Grundig VCP 8931 İnceleme | Kullanıcı Yorumları ve Teknik Özellikleri

Düşük ses seviyesi, yüksek emiş gücüyle ve büyük toz haznesiyle öne çıkan Grundig VCP 8931 modelini araştırdık. Fiyat performans olarak uygun olan modelin özelliklerine gelin birlikte bakalım.
Grundig VCP 8931 İnceleme | Kullanıcı Yorumları ve Teknik Özellikleri

Grundig VCP 8931 dikey süpürge, şarjlı ve güçlü bir temizlik aracıdır. Güçlü motoru sayesinde evinizdeki tüm tozları haznesine hapsederek gün boyu içinizin ferah olmasını sağlar. LED ışıklı turbo başlığı sayesinde minimal tozları dahi görebilmeniz mümkündür. Aynı zamanda 0.9 litrelik toz haznesine, 45 dakikalık çalışma süresine ve farklı başlık türlerine sahiptir. Çeşitli yüzeylerde farklı başlıklar kullanarak temizliği daha derinlemesine yapmanızı sağlar.

Grundig VCP 8931 Emiş Gücü

grundig-vcp-8931.webp

Grundig VCP 8931 Dikey Süpürge, yeni nesil BLDC motoru ile yüksek hava akışı yaratarak güçlü toz çekişi, daha etkili ve sessiz temizlik sağlar. Emiş gücü ise 165 W’dır. Halılarda bulunan tozları derinlemesine temizleyebilen Grundig VCP 8931 süpürge, güç konusunda sizi tatmin edecektir. Temizlediğiniz zeminin tüm tozunu alır, evinizi tertemiz bir hale getirir. Ürünün motor gücü 450 Watt değerindedir.

Grundig VCP 8931 Teknik Özellikleri

  • Süpürge Türü: Şarjlı Süpürge
  • Motor Gücü (En Yüksek): 450 W
  • Emiş Gücü: 165 W
  • Çalışma Süresi: 45 dk
  • Şarj Süresi: 5 saat
  • Pil Tipi: Li-ion
  • Pil Voltajı: 28.8 V
  • Emiş Türü: Kuru

Grundig VCP 8931 Hazne Kapasitesi

grundig-vcp-8931-005.webp

Grundig VCP 8931 Dikey Süpürge, 0.9 L kapasiteli geniş ve hızlı bir toz haznesi ile zorlu kirleri ve evcil hayvan tüylerini kolayca temizler. Kapasitesi yüksek olduğundan dolayı her süpürme işleminden sonra hazneyi boşaltma gibi bir sorununuz yoktur. İstediğiniz zaman hazneyi boşaltabilirsiniz. Aynı zamanda içerisinde biriktirdiği tozları hiçbir şekilde dışarıya saçmayarak temizlik yaparken hijyenik olmanızı sağlar.

Grundig VCP 8931 Filtre

Grundig VCP 8931 Dikey Süpürge, profesyonel süpürme ihtiyaçlarını karşılayan bir üründür. Bu süpürge, Filtre özelliği sayesinde toz, koku ve bakteri gibi kirleri kolayca temizler ve süpürme performansını arttırır. Filtre özelliği ayrıca süpürgeyi daha hafif ve sessiz yapar ve bakımı da kolaylaştırır.

Grundig VCP 8931 Tasarım

grundig-vcp-8931-002.webp

Grundig VCP 8931 Dikey Süpürge” ürünü, şarjlı ve dikey olarak öne çıkan bir süpürgedir. Ürün, Highforce adlı bir çekim sistemi sayesinde toz ve pisliği etkili bir şekilde dışarı atar. Ayrıca, ürünün LED lambası, sopa kısmının sallanması ve çekim gücü gibi bazı sorunlar yaşanmıştır. Bu nedenle, ürün hakkında detaylı bilgi edinmek ve kullanıcı yorumlarını okumak önemlidir.

Dış tasarıma baktığımızda oldukça şık bir model olduğunu söyleyebiliriz. Evinizin bir köşesine koyduğunuzda mobilyalarınızla uyum sağlayacak ve modern görünümüyle sizleri büyüleyecektir. Duvar aparatıyla dik bir şekilde şarj edebilmeniz de mümkündür. Süpürge borusu isteğe bağlı olarak eğilebildiğinden koltuk veya mobilya altlarını temizlerken işinizi kolaylaştıracaktır.

