The Devil All the Time Film Oyuncu Kadrosu İzleyici Yorumları ve Konusu

The Devil All Time adlı filmin izleyici fikirleri oyuncuları konusu ve yapımcılarını sizler için araştırıp liste haline getirdiğimiz yazımızda bu filmi izleyecekseniz bilmeniz gereken her şey mevcut.
The Devil All the Time Film Oyuncu Kadrosu İzleyici Yorumları ve Konusu

The Devil All the Time Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Popüler bir platform olan Netflix’te izlenime sunulan The Devil All Time adlı eser 11 Eylül 2020 gösterime girmiştir bizde NeOldu.com okuyucuları için bu filmin konusu, oyuncu kadrosu, karakterleri ve izleyici yorumlarını film izlemeyi sevenler bu filmi ismen duyup izlemek isteyenler ve izleyecek olanlar için içerik haline getirip derledik.


1. 11 Eylül 2020 yılında gösterime giren filmin süresi 2 saat 18 dakikadır. Tehtidkar bir yapıma sahip olan eser kitaptan uyarlanmıştır. Drama ve Suç filmleri izlemeyi sevenler için biçilmiş kaftan. Biz NeOldu.com yazarları olarak izlemenizi tavsiye ediyoruz.

the


2. Dünya savaşının hemen ardından Batı Virjinya ve Güney Ohio taraflarında ücra bir kasabada geçen film kendini yakınlarını ve sevdiklerini korumaya çalışan adamın etrafını saran art niyetli insanlar ve başından geçen olayları anlatıyor.

devil


3. Bu filmde Savaştan dönen ve takıntılı derecede şükretme ayini uygulayan bir adam (Bill Skarsgard), iki rahip, iki seri katil, başlarından sürekli olumsuz olaylar geçen kadınlar ve serseri kurşunu bir polis memuru yer alıyor.

all the


4. Orjinali Donald Ray Pollock adlı romandan uyarlanan film 1950’lerde başlayıp geçmişe ve şimdiki zamana git gel yaparak devam ediyor.

the time


5. Filmde birbirinden kaliteli oyuncuların yanı sıra kaliteli yapımcıları bulunan filmi Zodyak, Everest, Yarından Sonra, Daha Güçlü adlı prodüksiyonlarda rol alan Jake Gyllenhaal üstleniyor.

time


6. Film Karakterleri ise şu şekilde; Tom Holland (Arvin Eugene Russel), Robert Pattinson ( Reverend Preston Teagardin), Bill Skarsgard (Willard Russel), Hary Meeling ( Roy Laferty), Sebastian Stan (Sheriff Lee Bodecker), Riley Keough (Sandy Henderson), Haley Bennett (Charlotte Russell), Mia Wasikowska (Helen Hatton Laferty), Eliza Scanlen (Lenora Laferty), Jason Clarke (Carl Henderson), Douglas Hodge (Leroy Brown), Pokey LaFarge (Theodore) Zack Shires (Gene Dinwoodie)

the devil all


7. 13 Ağustos 2020 de yayınlanan ilk fragmanının 13.211.786 izlenmesi ve çok beğenilmesi sayesinde güzel bir isim reklamına ve ilgiye ulaşan film Netflix yapımı yüzlerce filmden sadece bir tanesi.

the devil all the


8. IMDB’den 52.369 kişinin oyu ile 7,1 oy almış olup yoğun ilgi ve olumlu yorum yağmuruna tutulmuştur.

the time


Netflix Yapımı The Devill All the Time’nin İzleyici Yorumları

? Tenet’ten sonra yılın beklediğim 2. Filmi oyuncu kadrosu şahane. Klasik film ver izleyeyim seyircisiyle sinemaya ilgi duyan seyirciyi ayıracak filmlerden. Oyunculukların öne çıktığı, ağır ilerleyen, izlerken başlangıç ve sonuç odaklı değil de akışın içinde kaybolmayı gerektiren bir film.


? Küçük kasabalarda geçen Amerikan filmlerini hep severim. Cinayet, gizem, gerilim ve yağmurlu bir sonbahar. Daha ne olsun? yönetmen abimiz son zamanların ne kadar popülist oyuncusu varsa hepsini toplamış. Özellikle süper kahraman filmleriyle meşhur olmuş insanları böyle ciddi bir filme koymak risklidir. Zaten fragman altındaki yorumlara bakarsanız da "Tom Holland varsa film kötü olmaz." gibi ergen cümleleri bolca var.


