Hayatta Kalma Temalı Tehlikeli Nokta Filminin Detaylı İncelemesi

Netflix’in yeni aksiyon gerilim filmlerinden birisi olan Tehlikeli Nokta’yı bu içeriğimizde inceledik. İşte sizin için hazırladığımız Tehlikeli Nokta filminin konusu, oyuncuları, yorumları ve incelemesi.
Hayatta Kalma Temalı Tehlikeli Nokta Filminin Detaylı İncelemesi

Tehlikeli Nokta Filmi Hakkında Tüm Detaylar

İsveç yapımları son zamanlarda Netflix üzerinde daha fazla karşımıza çıkmaya başladı. Bu inceleme film içeriğimizde yine bir İsveç yapımı olan Tehlikeli Nokta filminin konusunu, oyuncularını ve yorumlarını derledik. İşte Tehlikeli Nokta filminin detaylı incelemesi.

İçindekiler

Tehlikeli Nokta Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Film dünyanın her yerinde aynı anda 11 Şubat tarihinde yayınlanmıştır. Bu yapım uzun zamandan beri hasret kaldığımız korku ve drama türündedir.

tehlikeli nokta


2. Film 1 saat 26 dakika uzunluğundadır. Uzunluğunu diğer filmlerle karşılaştıracak olursak kısa olan bu yapımı tek solukta izleyebilirsiniz.

tehlikeli nokta


3. Filmin yönetmenliğini daha önceden The Master Plan yapımından tanıdığımız Alain Darborg yapmaktadır. Filmin yazarlığını ise Per Dickson ve yönetmenliğini de yapan Alain Darborg isimleri yapmaktadır.

tehlikeli nokta


4. Filmin oyuncuları arasında Nanna Blondell, Anastasios Soulis, Johannes Kuhnke, Kalled Mustonen, Thomas Hanzon, Anna Azcárate, Tomas Bergström, Melvin Solin, Johan Hedman ve Melvin Solin isimleri yer almaktadır.

tehlikeli nokta


5. David ve Nadja’nın ilişkilerinde sorunlar vardır. İkili ilişkilerini düzeltmek için İsveç’in kuzeyine kamp yapmaya gider. İlk başta kamp güzel gider ve ikilinin ilişkisi bir düzene girer.

tehlikeli nokta


6. Fakat bir süre sonra ikili çadırda kırmızı bir nokta görür. Artık David ve Nadja için büyük bir kabus başlamıştır. Çünkü ikilinin peşinde bir tetikçi vardır. David ve Nadja tetikçiden kaçmak için vahşi ve karanlık doğaya kaçmak zorunda kalır.

tehlikeli nokta


7. Uzun zamandan beri pek örneği olmayan hayatta kalma unsurunu konu alan bu yapım IMDb üzerinden 5.4 puan almıştır. Güzel bir senaryosu olan bu yapım bizim hazırladığımız en iyi hayatta kalma filmleri listemize girmeyi başarmıştır.

tehlikeli nokta


Tehlikeli Nokta Filminin İzleyici Yorumları

Heyecan verici bir film. Sadece Avrupa filmlerinde gördüğünüz bazı sahneler, güzel olay örgüsü bükümü var. Sıkıcı ya da anlaşılmaz olduğunu söyleyen bazı değerlendirmeleri anlamıyorum. Filme ilişkin beklentilerimi bir kenara attım ama bunları da aştım. S*** K.

Genç bir çift, birkaç gün izin alıp Kuzey Işıklarını görmeye karar verir. İsveç kışı ölmüş ve bir benzin istasyonundaki ufak bir çamurluk bükücüsünden sonra işler hızla yokuş aşağı gidiyor. Çift bundan sonra kazaların bile korkunç sonuçlar doğurabileceğini öğrenince tam hayatta kalma moduna geçer. Güzel sinematografi ve mükemmel oyunculuk bazı arazi boşluklarının üstesinden gelmeye ve Quentin Tarantino benzeri bir sona götürmeye yardımcı olmuş. P**** P.

Öngörülebilir çeşitli anlar olduğunu söyleyeceğim, ancak ilginizi çekiyor. Kesinlikle belirli bir sahne olmadan yapabilirdim. İzlemeye devam et, düşündüğün gibi çıkmıyor. Sonu kesinlikle filmi kurtarır. J**** G.

