Fakir Franky Dikey Süpürge Yorumları ve Özellikleri

Fakir Franky Dikey Süpürge'nin özelliklerini anlattığımız yazımızda ürünün kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve başlık sayısını öğrenebilirsiniz.
Fakir Franky Dikey Süpürge Yorumları ve Özellikleri

Kablosuz süpürgeler artık ev temizliği için vazgeçilmez bir araç haline geldi. Birçok köklü marka da kablolu süpürgelerden kablosuz süpürgelere yöneldi ve modeller üretmeye başladı. Bu modeller arasında en çok tercih edilenlerden biri de Fakir Franky Şarjlı Süpürge oldu. Fiyat ve performans açısından en iyi dikey süpürgeler arasında yer alan bu modeli sizin için detaylıca inceledik.

Fakir Franky Şarjlı Süpürge Özellikleri

Kullanım Süresi25 dk
Şarj Süresi3 Saat
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi0,6 L
Motor Gücü140 W
Ses Seviyesi83 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Fakir
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Franky İnceleme

Kablosuz kullanımıyla özgürlük sağlayan Fakir Franky, geniş toz toplama haznesi ve etkili filtreleriyle yüksek performans sağlıyor. Birçok modele göre daha kısa sürede şarj olan üründe alerjik yapıya sahip olanlara birçok yarar sağlayan HEPA filtre kullanılıyor. Ürünün yanında yer alan birçok başlık ve aparat, farklı alanların temizliğinde büyük bir kolaylık sağlıyor.

İşte Fakir Franky dikey süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Fakir Franky Tasarım ve Ölçüleri

Fakir Franky dikey süpürgenin gövde boyu 90 cm uzunluğu ile birçok kolaylık sağlıyor; koltuk altlarına rahatça erişebiliyor, ulaşması zor yerlere ulaşıyor ve dik durarak rahatça temizlik yapabilmenize olanak tanıyor. İnce ve estetik tasarımıyla fazla yer kaplamayan modelde başlık kısmı geniş tutuluyor. Böylece geniş başlık tek seferde daha çok alanı temizleyebilmenizi sağlıyor. Toz torbası, ürünün hemen altında yer alıyor. Ergonomik tutma sapıyla kullanım kolaylığı veren Fakir Franky Şarjlı Süpürge, yorulmadan tüm evi temizlemenin yolunu gösteriyor.

Fakir Franky Şarjlı Süpürge Yorumları ve Özellikleri

Fakir Franky Başlık ve Gövde Boyutları

Uzunluk19 cm
Genişlik40 cm
Yükseklik90 cm
RenkViolet

Fakir Franky Dikey Süpürge'nin tasarımı gibi rengi de gönüllere hitap ediyor. Renkli bir tasarıma sahip olan model, birçok kullanıcı tarafından beğeniliyor. İnce başlık ve hortum, girilmesi dar alanlara dahi ulaşıyor ve kullanıcıya zahmet vermiyor.

Fakir Franky Filtreleri ve Toz Haznesi

Fakir Franky Dikey Süpürge kaliteli filtresiyle birçok kullanıcıyı mutlu ederken, dikey süpürge arayanları da cezbediyor. HEPA 13 filtresi bulunan model, en küçük partikülleri dahi yakalıyor ve tekrar açığa çıkmalarına engel oluyor. Üstelik filtre suyla yıkanabilir özelliği sayesinde performansını kaybetmeden uzun süre kullanılabiliyor.

Fakir Franky Şarjlı Süpürge Yorumları ve Özellikleri

Fakir Franky Filtre Özellikleri ve Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi0,6 L
Su HaznesiYok
Filtre TürüHepa 13
Filtre ÖzelliğiYıkanabilir

Fakir Franky kablosuz süpürgede yeterince geniş bir toz haznesi da bulunuyor. 0,6 litrelik hazne küçük ve büyük parçalı tozları içinde tutabiliyor. Geniş ve detaylı bir temizlik için ideal olan toz torbası, kolayca açılarak temizlenebiliyor. Toz haznesi elinizi kirletmeden boşaltılabiliyor ve size zahmet vermiyor.