Grundig VCP 8931 Ses Seviyesi

grundig-vcp-8931-003.webp

En yüksek modunda çalışsa bile 83 dB ses seviyesine sahip olduğundan dolayı kullanıcısını rahatsız etmeyen Grundig VCP 8931 dikey süpürge istenildiği zaman çalıştırılabilir. Evinizde bebeğiniz varsa tercih etmeniz gereken bir süpürgedir. Motorunun gücüne baktığımızda bu ses seviyesi gayet normal seviyededir. Düşük güçte çalıştırdığınızda hiçbir şekilde ses çıkarmaz. Acil durumlarda rahatlıkla kullanılabilir.

Grundig VCP 8931 Batarya Kapasitesi ve Şarj Süresi

Grundig VCP 8931 Dikey Süpürge, 28,8 lityum iyon pili ile 5 saatte şarj olabilen yüksek emiş gücüne sahip bir şarjlı süpürgedir. Farklı zemin tiplerinde ve yüzeylerde aynı etkili performansı koruyan ürün, 45 dakika kadar kablosuz çalışabilen aralıksız temizlik sunar. Şarj süresi kablosuz kullanım ömrüne bakıldığı zaman size fazla gelebilir ancak 1 saatlik şarj ile birlikte 15 - 20 dakika kadar kullanılabileceğini de unutmayın.

Grundig VCP 8931 Kutu İçeriği

grundig-vcp-8931-001.webp

Ürünün kutu içeriği, süpürge ünitesi, fırçalar, toz haznesi ve ekstra uzatma aparatları gibi temel bileşenleri kapsamaktadır. Ayrıca ürün, HEPA filtre sayesinde %85 ve üzerinde partikül yakalayabilen yıkanabilir bir filtre sistemi de içerir. Bu sayede hem tozun hem de alerjenin kolayca temizlenmesi sağlanmaktadır.

Grundig VCP 8931 Kullanıcı Yorumları

? Güvenli satıcı, hızlı kargolama ve ürün fiyatına göre çok çok iyi. Pahalı markalar almaya hiç herek yok çekim gücü çok iyi. Parçaları çok kullanışlı ve derli toplu. çok memnun kaldım tavsiye ederim.

? Biz cok memnunuz. Gaywt hafif ve kullanımı rahat. Eksi yonu boyunuz uzunsa sapı kucuk gelir, bizde cok sorun olmadı. Ayrıca halı aparatını henuz takamadık. Sanırım webden izlemeliyiz nasl takıldıgını.

? Muadillerine göre daha iyi, kullanım süresi ve modları yeterli geliyor. Normal ev süpürgesini aratmıyor. 1 senedir sıkıntısız kullanıyoruz.

? Kasım ayından beri kullanıyorum.Tabi o zaman fiyatı daha makuldu. Yorum yapmak için biraz kullanmak istedim. Öncelikle Süpürge için kısa demişler ama ben 160 boyundayım benim için gayet kullanışlı. Koltuk toz alma başlıkları kullanışlı ama halı ve sert zeminler için iki ayrı süpürme aparatı olması dezavantaj. Çünkü iki tane çocuğum var ve evin heryerini kırıntı yapıyorlar ikisini de sürekli tak çıkart zor oluyor. zaten bu aparatları takmak çok zor. Ben halı aparatı ile sert zeminleri de süpürüyorum.

? Ürün elimize ulaştığında hemen denedik ve farkettik ki pismişiz ☺️ çekiş gücü baya iyi kalın yün halıyı bile kaldırıyor. Işıklı olması iyi mi kötü mü bilemedim devamlı toz görüyorsunuz sanki bu nedenle elinizden düşmüyor. Turboda çalışınca evet biraz ağırlaşıyor yapıştığı yerden kalkmıyor çünkü normalde çalıştığında çok da ağır diyemem manevra kabiliyeti çok güzel.

? Gerçekten bugüne kadar biz bu evi süpürmüyormuşuz dememe neden olan alet. İçinde bir kaç başlık olması fırçanın dirsek misali kırılmasıyla koltuk altlarına rahat girmesi gerçekten kolaylaştırıcı şeyler. Küçük başlığı ile yatağın üstünü de süpürdüğümüzde çıkanlara inanamadık. Alırken kesinlikle çok düşünmenize gerek yok.

? Elim ayağım kolum bacağım her şeyim oldu.Çok pratik çooook . Yüksek ayarda şarjı bitiyor hemen ama o sürede zaten temizlikte neredeyse bitiyor.Diğer işleri kolaylaştıran aparatları da bir harika .Fıröası ince uçlu parçası oldukça işime yarıyor. Çekim gücü canavar Çok teşekkür ederim.

