The Forty Year Old Version Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerkenler

Netflix’in yeni yapımlarından birisi olan The Forty Year Old Version hakkında sizin için detaylı bir inceleme yaptık. Bu inceleme film içeriğimizde The Forty Year Old Version konusunu, oyuncularını, ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.
The Forty Year Old Version Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerkenler

The Forty Year Old Version Filmi

Dram ve komedi türündeki bir yapım olan The Forty Year Old Version son zamanlarda çıkan Netflix yapımlarından bir tanesidir. Son zamanlarda komedi ve diğer türlerle karışım yapımlarına önem veren Netflix yönetimi, bu filmle de bu amacını devam ettirmektedir. Komedi türündeki güzel yapımlardan biri olduğunu düşündüğümüz The Forty Year Old Version filmini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde The Forty Year Old Version filminin konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.

The Forty Year Old Version Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1- Film 2 Ekim 2020 tarihinde izleyicilerle buluşmuştur. Toplam 2 saat 9 dakika uzunluğunda olan The Forty Year Old Version filmi izleyicilerine bu süre zarfında kaliteli bir hikâye sunmuş olduğunu düşünüyoruz.

The Forty Year Old Version tarihi


2. Son zamanlarda kişiler üzerinde daha çok yapım üretmeye başlayan Netflix, bu filmle de ürettiği içeriklerine bir yenisini daha eklemiştir.

The Forty Year Old Version netflix


3. Filmin yazarlığını ve yönetmenliğini aynı zamanda başrolde olan Radha Blank yapmıştır. Radha Blank daha önceden She’s Gotta Have It, Timeless ve All Rise yapımlarında yer almıştır.

The Forty Year Old Version yönetmeni


4. Filmin oyuncuları arasında Radha Blank, Oswin Benjamin, Peter Kim, Imani Lewis, Haskiri Velazquez, Reed Birney, Welker White, Antonio Ortiz, Jacob Ming-Trent, T.J. Atoms, Andre Ward ve Mina Joo isimleri yer almaktadır.

The Forty Year Old Version oyuncuları


5. Film 40 yaşında rap şarkıcısı olarak kendisini yeniden keşfetmeye çalışan ve sanatla sesini duyurmaya çalışan hayatı boyunca şans gülmemiş bir New Yorklu oyun yazarının hikâyesini konu almaktadır.

The Forty Year Old Version konusu


6. Radha hayatında istediği başarılı gerçekleştirememiş bir tiyatro yazarıdır. Artık hayatını değiştirmek isteyen Radha, 40. yaşına girmeden önce büyük bir sıçrama gerçekleştirmek ister. Ancak başarılı olmak için son şansı gibi görünen işler de yolunda gitmemeye başlar.

The Forty Year Old Version filminin konusu


7. Radha artık kendini yeniden yaratmaktan başka şansının kalmadığını anlar. Kendini yeniden bulacağı alan ise rap şarkıcısıdır. Radha, bundan sonra RadhaMUSPrime adıyla bir rap şarkıcısı olmak için adım atar.

The Forty Year Old Version hikaye


8. Güzel bir hikâyeyle ve ne olacak diye beklediğiniz sürükleyici olaylar zinciriyle The Forty Year Old Version filmi severek izleyebileceğiniz yapımlardan birisidir. IMDb’den aldığı 7,0’lık puanla da zaman ayrılması gereken bir yapım olduğunu kanıtlamıştır.

The Forty Year Old Version imdb


The Forty Year Old Version Hakkında İzleyici Yorumları

Ocak ayında Sundance'te bu filmi gözden geçirdim ve hâlâ yılın en sevdiğim ikinci filmi. TFYOV'un Netflix'e düşmesini bekleyemiyorum. V*** S.

Dostum, bu film harikaydı! Mükemmel! Tamamen yerinde. Ekranda düz bir sanat. Hip hop ile büyüyen bir şair olarak. Bu benim için eve döndü, teşekkürler Radha. Bu hikâyeyi anlattığın için seni seviyorum Kraliçe. G**** P.

