The Right Stuff Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Disney+’ın yeni yapımlarından olan The Right Suff hakkında detaylı bir araştırma yaptık. Bu yazımızda sizler için The Right Suff konusunu, oyuncularını, hakkında bilinmesi gerekenleri ve izleyici yorumlarını derledik. İşte detaylar…
The Right Stuff Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

The Right Stuff Dizisi

Dram ve tarih türündeki bir yapım olan The Right Suff yeni çıkan Disney+ dizilerinden birisidir. Son zamanlarda çıkardığı yapımlarla dikkat çekmeyi başaran Disney+, bunun gibi yapımlarla da izleyicileri kendisine çekmeye başlamıştır. Tarihi olayları anlatma konusunda güzel bir yapım olduğunu düşündüğümüz The Right Suff dizisini inceledik. Sizin için incelediğimiz bu inceleme dizi içeriğimizde The Right Suff konusunu, oyuncularını, incelemesini, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.


The Right Stuff Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Dizi 9 Ekim 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşmuştur. Toplam 8 bölüme sahip olan The Right Suff dizisi izleyicileri tarafından beğenilen bir yapım olmuştur.

the right stuff yayın tarihi


2. İzlemeye değer hikâyesiyle ve iyi bir şekilde sergilenmiş olaylarıyla The Right Suff dizisi tarih türündeki sayılı güzel yapımlar arasında yerini almıştır.

the right stuff izleyici yorumları


3. Dizi Tom Wolfe'nin 1979 tarihinde yayınlanan aynı adlı romanına ve Mark Lafferty’nin 1983’te izleyicilerle buluşan filmdeki olaylarına dayanmaktadır.

the right stuff uyarlama


4. Dizinin yazarlığını Castle Rock yapımından bildiğimiz Vinnie Wilhelm, Philip Kaufman, Howard Korder, Lizzie Mickery Danielle Roderick, Ameni Rozsa ve Will Staples isimleri yapmıştır.

the right stuff yazarı


5. Dizinin yönetmenliğini Andrew Bernstein, Nick Copus, John David Coles, Louise Friedberg ve The Americans yapımından bildiğimiz Chris Long isimleri yapmıştır.

the right stuff yönetmeni


6. Dizinin oyuncuları arasında Patrick J. Adams, Patrick Fischler, Eric Ladin, James Lafferty, Shannon Lucio, Jake McDorman, Colin O'Donoghue, Jackson Pace, Eloise Mumford, Aaron Staton, Micah Stock, Michael Trotter ve Nora Zehetner isimleri bulunmaktadır.

the right stuff oyuncuları


7. Dizi ABD ve SSCB arasındaki uzay yarışını anlatmaktadır. 1958 yılında SSCB uzay savaşının kazanan tarafındadır. ABD hükümeti bu durumu tersine çevirmek için NASA’ya Mercury programını geliştirme görevi verir.

the right stuff konusu


8. Amerikanın usta pilotları, deneysel uçakları ve füzeleri test etmenin yanında bir de ilk Merkür astronotu olmakla görevlendirilir. 7 kişilik olan bu ekip kısa süre içerisinde bir ulusal kahramana dönüşür.

the right stuff hikayesi


9. Kaliteli oyunculuğa ve iyi kurgulanmış olaylar zinciriyle The Right Stuff dizisi zaman ayrılması gereken bir yapım olduğunu kanıtlamıştır. The Right Stuff ayrıca IMDb’den aldığı 6,5’lik puanla da bu durumunu kanıtlamıştır.

the right stuff imdb


The Right Stuff Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

? Tüm Mercury + olaylarını hatırlayacak kadar uzun yaşadım, bu nedenle genç nesiller için bu sıkıcı olabilir. Şimdiye kadar dizileri ve oyuncuları seviyorum ama Merkür, İkizler ve Apollo'da uçan Shirra'nın daha fazlasını görmek isterim. Shepard, Glenn ve Cooper'dan başka astronotları da görmek isterim. Sonuçta tüm Merkür Astronotları hakkında olması gerekiyordu! L**** D.

? Gerçek bir hikâyeye dayanan filmleri veya şovları izlemeyi seviyorum ama böyle birini hiç görmedim. Bu dizi, karakterlerin yaşamlarının derinliklerine iniyor, bu yüzden onu bir diziye dönüştürüyorlar. Şöhret kazandıktan sonra hayatlarının nasıl değiştiğini ve yaşam sorunlarını gösterir. Zirveye nasıl geldiklerinden ve zirvede olmanın hayatlarını asla olmayacağını düşünmedikleri bir şeye dönüştürdüğünden bahsediyor. Bu senin fikrin olduğu için seveceğini söyleyemem ama bir şans verirdim. 10 vermem çünkü mükemmel değil ama gerçekten çok iyi. K**** P.

