Tefal TY9679 İnceleme | Teknik Özellikler ve Kullanıcı Yorumları

2.7 kilogram ağırlığa, 35 dakika çalışma süresine, 185 W motor gücüne sahip olan Tefal TY9679 modeliyle alakalı tüm bilgilere, temizlik performansına yazımızdan ulaşabilirsiniz.
Tefal TY9679 İnceleme | Teknik Özellikler ve Kullanıcı Yorumları

Tefal TY9679 Dikey Süpürge, 185 Watt motor gücü ve 45 dakika kadar çalışma süresi ile evinizin her yerini temizleyene kadar çalışan kablosuz elektrikli bir süpürgedir. Pil çıkarılabilir olduğu için herhangi bir prizden, bir cep telefonu kadar kolay bir şekilde şarj edilebilir.

Tefal TY9679 Dikey Süpürge, Power LED Vision başlığı sayesinde tüm zeminlerden tavana hızlı temizlik yapmanızı sağlar. Ayrıca, ekstra gücü ve yalnızca gerektiğinde etkinleştirmek için turbo tetikleyicisi sayesinde tüm gücü parmaklarınızın ucuyla kontrol edebilirsiniz.

Tefal TY9679 Emiş Gücü

tefal-ty9679.webp

Kusursuz performansı ve muazzam temizlik deneyimini bir araya getiren Tefal TY9679 kablosuz süpürge, 185 Watt'lık güçle çalışmaktadır. İçerisinde en yeni Tefal teknolojileri barındıran ürün her türlü zeminde yüksek performans sunarak sizi memnun eder. Evcil hayvana sahip bireyler için de uygundur. Kedi, köpek tüylerini halılardan, koltuklardan kolayca arındırarak içerisine hapseder. Emiş gücü yüksek olduğundan dolayı temizlik sırasında sunduğu performansla evinizi tertemiz hale getirecektir. Hızlı ve etkili temizlik arıyorsanız Tefal TY9679 modelini tercih edebilirsiniz.

Tefal TY9679 Teknik Özellikleri

tefal-ty9679-002.webp

  • Süpürge Türü: Şarjlı Süpürge
  • Çalışma Süresi: 35 dk
  • Şarj Süresi: 3 saat
  • Motor Gücü (En Yüksek): 185 W
  • Ses Seviyesi: 82 dB
  • Ağırlık: 2.7 kg
  • Pil Voltajı: 22 V
  • Emiş Türü: Kuru

Tefal TY9679 Hazne Kapasitesi

0.55 litrelik toz haznesine sahip olan kablosuz elektrikli süpürge rakiplerine göre ortalama bir hazne kapasitesine sahiptir. Toz haznesinin çıkartılıp boşaltılması oldukça kolaydır. Toza alerjisi olan bireylerin bu konuda dikkatli olması gerekir. İçerisinde bulunan tozlar çok fazla etrafa saçılmasa da döküm işleminde tozların yayılması mümkündür. Her temizlikten sonra hazneyi boşaltmanıza gerek yoktur. Haftada bir kere boşaltmanız yeterli olacaktır.

Tefal TY9679 Filtre

tefal-ty9679-003.webp

Tefal TY9679 Dikey Süpürge, X-Force Flex 8.60 modeliyle evcil hayvanlarınızın hijyenine ve konforuna katkı sağlayan bir kablosuz elektrikli süpürgedir. Bu süpürge özel olarak Allergie filtresi bulunur, partiküllerin %99’una kadar filtreleyerek mükemmel temizlik ve hava kalitesi sunar. Ayrıca, süpürgenin yıkanabilir filtre özelliği de vardır, bu sayede filtrenin temizlenerek tekrar kullanılabilmesine olanak tanır. Tefal TY9679 Dikey Süpürge, güçlü temizlik performansı, esneklik, yüksek emiş gücü ve turbo tetiği gibi özelliklerle evinizin her yerini kolayca ve verimli bir şekilde süpürebilir.