Bu inanılmazdı, tüm bunlara ilham veriyordu! Başka sıfatlarla gelmek için çok heyecanlıyım! Tekrar izlemek istiyorum! Aslında müziği duyabildim ve hissedebildim! QOTR ateşliydi! Harika iş! Onu sevdim! I**** L.

Bu film kesinlikle harika. 2 saat sürebilir ama 1 saat 20 dakika gibi geldi. Baştan sona büyüleyici ve eğlenceli. Gerçekten iyi komedi oyunculuğu, harika yönetmenlik, parlak bir gömlekle dolu ve eğer bu 90'lar olsaydı OST'yi CD’den satın alırdım. %100 izlemeli. L*** F.

70 yaşında beyaz bir adam olarak şunu söylemeliyim: bunun benim fincan çayım olacağından pek emin değildim. Çok mutluyum, yüksek bir meta skoru gördüm ve bir şans verdim. Çok fazla yer kapladı. Yıldız ve yardımcı oyuncular harikaydı. Harika mizah. Filmin keyfini çıkarın! J**** H.

Sadece başlığı ve filmi hâlâ çok fazla analiz ederek bu olağanüstü filmi kaç kişinin kaçıracağını merak ediyorum. Harika oyuncular! Harika yazı! Harika sinematografi! Ana karakter (Radha Blank) aynı anda hem gülüp hem tezahürat yapmanı sağlayacak! Z**** C.

Bu film, varlığımın dokusuna karmaşık bir şekilde dokunmuş gibi geldi. Hikâyem gibiydi. Boş, siyah bir kadının zihnindeki her kirli çamaşır parçasını havalandırır ve bunu benzersiz, gerçek ve pişmanlık duymadan yapar. Bu film gerçek bir ilham kaynağıdır ve kendini kabul etme mücadelesindeki güzelliği ve yaşamın, ölümün ve kim olduğunuza sadık kalmanın kafa karışıklıklarını ele alır. Bu film bana rağmen benim için yapılmış gibi geldi. Teşekkür ederim. G*** S.

Sanırım bu filme aşığım! 90'ların sanat çocuğu olsaydın, onu severdin. 90'ları bile hatırlamıyorsanız ama bir sanatçı olarak mücadele etmiş olabilirseniz, onu seveceksiniz. Karmaşık, garip, komik ve güzel bir insan deneyimini takdir eden biriyseniz, onu seveceksiniz! A***** R.


The Forty-Year-Old Version Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Komedi ve dram türünü kaliteli bir şekilde bir arada işleyen sayılı yapımlardan birisi olan The Forty-Year-Old Version filminde yer alan oyuncuları inceledik. İşte sizin için hazırladığımız The Forty-Year-Old Version oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Radha Blank – Radha

Kariyerinde başarılı adımlarla ilerleyen Radha Blank bir Amerikalı film yapımcısı ve aktristir. Daha önceden She’s Gotta Have It, All Rise ve Timeless yapımlarında yer alan Radha Blank bu film sayesinde 2020 Sundance Film Festivali'nde ABD Dramatik Yarışma Yönetmenliği Ödülü'nü kazandı. Radha Blank bu filmde 40 yaşına basmadan güzel işler başarmak isteyen bir siyahi kadın olan Radha’yı canlandırmaktadır.

The Forty-Year-Old Version Radha


Oswin Benjamin – D

Müzik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Oswin Benjamin bir Amerikalı şarkıcıdır. Hip-Hop/Rap tarzı şarkılar söyleyen Oswin Benjamin Goldfrey ve G.I.T.U albümlerinin sahibidir. Oswin Benjamin’in yer aldığı tek sinema projesi bu filmdir. Oswin Benjamin bu filmde bir müzik stüdyosu olan D karakterini canlandırmaktadır.

The Forty-Year-Old Version D

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.