Olumsuz yorumları gerçekten anlayamıyorum. Belki bazı insanlar için yeterince Amerikan değildi. Her saniyeden keyif aldım. Arazi şekillerini sevdim. Harika oyunculuk ve sinematografi, güzel manzaralar ve iyi bir puan. Bunu kesinlikle hatırlayacağım. D*** V.

Bu film, izlediğim en iyi İsveç filmlerinden biri ve kesinlikle yabancı filmlerin en iyi akademi ödülü adaylarına uyduğunu düşünüyorum. Oyunculuk birinci sınıf, hikaye acımasız ama üzücü ve en önemlisi bu filmdeki sinematografiyi kim nasıl inkar edebilir? Bu filmden nefret eden insanların çoğunluğunun bir başyapıt yaratmak şöyle dursun, bir oyuncu olmanın ne gerektiği konusunda çok az deneyimi var. Bu filmin hak ettiği şey güçlü bir 8 puanı reytinglere nazik davranmayan film eleştirmenlerinden geliyor. Filmin keyfini çıkarın ve sıralamalara güvenmeyin. Bir gezintiye çıkacaksın. Sana söz veriyorum. A*** O.

Çok sayıda birinci sınıf İsveçli gerilim filmi gördüm, Girl W the Dragon Tattoo ve "Ondskan" da dahil olmak üzere. Tehlikeli Nokta beni şaşırttı. Benim için bilinmeyen iki filmden ve bundan İsveç sinema oyunculuğun harika olduğunu hemen anladım. Ana fikrin anahtarını çevirdiğinde 30 dakika sonuna kadar, karda düzenli bir avlanma / hayatta kalma için izledim. S*** T.

Bu harika bir ilgi çekici film. Senaryo, sizi izleyici olarak iyi ve kötü olan çok basitleştirilmiş bir tavır almak için tuzağa düşürmeyi başarıyor ve kırsal kesimdeki insanların izleyici klişelerini hassas bir şekilde kullanıyor. Film aynı zamanda izleyiciye sorumluluk konusunda yaşam dersi veriyor. B**** C.

Basit bir İsveç gerilim filmi. Film, birkaç günlüğüne Alburéal Auroraları görmeye giden ve bir keskin nişancı tarafından saldırıya uğrayan evli bir çift hakkında. Genel, eğlenceli, kaliteli. Sizi tetikte tutan güzel bir dönüşü var. İyi bir performans, efekt ve vuruşları var. İki ya da üç biraz kanlı ana sahip. Birinin eli için yapılabilecek adaletten ve bazen başkalarının acısı karşısında insan olarak sahip olmadığımız empatiden bahsediyor. Pazar için olağanüstü bir seçenek. F**** K.


Tehlikeli Nokta Filminin Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Bu kısımda sizin için bir aksiyon gerilim filmi Tehlikeli Nokta’da yer alan oyuncuları inceledik. İşte Tehlikeli Nokta filminde yer alan oyuncular ve rol aldıkları karakterler hakkında bazı bilgiler.


Nanna Blondell – Nadja

tehlikeli nokta

Bir İsveçli aktör olan Nanna Blondell 6 Ağustos 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. Daha önceden The İnner Circle, Hassel, Boys, Sisters in Arms, Andra Avenyn, Hot Chicks ve Stockholm Stories yapımlarında kendisini gösteren başarılı oyuncu yeni çıkacak olan Marvel yapımı Black Widow’da da yer almaktadır. Nanna Blondell bu filmde ilişkisi çıkmaza girmiş Nadja karakterini canlandırmaktadır.


Anastasios Soulis – David

tehlikeli nokta

8 Ocak 1987 tarihinde dünyaya gelen Anastasios Soulis bir İsveçli aktördür. Holy Mess, A Summer Tale, Suddenly, Studentfesten gibi yapımlarda yer alan yakışıklı oyuncu kendisini Johan Falk serisiyle tanıtmıştır. Anastasios Soulis bu filmde ise ilişkisini düzeltmek için İsveç’in kuzeyinde kamp yapmaya giden David karakterini canlandırmaktadır.


Johannes Kuhnke – Einar

tehlikeli nokta

17 Nisan 1972 doğumlu olan Johannes Kuhnke bir İsveçli aktör ve şarkıcıdır. Daha önceden Turist, Love & Anarchy, The Chamber, The Rain, Thin Ice, A Balkan Noir, The Hunters, The Bird Catcher gibi yapımlarda yer alan başarılı oyuncu Force Majeure filmindeki rolüyle dünyada tanındı. Johannes Kuhnke bu filmde ise Einar karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.