanın geleceğini kurtarmaktır.

The Tomorrow War Hakkında Bilgiler


6. The Tomorrow War isimli filmin ana karakteri Dan Forester isimli bir adam. Uzaylılara karşı en önde savaşan ve zaman yolculuğu sayesinde geçmişe haber gönderen karakterimiz çok sevdiği kızını ve dünyayı kurtarabilmek amacıyla bu kadar işi yapıyor.

The Tomorrow War Hakkında Bilgiler


7. Oyuncu kadrosunda Chriss Pratt, Yvonne Strahovski ve JK Simmons gibi tanınan aktörlerin yer aldığı film IMDb'de aldığı 6.7'lik iyi puanla kaliteli bir yapım olduğunu kanıtlıyor.

The Tomorrow War Hakkında Bilgiler


The Tomorrow War Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Amazon Prime Video üzerinden izleyicilere sunulan bu bilim kurgu ve aksiyon filmini izlemeden önce film hakkında izleyici yorumlarına göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Merak etmeyin izleyici yorumlarında herhangi bir spoiler yoktur.

İzleyici 1:

Bir yere kadar güzel ilerlediğini düşünüyorum, elbette mantık hataları var ama bilim-kurgu filmlerinde çok fazla mantık aramıyorum, keyif alarak izledim.  

İzleyici 2: 

aksiyon sahnelerini beğendim, mevzu bilim kurgu olunca çok da mantık beklememek lazım tabi bolca mantık hatası vardı filmde ama pandemi sürecinde seyrettiğim en iyi filmdi dersem yalan olmaz özellikle de a quiet place 2 ve tenet gibi hayal kırıklıklarındansonra sonra gayet iyi vakit geçirdim.

İzleyici 3:

tenet gibi saçmalık ötesi bir filmi izledikten sonra bu film yanında sanat eseri gibi durur... ben gayet eğlenerek izledim bilim kurgu filmi olunca her türlü izlenir benim için...

İzleyici 4:

yüzde 80 aksiyon, yüzde 20 bilim kurgu içeren film. aksiyon konusunda bence iyiydi, bilim kurgu konusunda ise fikir güzel olsa da anlatım vasat altı kaldı. belki konuyu düzgün anlatamamaktan kaynaklı bilemiyorum. ama bazı sahneler fragman mantığıyla yapılmış gibiydi, çekimlerde öyle kesmeler yapmışlar ki görüntünün sürekliliğini bozmuşlar. tak tak geçiyor sahneler niyeyse. izlenir mi? bence izlenir, biraz uzun daha kısa olabilirmiş, onun dışında kendini izleten bir film

İzleyici 5:

son yıllarda izlediğim en güzel bilimkurgu filmi diyebilirim. konusu genel olarak edge tomorrow gibi gözükse de sürükleyici bir hikayesi var.
başrol oyuncusu will smith olsaydı sanki daha başarılı bir film olurdu gibime geliyor. bir sahnede ismi de geçiyor zaten.


The Tomorrow War Filmi oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve ilk bakışta oldukça iyi bir izlenim yaratan filmin oyuncuları hakkında bu bölümde bilgiler vereceğiz. İşte The Tomorrow War filminin başrolleri kimdir? sorunun cevabı...

Chris Pratt - Dan Forester

The Tomorrow War Hakkında Bilgiler

Galaksinin Koruyucuları, Jurassic World ve Park ve Bahçeler filmlerinde başrolde gördüğümüz başarılı oyuncu The Tomorrow War filminde de ana karakteri canlandırıyor. Film Chriss Pratt'ın canlandırdığı Dan Forester karakteri üzerinden anlatılıyor. Eski bir asker olan Dan Forester istila sırasında göreve çağırılıyor. İlk başlarda gitmek istemeyen Dan dünyanın yok oluşa doğru sürüklendiğini görünce harekete geçiyor. 


Yvonne Strahovski - Colonel Muri Forester

The Tomorrow War Hakkında Bilgiler

The Hand Maid's Tale ve Dexter gibi dizi dünyasına damga vuran yapımlarda rol alan güzel aktör Yvonne Strahovski The Tomorrow War filminde de önemli bir rolde görev alıyor. Başarılı aktörü Colonel Muri Forester karakteriyle savaş meydanlarında boy gösterirken görüyoruz. Oyunculuk performansına gelince biraz beklentinin aşağısında kalan başarılı aktör yine de filme heyecan katıyor diyebiliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum