Altus Al 617 Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları - İnceleme

İnceleme yazımızda Altus Al 617 Dikey Süpürge'yi ele aldık. Modelin özellikleri ve yorumlarını yazımızda bulabilir ve ürüne bir şans verebilirsiniz.
Altus Al 617 Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları - İnceleme

Dikey süpürge arıyor ve aynı zamanda bütçenizi de düşünüyorsanız sizi harika bir fiyat performans ürünü ile tanıştıralım. Altus Al 617 Şarjlı Süpürge, fiyatı ve özellikleriyle kullanıcıların dikkatini çekiyor. En çok satılan ürünlerden biri olan model, günlük temizlik için yeterli olabilecek özelliklere sahip. Altus Al 617 özelliklerini incelediğimiz yazımıza göz atarak, modelle ilgili tüm soru işaretlerinizi giderebilirsiniz.

Altus Al 617 Özellikleri

Kullanım Süresi45 dk
Şarj Süresi3-5 Saat
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi0,55 L
Batarya2000 mAh
Ses Seviyesi79 dB
Motor Gücü110 W
Ağırlık2.53 kg
Emiş Gücü33 watt / 7.24 kPa
Amazon
Fiyatını Gör
Altus
Şarjlı Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Altus Al 617 İnceleme

Altus Al 617 Şarjlı Süpürge; uzun pil ömrü, geniş toz haznesi, motor gücü ve kullanışlı tasarım özellikleriyle dikkat çekiyor. Üst seviye modellerde bulunan birçok özellik Altus Al 617 Dikey Süpürge'de de yer alıyor. Buna rağmen fiyatı ortalamanın altında tutulan model, bütçesini düşünenlerin tercihi oluyor. Altus Al 617 Şarjlı Dik Süpürge yorum kısmında birçok kullanıcı modeli günlük temizlik için tercih ettiğini dile getiriyor. Gelin, bu çok tercih edilen modelin özelliklerine yakından bakalım.

İşte Altus Al 617 şarjlı dikey süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Altus Al 617 Ağırlık ve Tasarım

Altus Al 617 özelliklerinden en çok beğenileni diğer pek çok süpürgeye göre daha hafif olması. Ürünün 2.53 kiloluk ağırlığı bulunuyor ve bu ağırlık tasarım yapısıyla tüm gövdeye dağıtılıyor. Hareketli ve kullanışlı başlık sayesinde kullanıcı ağırlığı fazla hissetmiyor ve hareket özgürlüğünün tadını çıkarıyor.

Altus Al 617 Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Altus Al 617 Tasarım Özellikleri

ÇalıştırmaDüğme
Yükseklik114 cm
Duvar StandıVar
Katlanabilir BoruVar

Altus Al 617'ın fark yaratan özelliği ise katlanabilir boruya sahip olması. Süpürge, katlanabilir borusuyla ulaşılması zor yerler, masa ve koltuk altlarına rahatlıkla giriyor ve eğilmenize gerek kalmıyor. Bu sayede mobilyaların altını süpürmek hiç olmadığı kadar kolay hale geliyor. Katlanma yerinden esneyebilen model, kullanışlılık anlamında fark yaratıyor. Altus Al 617 yorum kısmında birçok kullanıcı modelin katlanma özelliğinden memnun kaldığını belirtiyor.

Altus Al 617 Filtre ve Toz Haznesi

Altus Al 617'de 0,55 litrelik geniş bir toz haznesi bulunuyor. Hazne, temizlik sonrası kolayca boşaltılabiliyor ve aynı zamanda yıkanarak da temizlenebiliyor. Hazne temizliği ürünün daha hijyenik kalmasına ve tozların yeniden makineye girmemesine olanak tanıyor. Kompakt tasarımlı hazne ve başlık, ürün el süpürgesine dönüştürüldüğünde de hareket özgürlüğü veriyor.

Altus Al 617 Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Altus Al 617 Filtre Özellikleri ve Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi0,55 L
Su HaznesiYok
Filtre TürüHEPA
Filtre Sayısı2 bölümlü

Altus Al 617 Dikey Süpürge, yıkanabilir filtresiyle birçok kullanıcıyı memnun ediyor. Kolayca çıkarılabilen HEPA filtre, suyla yıkanarak tamamen temizlenebiliyor. Filtrenin tamamen kuruduğundan emin olduğunuzda makineye takmanız gerekiyor. Filtrenin yıkanabilir olması modelin performansını her zaman koruyabilmesini sağlıyor. Modelde 2 bölümlü koruyucu filtre bulunuyor.

Altus Al 617 Batarya ve Emiş Gücü

Altus Al 617 batarya kapasitesi 2000 mAh'tır. 21,6 V'luk Lityum İyon batarya, uzun ömürlü kullanım imkanı sunar ve modelin 45 dakika boyunca kesintisiz çalışmasını sağlar. Süpürgenin farklı modlarında çalışma süresi farklılık gösterebilir. Batarya 3 ile 5 saat arasında tamamen şarj olur.