Fakir Franky Batarya ve Motor Gücü

Fakir Franky'de uzun ömürlü lityum iyon batarya bulunur. Model 25 dakika boyunca kesintisiz çalışabilir ve günlük temizlikte işinize yarayabilir. Bu süre boyunca etkili performans sergiler ve üzerinden geçtiğiniz yerlerde tek seferde tüm tozları toplar. Tek kademeli hız ayarı bulunduğu için pil ömrü kullanım sırasında değişiklik göstermez.

Fakir Franky Şarjlı Süpürge Yorumları ve Özellikleri

Fakir Franky Pil Ömrü ve Çalışma Süresi

Pil Ömrü25 dk
Şarj Süresi3 Saat
BataryaLityum İyon
Ses Seviyesi83 dB
Motor Gücü140 W

Fakir Violet Şarjlı Süpürge'nin şarj olma süresi birçok modele göre daha kısadır ve uzun süre boyunca şarjın olmasını beklemenize gerek bırakmaz. Yalnızca 3 saatte şarj olarak kullanıma hazır hale gelir. Ayrıca lityum iyon bataryası sayesinde uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. 140 W motor gücüyle çalışan model, 83 dB ses üretir ve çevreye rahatsızlık vermeden temizlik yapabilmenizi sağlar.

Fakir Franky Başlıkları ve Kutu İçeriği

Fakir Franky başlıkları arasında en kullanışlı olanı LED'li turbo başlığıdır. Bu başlık tozları daha rahat görmenizi sağlar ve loş ortamlarda da temizlik yapabilmenize olanak tanır. Bunun yanı sıra ürünün yanında 3'ü 1 arada kenar köşe aparatı ve rulo fırça da bulunur. El süpürgesine dönüşebilen şarjlı süpürge döşeme, yatak, mobilya ve koltukları da temizlemenize imkan tanır.

Fakir Franky Şarjlı Süpürge Yorumları ve Özellikleri

Fakir Franky şarjlı süpürgenin kutu içeriğinde 3'ü 1 arada kenar aparatı, rulo fırça, LED'li yer aparatı, şarj standı, duvar ünitesi ve Fakir Franky kullanma kılavuzu yer alır. Standı sayesinde duvara sabitlenebilen süpürge, fazla yer kaplamaz ve standında kolayca şarj olabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Franky
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Franky Yorum

? *** ***: İyi ki almışım, çok iyi çekim gücü var, şarjı hızlı doluyor ve sesi normal süpürgelere göre az. tavsiye ederim.

? *** ***: Anneme aldım fena değil ama zorluyor aparatları tak çıkar yaparken

? *** ***: Pratik bir ürün hızlı geldi. Kargoda sorun yaşamadım. Fakat biraz ağır tutma yeri. Dikey durma özelliği olsa daha iyi olurdu.

? *** ***: Efsane güzel, iyi almışım. Çok iyi toz çekiyor ve sesi çok rahatsız etmiyor. Hamileyim hayatimi kolaylaştırsın diye aldım, iyi ki almışım

? *** ***: Çok güzel kullanışlı yönlendirmesi çok kolay çekiş gücü tek kademeli halıya yapışan bir motoru yok ama Başlıkta dönen fırça var hiç bir şeyi kaçırmıyor ses çok az kablosuz olması harika...

? *** ***: Çok beğendim çekiş gücü gayet iyi günlük temizlik için süper, bebekli evler için vazgeçilmez bir süpürge kabloyla uğraşmak yok fiyatı da çok iyi.

? *** ***: Ürün çok güzel çok memnun kaldım. Çekim gücü yeterli ve iyi. Şarjı da baya gidiyor.

? *** ***: Harika bir süpürge. Bunu alınca diğer kablolu olan makinemi arkadaşıma verdim. Gücü, şarjı her şeyi harika.

? *** ***: Yorum yapmak için çok düşündüm çünkü çekim gücü çok düşük toz topluyor evet ama normal el gırgırı kadar topluyor ve az iri kırıntıları alamıyor fiyatı da çok çok pahalı bence bu özelliklere göre tavsiye etmem

? *** ***: Ben çok tereddüt ederek almıştım, o yüzden benim gibi tereddüt edenlere yardımcı olabilmek adına yazıyorum. Koşun alın. Hafif, sessiz, pratik, başlığında ışık var ve oynar başlık, kolay yönlendiriliyor, mobilyaların altına girebiliyor, aç/kapa yapıyorsun, öyle devamlı elin tetikte değil bazı modeller gibi. Ev süpürmek çok kısa süren bir işmiş meğer, vaktin çoğunu süpürgeyi taşımakla, fişi oradan çıkarıp buraya takmakla harcıyormuşum meğer. Resmen temizliği sevdirdi. Tavsiye ederim.