? Hayır, kitap değil. Hayır, bu film değil. Bu başka bir şey. Bu seri, orijinal yedi Merkür astronotunun seçilmesinden önceki tüm olaylardan vazgeçti. Bu, Chuck Yeager, Muroc, Pancho Barnes ve Happy Bottom Riding Club'ın bu seride olmadığı anlamına geliyor. Telafi etmek için, 21. yüzyıl CGI efektleri ve son derece rekabetçi Merkür astronotları arasında bazı yeni, yarı icat edilmiş kişilerarası ilişki komplikasyonları ve Wolfe kitabı yazdıktan sonra meydana gelen olaylar için ek bölümler vaadi elde edersiniz. Şimdiye kadar, aynı konu materyali, kısaltılmış ve bir belgesel drama olarak yapılmış. S** L.

? Bu TV şovu 80'lerin filminden hiçbir şey alamaz- ki bu her zaman 80'lerin filmlerinin bir işareti olarak kalacak. Bu kitaba dayanıyor, ancak kişisel yaşamlara ve Merkür 7’lisinin arkasındaki itici güçlere daha fazla odaklanarak kendi yolunu çiziyor. Bence bu, TV dizisini filme tamamen farklı yerleştiriyor. Oyunculuk mükemmel- her yerde yıldız bir oyuncu. Sadece 2 öncüye odaklanmak yerine, diğer 5 hakkında daha fazlasını öğrenebilmek harika. Önümüzdeki 6 bölümü ve olası bir diziyi gerçekten dört gözle bekliyorum 2. S*** T.

? Bu şovun ilk bölümlerini Cuma günü yayınlandığında izledim ve hayal kırıklığına uğramadım, fantastikti. Oyuncular, bu 7 harika erkek hikâyesini hayata geçiren ilgili rollerde harikaydı. Benim için öne çıkan şey Kaptan Gordon Cooper'ı canlandıran Colin O'donoghue'du. Role hazırlanmak ve aksanı öğrenmek için yalnızca iki günü olduğunu düşünerek Gordo'da inanılmaz bir iş çıkardı ve gerçekten hak ettiği takdiri elde ettiğini umuyorum gösterideki rolü için. Bu dizinin geri kalanını gerçekten dört gözle bekliyorum. J*** M.

? Daha az "Hollywood" parıltısı olmasını umuyordum. Aynı eski ve yorgun kişilerarası temalar. Diziyi "doğru şey" olduğu için izleyeceğim. Sadece 2 bölüm izledim ve çoğu zaman bu diziler hikâye ilerledikçe yollarını bulabiliyor. Yine de Doğru Şeyler'i tavsiye ederim. Oyunculuk oldukça iyi. D*** K.

? Üç bölüm içerisindeyim ve köşeyi dönmesini bekliyorum ama şimdiye kadar olmadı. Bu, erkeklerin ve Merkür programının gerçek geçmişi ve bu bölümde kimin kiminle yattığı hakkında daha az şey var. P** D.

? Orijinal filmi izledim ama yıllar önce çok uzun olduğunu hatırlıyorum. Bu uyarlamadan çok keyif alıyorum. Epizodik formatı ve olay örgüsünü genişletmek ve astronotların eşleri gibi gözden kaçmış olabilecek karakterleri eklemek için daha fazla yer olması gerçeğini sevdim. Bence bu versiyonda daha canlı ve açıkçası, sadece dekoratif destekleyici karakterler olarak tasvir edilmekten çok daha güçlü. Oyunculuk harika, özellikle Patrick Adams, Colin O'Donaghue ve Eloise Mumford. Bilimin inkâr ettiği bu kadar çok şeyin olduğu bir zamanda yaşadığımız için hikâye çok zamanında. N*** V.


The Right Stuff Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Tarih ve dram dolu bir hikâyesi olan The Right Stuff dizisinde yer alan oyuncuları sizin için inceledik. İşte bir NASA hikâyesi olan The Right Stuff dizisinin oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilinmesi gereken bilgiler.


Patrick J. Adams - John Glenn

Dizideki başrol oyunculardan birisi olan Patrick J. Adams bir Kanadalı aktördür. Daha önceden Suits, Clara, Car Dogs, Room for Rent, Rosemary’s Baby ve Sneaky Pete yapımlarında yer alan yakışıklı oyuncu kariyerinde hızla ilerlemektedir. Patrick J. Adams bu dizide Merkür programına seçilen bir savaş pilotu olan John Glenn karakterini canlandırmaktadır.

the right stuff john


Patrick Fischler - Bob Gilruth

Dizideki önemli oyunculardan biri olan Patrick Fischler bir Amerikalı aktördür. Daha önceden Mad Men, Bir Varmış Bir Yokmuş, Lost ve Southland yapımlarında yer alan Patrick Fischler kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Patrick Fischler bu dizide Merkür programında yer alan Bob Gilruth karakterini canlandırmaktadır.

the right stuff bob


Eric Ladin - Chris Kraft

Dizideki bir diğer önemli oyunculardan biri olan Eric Ladin bir Amerikalı aktördür. Daha önceden The Killing, The Brink, Annabelle, For All Mankind, Wolves at the Door ve Rebirth yapımlarında yer alan başarılı oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Eric Ladin bu dizide Chris Kraft karakterini canlandırmaktadır.

the right stuff chris

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.