The Boys Dizisinin Konusu ve Oyuncuları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Amazon'un orijinal dizilerinden biri olan The Boys hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu yazımızda sizlere The Boys dizisinin konusu, izleyici yorumları ve hakkında bilinmesi gerekenleri sunacağız. İşte detaylar…
The Boys Dizisinin Konusu ve Oyuncuları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

The Boys Dizisi

Aksiyon ve komedi tarzında bir dizi olan The Boys Amazon'un en büyük yapımlarından birisidir. Etkileyici sahneleri ve komedi dolu senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken yapım son günlerde adından sıkça söz ettiriyor. Marvel ve Dc severler için farklı bir süper kahraman evreniyle bizleri buluşturan The Boys dizisini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde The Boys hakkında bilgileri, konusunu, incelemesini, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosunu derledik.

The Boys Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. İlk bölümü 26 Temmuz 2019 tarihinde yayınlanan The Boys dizisi, şu ana kadar 2 sezon ve 13 bölümle izleyicileri tarafından çok sevilen bir yapım olmuştur.

the boys kaç sezon


2. Etkileyici ikinci sezonu sonrasında beklenilenin üstünde bir izleyici kitlesine kavuşan The Boys 3. Sezon onayını aldı. Amazon yetkilileri oldukça popüler olan bu dizinin çekimlerini 2021'in ilk aylarında başlayacaklarını açıkladı.

the boys 3. sezon


3. Dizinin evrenini Supernatural filminin yaratıcısı olan Eric Kripke oluşturmuştur. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Evan Goldberg ve Seth Rogen bulunmaktadır. Başrolde ise daha önceden Açlık Oyunları yapımlarında boy gösteren Jack Quaid, Antony Starr ve Yüzüklerin Efendisi filmlerinde oynayan Karl Urban vardır.

the boys yönetmeni


4. Güzel bir senaryoya ve kaliteli kurguya sahip olan The Boys dizisinin oyuncu kadrosunda ise Erin Moriarty, Dominique McElligott, Karl Urban, Laz Alonso, Jack Quaid, Jessie T. Usher, Antony Starr, Chace Crawford, Colby Minifie ve Elisabeth Shue gibi aktörler yer almaktadır.

the boys oyuncular


5. The Boys dizisi süper kahramanların güçlerini ve ünlerini kötü bir şekilde kullandığı evrende geçmektedir. Bu süper kahramanlar güçlerini halkın yararına değil kendi yararına olacak şekilde kullanmaktadır.

the boys konusu


6. Bu durumdan rahatsız olan ve bu işe bir son vermek isteyen "The Boys" olarak adlandırılan bir grup insan kendilerini kanunu korumaya adamıştır. The Boys grubu bu sebeple yozlaşmış ve kendilerini “Yedili” olarak adlandırılan süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkar.

the boys konusu nedir


7. Süper kahraman ve suç türlerine yeni bir bakış açısı getirmeyi amaçlayan The Boys dizisi şimdilik başarılı olmuş gözüküyor. Umarız bu performanslarını 3. sezonda da yansıtabilirler. İzleyenleri kendine hayran bırakıp saatlerce dizi başında tutmayı başaran The Boys yapımının 3. sezonunun yayın tarihi ise henüz bilinmemektedir. 

the boys dizisi


8. Geleneksel süper kahraman yapımlarından farklı olduğunu gösteren The Boys bu sayede popüler bir dizi olmayı başarmıştır. The Boys dizisi IMDb’de aldığı 8,7’lik puanla oldukça kaliteli bir yapım olduğunu kanıtlamıştır. Hem izleyici kitlesi hem de IMDb puanıyla The Boys’u en iyi yabancı diziler arasında sayabiliriz.

the boys imdb


Süper Kahraman Dizisi The Boys Hakkında İzleyici Yorumları

İzleyici 1: En son yayınladıkları fragman ile daha şimdiden efsane olacağını garantiledi benim gözümde. Yayınlanacağını duyduğum hiçbir diziyi bu denli sabırsızlıkla beklememiştim.

İzleyici 2: İyi bir bütçeyle çekilmiş gibi görünüyor ve bu sebeple cesur bir iş olmuş bence. Etrafta bu kadar çok süper kahraman hayranı varken, bu kahramanlarla ölümüne dalga geçmek ve bunu da vahşet içeren +18 bir diziyle yapmak herkesin altına girebileceği bir şey değil.