Tefal TY9679 Tasarım

Tefal TY9679, özel boru teknolojisi sayesinde hiçbir şekilde eğilmenize gerek kalmadan 4 kata kadar uzağa ulaşmanızı sağlar. Aynı zamanda Power Led Vision başlığı ile birlikte tüm zeminleri temizlemenize olanak tanır. Dış tasarım olarak oldukça şık ve modern gözükmektedir. Bir dikey süpürgede arayabileceğiniz tüm özellikler Tefal TY9679 modelinde de mevcuttur. Temizlik yaparken yorulmanıza fırsat tanımayarak tek hamlede birçok yeri süpürebilmenize olanak tanır. Aynı zamanda en ince tozları dahi görebilmenizi sağlar.

Tefal TY9679 Ses Seviyesi

tefal-ty9679-004.webp

Tefal TY9679 modeli 82 dB ses seviyesine sahiptir. Sessizliği ve konforu aynı anda sunan ürün, en düşük çalışma modundayken yokmuş gibi çalışarak gece geç saatlerde dahi ani bir temizlik olayının yaşanması durumunda yardımınıza koşacaktır. En yüksek emiş gücü modunda ses seviyesi çevrenizi ve sizi rahatsız edebilir ancak orta modda ideal seviyede çalışacağından ve bu emiş performansı size yeteceğinden yüksek güçte çalıştırmanıza ihtiyaç dahi olmayacaktır.

Tefal TY9679 Ağırlık

2.7 kilogram ağırlığa sahip olan modeli elinizde gezdirirken hiçbir şekilde yorulmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Düşük ağırlığı sayesinde uzun süreli temizlikte kullanıcı konforunu düşünür. Borusu 4 kat fazla uzayabildiğinden koltuk altlarına uzanabilmeniz oldukça kolaydır. Tavana, duvarlara rahatlıkla erişebilirsiniz. Ürünün başlığını değiştirdiğinizde ağırlık değişiklik gösterebilir ancak maksimum ağırlığı 3 kilogram civarında olacaktır. Hafif dikey süpürge arayışında olanlar için Tefal TY9679 ideal bir seçenektir.

Tefal TY9679 Batarya Kapasitesi ve Şarj Süresi

tefal-ty9679-005.webp

Tefal TY9679 Dikey Süpürge, batarya dolum süresi 3 saattir ve 35 dakika çalışma süresi sunan kablosuz şarjlı bir dikey süpürgedir. 35 dakikalık çalışma süresi günlük ev temizleme ihtiyacınızı karşılayacaktır. Süpürgenin şarjı bitmeye yakınlaştığında performans düşüşlerinin yaşanması gibi bir durum yoktur. 35 dakikalık süre boyunca süpürgeyi en verimli şekilde kullanabilirsiniz. Aynı zamanda rakiplerine baktığımızda süpürge kısa sürede şarj olabilmektedir. Şarjını tamamen doldurmadan da kullanabilmeniz mümkündür.

Tefal TY9679 Kutu İçeriği

Tefal TY9679 ürününün kutu içeriğinde 5 adet başlık ve ürün gelmektedir. Yedek bataryası kutu içeriğinde yer almamakla birlikte başlıklar temizlik şeklinize göre kullanılabilir. Ana başlık kolayca çıkartılarak isteğe bağlı olarak koltuk arası temizleme başlığı, fırçalı başlık veya otomobil temizleme başlığı takılabilir.

Tefal TY9679 Kullanıcı Yorumları

tefal-ty9679-006.webp

? Kendim yaklaşık bir senedir kullanıyorum,anneme de satın aldık . Ben çok memnunum . Başlıklarının sayısı,her yerde kullanıma uygun olması harika . Ayrı bir şarj ünitesine,sabit bir yere gerek olmadan bataryasını şarj edebiliyorsunuz. Ürün çok hafif,eli yormuyor . Turbo mod'u kullanma ihtiyacı hissetmiyorum genelde,çekiş gücü benim için gayet yeterli . Nispeten sessiz bir ürün . Zamlar sonucu fiyatı fazlası ile arttı ama değer diye düşünüyorum. 145 m2 evimi ik kere süpürebiliyorum,şarjı bana 2 gün yetiyor. Batarya sağlığı için,bataryanın bitmesini bekleyip öyle şarj ediyorum.