? *** ***: Evcil hayvanınız varsa bu ürün tam sizlik diyebiliriz kedinizin istemeden de olsa taşıdığı kumu, tüyü, saçı hepsini alıyor watt’ı düşük gibi geldi çıkardığı ses biraz fazla ama zaten pratik temizlik için kullanıldığı zaman rahatsız etmiyor önünde ki ışığı sayesinde göremediğiniz yerleri rahat görebiliyorsunuz. Paketleme güzeldi sadece biraz geç kargoya verildi onun dışında hiç bir sorun yok emeği geçen herkese teşekkürler..

? *** ***: Günlük hafif temizlik için şahane, pratik, toz başlığı çok kullanışlı. Kilimlerdeki çekişi bile çok iyi, kilim ve halı sıcaklarına takılıyor bazen, o da çok sorun değil. Ev temizliğinde hiç yarı yolda bırakmadı. Oldukça fonksiyonlu bir başlığı ve aparatlarıyla tüm beklentimi karşıladı.

? *** ***: Harika bir çözüm her gün kullanıyorum sanki el süpürgesi. kedim olduğu için kumlar her yerde bu sanırım makinanın ömrünü kısaltacak. tam olarak çekemiyor kumları ve sesi biraz değişti. ışıklı olması da yararlı. halı süpürmeye pek uygun değil. yine de kablosuz ve ufak olması her gün kullanmaya uygun.

? *** ***: Fiyatına göre gayet güzel bir ürün. Fiyatı yüksek olup da daha da kapasitesi yüksek olan modeller tabii ki var. Dediğim gibi fiyat performans bakımından memnun kaldım, almanızı öneririm.

? *** ***: Anneme aldım ve çok memnun kaliteli gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

? *** ***: Kesinlikle tavsiye ediyorum. her evde olması gereken pratik, ve kullanımı kolay bir âlet.

? *** ***: İnsanın eli ayağı oluyor tavsiye ederim herkese...

Fakir Franky Şarjlı Süpürge kaç watt?

140 watt motor gücüne sahip olan Fakir Franky Dikey Süpürge, 600 ml toz torbası ve yüksek emiş gücüyle temizliği daha kolay hale getirir. Tüm yüzeylerde rahatlıkla hareket ederek kolunuzu yormaz ve kullanım kolaylığı verir. Yalnızca 3 saatte şarj olarak kullanıma hazır hale gelir.

Fakir Franky toz haznesi ne kadar?

Fakir Franky şarjlı süpürgenin toz haznesi 600 ml'dir. Geniş hazne büyük evlerin bile temizlenmesine yetmektedir. Temizliği yarıda keserek hazneyi boşaltmanıza gerek kalmaz. Temizlik sonunda hazne kolayca açılır ve fazla bir uğraş gerektirmeden tozlar çöpe boşaltılabilir.

Fakir Franky Dikey Süpürge kaç saatte şarj olur?

Fakir Franky 3 saatte şarj olarak diğer pek çok dikey süpürgeden daha kısa sürede hazır hale gelir. Standına yerleştirilerek şarj olabilen model, 25 dakika boyunca kesintisiz çalışabilir. Tek kademeli çalışma ayarı bulunur ve pil ömrü kullanıma göre değişmez. Birçok modele göre daha hızlı şarj olmaktadır.

Fakir hangi ülkeye ait?

Fakir markası Almanya'da kurulan bir teknolojik ev aletleri markasıdır. 1933'te kurulan marka tüm dünyada adını duyurarak Türkiye dahil birçok ülkede satış yapmaktadır. Küçük ev aletleri alanında kendini duyuran marka, fiyat ve performans açısından kaliteli ve kullanışlı ürünler üretmektedir.

Fakir Franky filtresi yıkanabilir mi?

Fakir Franky şarjlı süpürgenin filtresi yıkanabilir özelliktedir. Hepa 13 filtreye sahip model, yıkanabilme özelliği sayesinde tamamen temizlenebilir. Filtrenin sık sık temizlenmesi süpürgenin performansını artırır ve tam güçle çalışmasını sağlar. Yıkama işlemleri Fakir Franky kullanma kılavuzuna göre yapılmalıdır.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.