? Ürün eksiksiz ve sağlam bir şekilde teslim edildi, uzun süre araştırıp karar vermiştim, geldiği günden beri kaç kez kullandım çok memnunum, bebekli evler için çok pratik, sesi az çıktığı için düşük ayarda gece de çalıştırabiliyorum.

? Ürün sağlam bir şekilde teslim edildi. Ürünü kullandıktan sonra yorum yapmak istedim. Çekiş gücünün beni şaşırttığını söylemeliyim. Kablolu süpürgeler gibi (biraz abartı olabilir) çekişi var. Olumlu yönlerindese olumsuz gördüğüm kısımları yazmak istedim. Beklediğimden ağır olması nedeniyle uzun süre kullanımda kolu yoruyor. Halı üstünde yürütmesi zor oldu ama halının yönüne göre bu değişiyor. Haznesi küçük çabuk doluyor. boru kısmının kısa olması boyu uzun olanlar için eğilmeyi gerektiriyor. Hazne içindeki filitreyi takması zor, kızım ise çok kolay taktı.

? Kablolu süpürgemin emiş gücü kadar güçlü diyebilirim. kademeli olması,aparatlarının kullanışlı olması, monte edilen ayakların duvara vidalamadan sabit kalabilmesi ve derli toplu durması epey memnun edici fakat ben Grundig servisine hayran kaldım iki parça değişimi hiç sıkıntı çekmeden hallettiler güvenilir bir marka işimizi kolaylaştırdı parasını haketti tavsiye ederim almayı düşünenlere.

? Çekiş gücü normal modda bile gayet iyi. Ek olarak 2 adet turbo modu var. Haznesini temizlemesi kolay. Süpürgenin duracağı kaide kendi kendine gayet rahat ayakta durabiliyor. İsterseniz duvara da monte edebilirsiniz. Evim küçük olduğu ve bana yeterli olduğu için şarjı için yorum yapamayacağım.

? Çok fazla araştırdım bütün muadillerinin yorumları okudum sonunda buna vardı yollar. Fiyat performans süpürgesi kolay kullanım şarjı iyi dayanıyor, aparatlar kullanışlı temizlemesi kolay genel anlamda kullanımı kolay, zaten bir sene uluslararası dizayn ödülü almış kutuda yazıyor keşke alışveriş yapanlara da bilse, standı ayakta duruyor duvara sabitlemeye gerek yok. Bence pahalı muadillerini düşünmeyin.

Grundig VCP 8931 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Grundig VCP 8931 dikey süpürge nasıl şarj edilir?

Grundig VCP 8931 dikey süpürge, şarj istasyonu ile şarj edilir. Şarj istasyonunu prize takın ve süpürgeyi istasyona yerleştirin. Süpürge tamamen şarj olduğunda, mavi ışık yanacaktır. Şarj süresi yaklaşık 5 saattir. Tam dolu şarj ile 45 dakika çalışma süresi sunar.

Grundig VCP 8931 dikey süpürge hangi yüzeylerde kullanılabilir?

Grundig VCP 8931 dikey süpürge, kuru temizlik için tasarlanmıştır. Halı, parke, karo, laminant gibi tüm yüzeylerde etkili bir şekilde temizlik yapabilir. Ayrıca, LED ışıklı turbo başlık sayesinde, karanlık köşeleri ve dar alanları da kolayca görebilir ve temizleyebilirsiniz. Süpürge, 2’si bir arada fırça, dar ağızlı fırça, mini turbo fırça ve toz fırçası gibi farklı başlıklar ile farklı alanlarda ve yüzeylerde kullanılabilir.

Grundig VCP 8931 dikey süpürge nasıl temizlenir?

Grundig VCP 8931 dikey süpürge, toz torbasız bir süpürgedir. Toz haznesi kapasitesi 0.9 litredir. Toz haznesini boşaltmak için, süpürgeyi şarj istasyonundan çıkarın ve toz haznesinin kapağını açın. Toz haznesini çöp kutusunun üzerine tutun ve kırmızı düğmeye basın. Toz haznesi tek hamlede kolayca boşalacaktır. Toz haznesini ve filtreleri düzenli olarak temizlemeniz, süpürgenin performansını artıracaktır. Toz haznesini ve filtreleri ılık su ve sabun ile yıkayabilirsiniz. Ancak, yıkadıktan sonra tamamen kurumalarını beklemeniz gerekir

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.