The Third Day Konusu ve Oyuncuları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

HBO’nun yeni yapımlarından birisi olan The Third day hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu yazımızda sizlere The Third Day dizisinin konusunu, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri sunacağız. İşte detaylar…
The Third Day Konusu ve Oyuncuları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

The Third Day Dizisi

Dram ve gizem türündeki bir dizi olan The Third Day HBO’nun son zamanlarda çıkartmış olduğu dikkat çekici yapımlarından bir tanesidir. Son zamanlarda oldukça kaliteli yapımlar ortaya çıkaran HBO yavaş yavaş izleyicilere kendini göstermektedir. Gizem odaklı dizileri sevenler için iyi bir yapım olduğunu düşündüğümüz The Third Day’i inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde The Third Day hakkında bilgileri, konusunu, incelemesini, izleyici yorumlarını ve oyuncu kadrosunu derledik.


The Third Day Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. İlk bölümü 14 Eylül’de yayınlanan The Third Day dizisinde şu ana kadar 3 bölüm yayınlanmıştır. Toplam 6 bölümden oluşacak olan dizinin şu ana kadar gösterilen bölümler beğenilmiştir.

the third day yayın tarihi


2. Dizinin evrenini yakın zamanda çıkan Utopia dizisinden bildiğimiz Dennis Kelly ve Felix Barret oluşturmuş. Yazarlığını ise Kit de Waal ve Dean O'Loughlin isimleri yapmıştır.

the third day yazarı


3. Dram türündeki The Third Day dizisinin yönetmeliğini ise Swallows and Amazons ve Misbehaviour yapımlarının da yönetmenliğini üstlenen Philippa Lowthorpe ve Marc Munden yapmıştır.

the third day yönetmeni


4. Gizem dolu sahneleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen bu dizinin başrolünde Jude Law, Emily Watson ve Naomie Harris isimleri vardır. Oyuncu kadrosunda ise John Dagleish, Mark Lewis Jones, Joe Blakemore, Amer Chadha-Patel, Katherine Waterston, Freya Allan, Börje Lundberg, Stanley Auckland, Will Rogers ve Tom Lawrence isimleri bulunmaktadır.

the third day oyuncu kadrosu


5. Dizi Sam’in İngiltere kıyısında bulunan kendini gizlemli bir adaya olan seyahatini ve burada karşılaştığı ada halkı ile olan ilişkisini anlatmaktadır. Sam adada yaşamaya başlayınca yavaş yavaş oraya adapte olur.

the third day konusu


6. Zamanla bu adadaki ritüellere de dahil olan Sam’in gerçeklikle hayal dünyası arasındaki sınırlar ortadan kalkar. Adadaki yerliler ise yaşamlarını ve adanın bütünlüğünü korumak için her şeyi yapmaya hazırdır.

the third day dizisinin konusu


7. Gizem türündeki dizilerden farklı bir bakış açısıyla izleyicilerin karşısına çıkan The Third Day son zamanlarda çıkan değer şans tanınması gereken yapımlardan birisidir. The Third Day IMDb’den aldığı 6,7’lik puanla da zaman verilebilecek bir dizi olduğunu kanıtlamıştır.

the third day imdb


Gizem Türündeki The Third Day Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

Utopia'yı çeken Marc Munden abimizin üç bölümünü çektiği HBO Max mini dizisi. Haliyle muazzam bir görsel şölen vadediyor yapım. Ancak bu türden korku-gizem yapımları haftalık takip etmeye pek uygun değil, bittikten sonra Binge Watch şeklinde izlenmeli. D*** D.

IMDb'de bir HBO dizisinden pek de beklenilmeyecek şekilde 7 puan gibi ortalama bir notla açılışı yapan Jude Law'ın başrolde olduğu dizi. Fragmanından konusu itibariyle bünyemde merak duygusu yaratmıştı. Puana rağmen bir şans vereceğim bakalım. J*** P.