? Anneme hediye aldım.Çok memnun.Hem çekiş gücü çok iyi hem de kullanımı çok pratik.Kendime de alıcam.Annemde köpek olduğu için tüylere resmen çözüm oldu.Evcil hayvanı olanlar için mükemmel.

? Önce kardeşim aldı onun tavsiyesiyle ben :) benden sonra anneme anneler günü hediyesi olarak aldık ve gerçekten çok memnunuz.

? Çeyizim için aldım çok memnun kaldım hediye olarak halama da aldım.

? Sorunsuz geldi. Yorumlara bakarak, ürünü araştırıp aldım. İyiki de almışım. Evde kedi besleyen biri olarak çok çabuk bir şekilde günlük temizliğimi yapıyorum.

? Ürünü annem için aldım kablosuz olması ve koltuk altlarına kıvrılması çok başarılı sadece biraz ağır ve toz haznesi biraz küçük sanki ama fiyatına göre gayet başarılı.

? Ürün gayet güzel şık ve kullanışlı kargo kısa sürede elime ulaştı.

? Annem için aldım çok beğendi. Tavsiye ederim kullanışlı pratik bir ürün.

? Çekiş gücü çok güzel ben başta philips bakmıştım fakat çekiş gücü tefalin daha iyi ben bayıldım çeyizim için aldım boş yere o kadar para vermeye gerek yok bence.

? Pratik ve kullanışlı bir ürün. Bir haftadır kullanıyoruz ve oldukça memnun kaldık.

? Elim ayağım sanki çok memnun kaldım başta biraz tereddüt etmiştim ama çekim gücü çok iyi her yerde durabiliyor aparata gerek yok duvar için şarjını her yerde takıp şarj edebilirsiniz sesi de çok az alınır derim.

? Ben çok memnun kaldım. Kutu içinden bir adet batarya çıkıyor. Bataryayı çıkartıp ayrı şekilde şarj ediyorsunuz. İçinden hem normal hemde yıkanabilir filtre çıkıyor. En yüksek güçte 10dk. Normal şartlarda 45dk. süresi var. Süpürgenin alt ucunda dönen kısım halı örtüsüne takılınca dönmüyor ve ışığı sönüyor. Kapatıp tekrar çalıştırmak gerekiyor ki bildiğimiz en pahalı markanın da aynı şekilde oluyor.

? Anneme aldım. koltukların altını eğilerek süpürmek istemediği için bükülen süpürge istiyordu. bunu tercih ettik. çok memnun şimdilik.

? Evde kesim olduğu için tercih ettim. Güzel temizlyor anca bir sorunu var. Benim kedim kumları çok dağıtyor. Süpürken süpürgenin azğından kumlar dökülüyor. Bi sıkıntı var ama çözemedim.

Tefal TY9679 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Tefal TY9679 ağırlığı ne kadar?

Tefal dikey süpürgenin ağırlığı 2.7 kilogramdır. Bu ağırlık temizlik boyunca sizi rahatsız etmeyecektir.

Tefal TY9679 çalışma süresi ne?

Tefal TY9679 çalışma süresi olarak 35 dakikaya kadar kesintisiz bir şekilde temizlik yapabilmektedir.

Tefal TY9679 Emiş Gücü İyi mi?

Emiş gücü en iyi dikey süpürge modellerinden olmayı başarmış olan Tefal Ty9679, yüksek motor gücü sayesinde tüm tozları içerisine hapseder.

Tefal TY9679 kaç saatte şarj olur?

Tefal TY9679 dikey süpürgenin şarjının tamamen dolması 3 saate kadar sürebilmektedir. Bu süre size fazla gelirse, yedek batarya ile şarj sorunu tamamen ortadan kaldırılabilir.

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.