Altus Al 617 Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Altus Al 617 Emiş Gücü ve Pil Ömrü

Çalışma Süresi45 dk
Şarj Süresi3-5 Saat
Ses Seviyesi79 dB
Emiş Gücü33 watt / 7.24 kPa
Batarya2000 mAh

Altus Al 617 emiş gücü değeri 33 watt'tır. Bu değer kPa cinsinden hesaplandığında 7.24 kPa'ya denk gelir. 110 wattlık motor gücü, modelin günlük temizlik için ideal bir emiş gücüne ulaşmasını sağlar. Süpürgenin maksimum ve minimum olmak üzere iki farklı modu bulunur ve bu modlara göre emiş gücü farklılık gösterir.

Altus Al 617 Başlıkları ve Kutu İçeriği

Altus al 617 Kablosuz Süpürge başlığı ile fark yaratır. Süpürgenin LED ışıklı başlığı, gözle fark edilmeyen tozları ve loş alanları görmenizi sağlar. Fırçalı başlık, halıda etkili temizlik yapar, saç ve kıl gibi süpürülmesi zor tozları yakalar. Altus Al 617 başlıkları arasında fırçalı başlık ve dar başlık da bulunur. Kullanışlı başlıklar modeli el süpürgesine dönüştürebilir.

Altus Al 617 Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Altus Al 617 kutu içeriğinde süpürge, duvar askı aparatı, LED'li zemin başlığı, dar ağızlıklı başlık, fırça başlık, şarj aleti ve Altus Al 617 Kullanım Kılavuzu yer alır. Ürünün kurulumu için kullanım kılavuzundaki adımları takip edebilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Altus
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Altus Al 617 Kullanıcı Yorumları

Altus Al 617 Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Ürünü denedim testini ve duvara montesini de yaptım. Ürün gayet başarılı mimari olarak ortadan kırılması, aydınlatma ve hazne oranı ve boşaltılması kolay ve kullanışlı cihaz tabancadan 1 kere basılınca çalışıyor tekrar basmada kapatıyor elinizi sürekli tutmanız gerekmiyor ve 2 kademe çekim gücü var ideal üst düğmeden ayarlanıyor fiyat olarak performansı geçer not almaktadır çekim gücü 7/10 buda bu fiyata gayet başarılı ve işinizi görmektedir 1. Süpürge olarak kullanıma uygun değildir 2. Süpürge olarak tavsiye edilir dökülme saçılma kırıntı vs vs yani tam detaylı süpürme işlemine tavsiye edilmez f/p üründür alacaklara tavsiye ederim.

? *** ***: Tek kelimeyle HARİKA. Bu fiyatta en iyi bulanan şey sadece çok sesli çalışıyor amma güçlü hızlı de geldi teşekkürler.

? *** ***: Ürünü kullandıktan sonra yorum yapmak istedim, evimde philips maraton süpürgem var ve sabah evi süpürdüm bu süpürgeyi de ufak tefek süpürmek için kolaylık olsun diye almıştım. Ürün geldikten sonra kutuyu açıp şarja taktım, şarjı dolduktan sora salonumu denemek için süpürdüm ve ilk fotoğrafta çıkan tozu umarım görüyorsunuzdur. Ürün 10 numara beklentimin de üzerinde gayet güzel almak isteyenler yorumum umarım faydalı olur satıcı da çabuk kargoladı ben gayet memnun kaldım.

? *** ***: Yorumlara bakarak almıştım, iyi ki çekim gücüyle ilgili olumsuz yorumları dikkate almamışım, gırgırdan çok daha iyi temizliyor, günlük kullanım için fiyatına göre performansı gayet iyi. Hem satıcıyı hem ürünü tavsiye ederim.

? *** ***: Elimin altında kullanmak için almıştım. beklentimin üstünde geldi. bu fiyata gerçekten çok iyi işlevi var.

? *** ***: harika bir ürün o kadar beğendim ki 3. alışım anneme de aldım, babaanneme de aldım çekim gücü harika arkadaşlarımda çok tavsiye ettim onlarda alacak bilginiz olsun. Artık bu siparişimde hediyemi bekliyorum

? *** ***: Ürün sapasağlam elime ulaştı gayet sessiz çalışıyor fiyatı da diğerlerine göre çok daha uygun şarjı tüm eve dayanmıyor lakin güzel çekiyor günlük kullanıma yeterli bir ürün ve hafif ye yormuyor. Işıkları da her tozu gösteriyor. Tavsiye ediyorum alacak olanlara

? *** ***: Diğer markaları kullanmadığım için performanslarını bilemiyorum ama çok iyi değil gibi bir yeri süpürürken 2 defa geçmek gerekiyor, hafif pratik ışığı güzel ve şık duruyor ama emiş gücü yüksek değil, yüksek performans bekleyen almasın biri elektrikli gırgır yazmış evet onun gibi büyük tane almıyor mesela ekmek parçası gibi şeyleri almıyor, bir kendim için birde ablam için almıştım. Öyle el atı pratikliği oluyor ama bütçeniz varsa emiş gücü biraz daha yüksek olanı alabilirsiniz.