? Bir Netflix filmi. Uzun zamandır bu kadar iyi bir film izlememiştim. Tam anlamıyla çakı gibi film, adeta ateş ediyor. Oyunculuklar, senaryo, kurgu ve yönetmenlik, hepsi çok iyi. Netflix ve sinemacılar arasındaki gerilimi biliyorum. Bu filmle bir kez daha Netflix şovunu yapmış. oscar is coming.


? Yapmcılığını Jake Gyllenhaal'ın üstlendiği Donald Ray Pollock'ın aynı isimli kitabından uyarlanan (ki filmde anlatıcı da kendisi) Antonio Campos yönetmenliğindeki 2020 yapımı Netflix filmi. Filmde Robert Pattinson, Tom Holland, Bill Skarsgård, ve Sebastian Stan gibi isimler olsa da film buram buram Jake Gyllenhaal kokuyor. Bir yapımcının bir filme bu kadar işlediği başka bir yapım sanırım uzun zamandır görmemiştim.


? Fena bir film değil, hatta Netflix'in son dönem filmlerine kıyaslarsak iyi bile kalıyor. Kadrosundaki oyuncular bu film için gerçekten farklı bir kimliğe ve karaktere bürünmüşler. Keza Tom Holland'ı senelerdir Spider-Man ve seslendirme yaptığı animasyonlardan biliyordum; bu filmde genç yaşta suç işleyen bir karaktere bürünerek epey cesur bir adım atmış.


? Konusunun böyle ağır ve rahatsız edici olmasının sebebi güney gotiği türü bir romandan uyarlanması normalde bu türdeki romanları sevmem, yaptıkları cahilce, kötü ve sapıkça davranışları dinin arkasına saklanıp anlatması, ahlaken yozlaşmış toplum, ölüme çağrı ögeleri bu türü korku filmlerinden daha korkunç yapıyor benim için ki bu filmde bunu mükemmel bir şekilde başarmış sürekli sıradaki felaket ne olacak diye bekliyorsunuz.


? Zaman zaman sizi sıkan, aşırı derecede rahatsız eden ama bittiğinde damağınızda güzel bir tat bırakan yemek gibi. Ben başarılı buldum, her karakterin ayrı bir hikayesi olması ve bu hikayelerin birbirleriyle bağlantıları çok iyiydi.


? Derin bir konusu olmamasına rağmen ağır ilerleyen bir filmdir. Bu ağır ilerleyiş bazı yerlerde sıktı fakat genel olarak güzel bir film olmuş. Oyuncu kadrosu kaliteliydi. Tom Holland'ı, the Impossible'dan beri severek takip ediyorum ve çok başarılı bir oyunculuk kariyeri olacağını düşünüyorum. Bu filmde de iyi bir performans sergilemiş.


Netflix The Devil All the Time Film’i Oyuncuları, Karakterleri ve Başrolü

Tom Holland - Arvin Eugene Russel

İngiliz Aktör olan Tom Holland Londra’da BRIT okulundan mezun olup kariyerine 2008 – 2010 yılları arasında Londra West End’de Billy Elliot The Musical’da Başrolle başladı. Oynadığı kaliteli yapımları şu şekilde sıralayabiliriz. Spider-Man Homecoming, Örümcek Adam Evden Uzak, Avengers End Game, Avengers Infinity War, Captain America Civil War.

devil all time


Robert Pattinson - Reverend Preston Teagardin

Tom Holland gibi İngiliz kökenli yakışıklı oyuncu eğitimini Londra’da almış olup kariyerine Harry Potter ve Ateş Kadehi adlı unutulmaz filmde Cedrid Diggory’i canlandırarak başlamıştır. Alacakaranlık serisiyle ününe ün katan oyuncu 34 yaşında olup oyunculuğa devam ediyor.

the devil karakterler


Bill Skarsgård - Willard Russel

İsveç kökenli aktör Stephan King’in korku eserinden uyarlanan It – It Chapter Two adlı filmlerde Pennywise (Dans eden palyaço) rolünü canlandırarak ün kazandı. Distopik gerilim filmi olan Simple Simon’da da rol alan ünlü oyuncu şu anda 30 yaşında.

all the time aktörler


Riley Keough - Sandy Henderson

Çığlık kraliçesi olarak tanınan genç ve güzel oyuncu bunca yıldır oynadığı ve korku filmlerinde ün kazanmış olup aynı zamanda model ve yapımcıdır. Şu an 31 yaşında

çığlık


Çıkış Tarihi: 11 Eylül 2020

Kategori: Suç – Drama - Gerilim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.