İlk bölüm itibariyle, ben ne izliyorum öyle dedirtti. Jude Law var diye "ooo süper, izlerim ben bunu" diye düşünerek başladım. Ama bölümün sonlarına dek bir sinir bozukluğu, pis bir gerilim vardı hemen her sahnede. Lakin renkler öyle bir kullanılmış ki, nefis bir izleyiş keyfi veriyor insana. Merak duygusunu kamçılıyor ilk bölüm. Sulu boya bir manzara tablosu gibi. Renkler ve manzara müthiş, ama sanki bir vahşet saklıyor gibi. Bakalım göreceğiz. M*** T.

Gerildim, ne izledim ki şimdi ben oldum tabii henüz ilk bölüm. Yapımcılarında Brad Pitt’i gördüm bu arada. Jude Law ne iyi oyuncusun öyle, ağır gizem ve gerilim salmışlar daha ilk bölümden, kaliteli görünüyor, bakalım neler olacak. K*** G.

Başarılı bir ilk bölümdü. Özellikle kapanan yol fikri hoşuma gitti. Ben de başka yapımları hatırladım izlerken. Özellikle Midsommar aklıma geldi. İkinci bölümü merakla bekliyorum. Bu bile yeterli. K*** E.

HBO menşeili Jude Law abimizin yüzü hürmetine başladığım ve ilk bölümün ilk 10 dakikasında iyi ki izlemeye başlamışım dediğim gizem serisi. Hareketli kamera, mekân seçimi, olayların geçtiği ev veya barın dizaynı, ağaçların üzerinde beliren efektler kısaca yapım on numara. Çok iyi bir ekibin ilk sezonda çalıştığını ve eteklerindeki her şeyi döktüklerini fark ettim. T*** İ.

Vay vay vay. Yıllar sonra teoriler ürettiren, heyecanlandıran, geren bir dizi çekmeyi başarmış adamlar. İlk 3 bölümü izledim ve gelecek bölümlerin daha çok şeye gebe olacağını düşünmekteyim. J*** T.

İkinci mini dizi de mükemmel başladı. Elbette Marc Munden'in elinin değdiği ilk mini dizi ve 12 saatlik canlı bölüme kıyasla yönetmenlik baya tırtlaşmış ama senaryoyu sağlam Twistlerle bağlayacaklar anlaşılan. Öyle deneysel bir iş yapıp bırakmadılar. D*** D.


The Third Day Dizisi Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Dram gizem türlerini kaliteli bir şekilde işleyen ve başrolünde Jude Law olan The Third day dizisinde yer alan önemli karakterleri sizin için inceledik. İşte The Third Day oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Jude Law – Sam

Dizinin ilk üç bölümünün ana karakterini canlandıran Jude Law’ı Sherlock Holmes, The Young Pope ve Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları yapımlarından tanımaktayız. Başarılı bir sinema kariyeri olan Jude Law bir İngiliz aktödür. Bu dizide İngiltere kıyısında bulunan bir adaya seyahat eden ve burada maceralara atılan Sam karakterini canlandırmaktadır.

the third day sam


Emily Watson – Mrs Martin

İyi bir sinema kariyeri bulunan Emily Watson kendisine verilen rolü en iyi şekilde oynayan bir İngiliz aktördür. Kendisini daha önceden oynadığı The Theory of Everything, Kitap Hırsızı, Apple Tree Yard ve Chernobyl yapımlarından tanımaktayız. Bu dizide bir işletmede çalışan Mrs Martin karakterini canlandırmaktadır.

the third day martin


Naomie Harris – Helen

Sinema kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Naomie Harris bir İngiliz aktördür. Daha önceden Ay Işığı, Rampage: Büyük Yıkım ve Black and Blue yapımlarından tanıdığımız Naomie Harris başarılı bir oyuncudur. Naomie Harris kaliteli oyunculuğu sayesinde İngiliz Bağımsız Film Ödülleri - Variety Ödülü, Satellite Film Dalında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü ve Glamour Kadın Film Oyuncusu Ödülü gibi ödüllere layık görülmüştür. Bu dizide sevdikleriyle beraber macera yaşamak isteyen Helen karakterini canlandırmaktadır.

the third day helen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.