? *** ***: Ben de baya zamandır bu tür bir ürün almak istiyordum sonunda bu marka da karar verdim ve aldım artı alışveriş aldım kargo çok hızlı ve çok iyi ambalajlanmıştı çok teşekkürler ürün performans çok mükemmel değil orta halli benim için iyi çünkü gırgır amaçlı kullanıyorum ama büyük temizlik için kesinlikle uygun değil.

? *** ***: Mükemmel, eşim çok beğendi. Işıklı olması da ayrı bir güzellik katmış. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

? *** ***: Ürünün çekiş gücü turbodayken gayet güzel çekiyor fakat 10 dakika da şarjı bitiyor ayrıca büyük döküntüleri tam almıyor ama ışık özelliği sayesinde en ufak tozu tüyü alabiliyorsunuz kısacası genel temizlik için değil de günlük toz tüy almak için uygun

? *** ***: Ürünü aldım kullanıyorum. Şimdilik güzel. İş görüyor. Ancak daha kaliteleri de var. İmkanınız varsa daha iyisini almanızı tavsiye ederim.

? *** ***: Çekiş gücü normal çok fazla bi beklentiye girmemek lazım . 5 aydır kullanıyorum tek sıkıntı ; ince halıda ileri geri esnasında halıda pislik bırakması.

? *** ***: Koltuk altlarına kolay giriyor ama başı çok oynuyor rahat değil çekim gücü çok az haznesi de küçük aldığıma bin pişman oldum ürünü açıp denedim için iade edemedim, alacak olanlar biraz daha düşünsün bence...verilen paraya yazık.

? *** ***: Daha bugün geldi biraz kullandım ağız kısmı daha önce Rowenta şarjlı süpürgem vardı ona göre ağız kısmı biraz hafif geldi o bölümü o kadar beğenmedim ama dediğim gibi yeni geldi belki kullandıkça alışırım.

? *** ***: İyi ki almışız elimden düşmüyor kedim var süper temizliyor çok ilgili bir firma ikinciye de abime aldım.

? *** ***: Sağlam geldi. Süpürme silme işlemini yaptıktan sonra gelince ufacık halıyı tekrar süpürdüm. Çıkan toza gözlerim şasi kaldı. Başka markalara servet ödemeye gerek yok. Arçelik yan ürünü zaten. Tam bir fiyat performans urunu. Mutlaka alınsın..

? *** ***: Tam bir f/p ürünü kötü yorumlar için tereddüt ettim ama aldım bence elinizin altında olmalı.

Altus Al 617 kaç watt?

Altus Al 617 Şarjlı Dikey süpürgenin 110 watt'lık motor gücü bulunuyor. Bu güç, süpürgeye 33 wattlık emiş gücü sağlıyor. Süpürgenin emiş gücü günlük kullanımda ideal bir seviyeye ulaşıyor ve temizlik için büyük bir kolaylık yaratıyor.

Altus Al 617 kaç saatte şarj olur?

Altus Al 617 Dikey Süpürge 3 ile 5 saat arasında tamamen şarj olmaktadır. Şarj etmek için süpürgeyi şarj standına takmak yeterlidir. Model, tam dolu şarjla standart modda 45 dakika boyunca çalışabilir. Eğer emiş kademesi yükseltilirse çalışma süresi kısalabilir.

Altus Al 617 emiş gücü ne kadar?

Altus al 617 Dikey Süprüge'nin emiş gücü 33 wat, yani 7.24 kPa'dır. Bu emiş gücü süpürgeyi günlük kullanım için ideal bir model haline getirir. Birçok kullanıcı süpürgeyi ana süpürgelerine ek olarak ve temizliğe yardımcı olması için tercih etmektedir. Ürünün fiyatı da bunun için ideal ve makuldür.

Altus Al 61'da HEPA filtre var mı?

Altus Al 617 Süpürge'de HEPA filtre kullanılmaktadır. Üstelik kullanılan kaliteli filtre, yıkanarak temizlenebilir. Bu sayede süpürgenin performansında düşüş yaşanmaz. Filtreyi suyla yıkamanız tavsiye edilir. Yıkama işleminden sonra filtrenin iyice kurutulması da önemlidir. Aksi halde süpürgede kötü koku meydana gelebilir.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.