İzleyici 3: Yerlerinizi alın ve sıkı durun. Son zamanların en iyi dizisi çıkageldi ve siz halen HBO'dan mucizeler çıkarmasını bekliyorsunuz. Halbuki Amazon bunu çoktan yaptı bile. Tanrının insanlığa gönderdiği mucizeler olduğuna inanılan süper kahramanları karışımıza bir kez daha çıkardı. Ancak bu seferki süper kahramanlar daha önce bildiklerinize hiç benzemiyor. Gerçekte olması gerektiği gibiler. Onlar gücün şımarttığı ve yozlaştırdığı süper varlıklar. Kahramanlıkları, ilk sezonu bitirdikten sonra sizin vereceğiniz karara kalsın.

İzleyici 4: Süper kahramanları haklayan bir ekip Boys. Süper fikir. Son yıllarda maruz kaldığımız aşırı sayıdaki süper kahraman filmlerinden, dizilerinden sonra oluşan ihtiyacı iyi görmüşler. Elizabeth Shue var, Banshee’de ki herif var. Volverin çakması bir herif var Star Trek'de ki Dr Mccoy galiba. 3 bölüm izledim, süper olmuş.

İzleyici 5: Dizi olarak kısır geçen şu günlere ilaç gibi gelmiştir. DC ile sağlam makara geçmişler. Umarım Marvel ile devam eder çünkü orada kaynak daha çok.

İzleyici 6: Özellikle Watchmen gibi süper kahramanlara farklı açıdan bakan yapımları seviyorsanız tam sizlik bir dizi olmuş diyebiliriz. Watchmen'i sevip bunu sevmeyenin gözünde sıkıntı vardır.

İzleyici 7: Beklentilerimin çok çok üzerinde çıktı. Oyunculuklar muhteşem. Prodüksiyon kalitesi muhteşem. Müzikler muhteşem. Diyaloglar inanılmaz. Dizide boş bir sahne yok gibi neredeyse. Sekiz bölüm nasıl bitti anlamadım. İkinci sezon umuyorum çok fazla gecikmez.

İzleyici 8: Dünyayı kurtarmaya ant içmiş süper kahramanların, aslında öyle olmadığını izliyoruz. yozlaşmış, şirketlerin kuklalarına dönüşmüşler.


The Boys Dizisi Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Komedi ve aksiyon türlerini bir arada işleyen kaliteli yapımlardan birisi olan The Boys adlı süper kahraman dizisinin başrolünde yer alan karakterleri sizin için inceledik. İşte The Boys oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Karl Urban - Billy Butcher

Dizinin başrol oyuncularından birisi olan Karl Urban kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Yeni Zellanda'lı bir aktördür. Karl Urban Yüzüklerin Efendisi serisindeki Éomer ve Star Trek serisindeki Dr. Leonard "Bones" McCoy karakterleriyle tanınmıştır. Karl Urban The Boys dizisinde Billy Butcher karakterini canlandırmıştır. Billy Butcher karakteri dizide süper kahramanlarla savaşan bir ekip içerisinde yer almaktadır. 

the boys Billy Butcher


Jack Quadid - Hughie Campbell

Oyunculuğa 2012'de Açlık Oyunları'nda küçük bir rol ile başlayan Jack Quadid henüz daha kariyerinin başında olan bir aktördür. Jack Quadid 2019 yılında başlayan ve halen devam eden The Boys dizisindeki başrol oyuncularından birisidir ve bu yapımdaki rolüyle sinema dünyasında tanınmıştır. Dizide Hughie Campbell karakterine hayat veren Jack Quadid yozlaşmış süper kahramanlarını durduran The Boys grubunda yer almaktadır.

the boys Hughie Campbell


Erin Moriarty - Annie January

Erin Moriarty kariyerinde emin adımlarla ilerleyen başarılı ve güzel bir oyuncudur. Erin Moriarty daha önceden Blood Father, The Miracle Season ve Jessica Jones yapımlarında oynayan Amerikalı bir aktördür. The Boys dizisinde kendilerine “Yedili” diyen yozlaşmış süper kahramanların arasındaki Annie January karakterini canlandırmaktadır.

the boys Annie January

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.